CO BY STE ROBILI V BUSE KEBY STE ISLI DO GRECKA 27 HODIN?!?!

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja som isiel do Bulharska 32 hodin a este len to bol brutal...
z tych 32 hodin sme cca 10 prespali v noci prerobene na lezadlovy bus..
takze ta 1GB mp3 resp. notebook nie su taky problem..
ja som pozeral filmy co nam pustali...a pocuval walkman..
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

no jednoznacne by som sa hral na pc
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

skoda, ze zo zakladky. Keby zo strednej, tak par flias slivky a o zabavu postarane :) len sofer by asi nebol rad :P
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

ako ja by som zobral dajake flasky (a to si trafil ze slivky) ale bojim sa ze to pozaluju dajake male deti bo idu aj poje*any 6taci deti poje*ane a oni by isto pozalovali... takze tak...
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

spesko napísal:ako ja by som zobral dajake flasky (a to si trafil ze slivky) ale bojim sa ze to pozaluju dajake male deti bo idu aj poje*any 6taci deti poje*ane a oni by isto pozalovali... takze tak...
a kto ti vravi ze nemozes to vinko co kupis na slovensku preliat do typickych nealkoholickych flias :wink:
ja som tak cestoval do talianska, tiež to bolo niečo podobne ako ty ale na strednej. sme si pobrali par plechačov šarišu dake vinko a naspäť sme už len pili len vinečko. veď kto by odolal tej cene. Vino za 0,60 EUR, vino bolo lacnejšie ako voda :D
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

tak tomu sa hovori pecka... asi to tak spravim alebo si pojdem kupit sudove vinko... a to mi daju do pet flase taze paraaaadaaaaa dik 8)
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

len nebud taky blby a neponukni s tym dakoho nepovolaneho :D, najlepsie je to pit v "kufri" autobusu :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

neviem ako, ale napr. stryko siel autobusom az do Barcelony, tak si zobrali alkac, tabletky.. ozrali sa a spali... lebo inak by to asi nezvladli :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

fiiiha :D co tak vystrcit hlavu von oknom a cakat kym ti vyfukne oci usami ?
jord
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jord »

Hovno snažil sa tu krutu cestu prespať raz som ju aboslvoval asi prd 5rokmi a povedal som ze nikdy v zivote.. !
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja som tak raz isiel do chorvatska, trvalo to dakych 17 hodin, a uz po 3 hodinach som nevedel co so sebou. citat ma nebavilo v kuse, to je tak na hodinku, walkman tiez omrzel, potom som si zdriemol, zasa cital, kukal z okna, rozpraval sa s brachom, najedol sa , spal a potom uz ani neviem ako a boli sme na mieste. ale bol som taky dolamany, ze som ani nevidel... hold, karosa pri vyske cca 175 cm (vtedajsich, teraz mam podstatne viac - vdaka bohu ze som bol este decko) nie je moc luxusne vozitko.
urcite by som si zobral daku dobru knihu, casaky, mp3, vankuse aj dva - pod rit a hlavu, cosmodisk :lol: a daky poriadny hlavolam co zabije aj hodinu, proste dake sprostosti co zabiju cas, daku malu consolu alebo hry do mobilu...
takze prajem pevne nervy a hlavne vela cerstveho vzduchu!
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

raz za cas vykuknut hlavou z okna aby si sa nadychal cerstveho vzdychu, ako pisali nado mnou tak vankuse,mp3, aktualizuj si hry do mobilu(po pripade si pozicas nahradnu baterku) kup si daku knizku s hlavolammi najlepsie by bolo mozno SUDOKU(pri tom niekedy zabijem aj cely den)....(podla obtiaznosti)....zober si dake casaky, popripade knihu....ja som siel raz z BA do Terstu(Taliansko) ale to som polku cesty prespal+zvysok som hral karty alebo cital alebo kukal do blba von oknom :D tak sa da zabit dost casu...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

do vacku by som si zobral svoj MP3 Prehravac, a plny vacok bateriek. Pred cestou by som sa nahulil, a potom v buse by som uz len pocuval a rozbyti pozeral okolo seba co sa deje :lol:
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

btw vam by sa chcelo pocuvat vkuse len mp3??? mne teda nie mozno tak najviac 2 hodiny vkuse a potom by som to uz mal az nad hlavu...
:? :? :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

sak to je hadam jasne, ze nebudes sediet 7 hodin a pocuvat mp3... musis tie cinnosti striedat, inac sa zblaznis. a skus si pocas cesty aj parkrat vymenit miesto s kamaratmi, to mozno tiez pomoze, nebudes aspon sediet na tom istom mieste a s tym istym clovekom celu cestu a bude to mozno trochu ozivenim. alebo tri dni pred cestou nespi, preflakaj cele noci, presed ich za copmpom a zarucene budes v tom buse spat ako dudok.
je teda fakt strasne vela moznosti, co robit pocas takej dlhej cesty. my ti tu mozeme povedat co by sme spravili byt na tvojom mieste, ale aj tak to je vsetko na tebe. mozno nespravis ani 30% z toho co sme tu napisali.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

My sme raz isli do Grecka autobusom, asi 24 hodin. Myslel som ze mi narastu rohy. Nejaku cast cesty som prespal a nejaku cast blbo cumel von oknom... Od vtedy si mamka povedala ze nikdy viac. Tak preto teraz vzdy na dovolenky lietame.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ja som takto siel 28 hodin v kuse do londyna a cista pohodicka, chvilu som pocuval mp3, potom sme sa rozpravali, potom spali, pozerali dvd a tak...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Alebo ma tak napadla skus si od dakoho pozicat dvd prehravac taky ten maly ak mas od koho napakuj si dost velku zasobu filmov ktore si nevidel a mozes kukat celu cestu mozno pri tom aj od unavy zaspis :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dvd/mp3 prehravac, knihu, karty, ak mas tak notebook, filmy do budu, nech sa aj ostatni pobavia, baterku, samozrejme jedlo, ale take kraviny ti sem nebudem pisat :wink: dalej nejake casaky a mozno aj noviny ak ta bavia (len nie prosim ta novy cas!! :lol: ) bodnu mozno aj klapky na oci a stuple do oci :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

mp3, casaky, dobru naladu, kondomiky, vankus, nejaku deku, nejake hry. notas si neber bo ak ti ho niekto corne alebo rozjebe tak si v p-cku aj tak by ti notas isel zopar hodin a fin a kde si nabijes?... tot vse prijemnu cestu
Zamknuté