CO BY STE ROBILI V BUSE KEBY STE ISLI DO GRECKA 27 HODIN?!?!
-
romero
Expert
- Kontaktovať používateľa:
a kto ti vravi ze nemozes to vinko co kupis na slovensku preliat do typickych nealkoholickych fliasspesko napísal:ako ja by som zobral dajake flasky (a to si trafil ze slivky) ale bojim sa ze to pozaluju dajake male deti bo idu aj poje*any 6taci deti poje*ane a oni by isto pozalovali... takze tak...
ja som tak cestoval do talianska, tiež to bolo niečo podobne ako ty ale na strednej. sme si pobrali par plechačov šarišu dake vinko a naspäť sme už len pili len vinečko. veď kto by odolal tej cene. Vino za 0,60 EUR, vino bolo lacnejšie ako voda
-
braino.swk
Light Professional
-
Kibo
Hardcore addict
ja som tak raz isiel do chorvatska, trvalo to dakych 17 hodin, a uz po 3 hodinach som nevedel co so sebou. citat ma nebavilo v kuse, to je tak na hodinku, walkman tiez omrzel, potom som si zdriemol, zasa cital, kukal z okna, rozpraval sa s brachom, najedol sa , spal a potom uz ani neviem ako a boli sme na mieste. ale bol som taky dolamany, ze som ani nevidel... hold, karosa pri vyske cca 175 cm (vtedajsich, teraz mam podstatne viac - vdaka bohu ze som bol este decko) nie je moc luxusne vozitko.
urcite by som si zobral daku dobru knihu, casaky, mp3, vankuse aj dva - pod rit a hlavu, cosmodisk
a daky poriadny hlavolam co zabije aj hodinu, proste dake sprostosti co zabiju cas, daku malu consolu alebo hry do mobilu...
takze prajem pevne nervy a hlavne vela cerstveho vzduchu!
urcite by som si zobral daku dobru knihu, casaky, mp3, vankuse aj dva - pod rit a hlavu, cosmodisk
takze prajem pevne nervy a hlavne vela cerstveho vzduchu!
-
Dead_Warrior
Professional
raz za cas vykuknut hlavou z okna aby si sa nadychal cerstveho vzdychu, ako pisali nado mnou tak vankuse,mp3, aktualizuj si hry do mobilu(po pripade si pozicas nahradnu baterku) kup si daku knizku s hlavolammi najlepsie by bolo mozno SUDOKU(pri tom niekedy zabijem aj cely den)....(podla obtiaznosti)....zober si dake casaky, popripade knihu....ja som siel raz z BA do Terstu(Taliansko) ale to som polku cesty prespal+zvysok som hral karty alebo cital alebo kukal do blba von oknom
tak sa da zabit dost casu...
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Kibo
Hardcore addict
sak to je hadam jasne, ze nebudes sediet 7 hodin a pocuvat mp3... musis tie cinnosti striedat, inac sa zblaznis. a skus si pocas cesty aj parkrat vymenit miesto s kamaratmi, to mozno tiez pomoze, nebudes aspon sediet na tom istom mieste a s tym istym clovekom celu cestu a bude to mozno trochu ozivenim. alebo tri dni pred cestou nespi, preflakaj cele noci, presed ich za copmpom a zarucene budes v tom buse spat ako dudok.
je teda fakt strasne vela moznosti, co robit pocas takej dlhej cesty. my ti tu mozeme povedat co by sme spravili byt na tvojom mieste, ale aj tak to je vsetko na tebe. mozno nespravis ani 30% z toho co sme tu napisali.
je teda fakt strasne vela moznosti, co robit pocas takej dlhej cesty. my ti tu mozeme povedat co by sme spravili byt na tvojom mieste, ale aj tak to je vsetko na tebe. mozno nespravis ani 30% z toho co sme tu napisali.
-
Dead_Warrior
Professional