este len taký budu neboj sa ! Hip-Hop je novodobý štýlAryan Angel napísal:este som nevidel ze by nejaky clovek 40+ pocuval hiphop... mozno len tych par najvymetenejsich
Zabíjanie hudby
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
ale vies kazdy musi necim zarabat takze to je tak a ony nezarabju ze predaju cdcka lebo vinyli alebo tak oni zarabaju koncertmi a podla mna kto ma na kupeni cd tak by si ho mal kupit ( ale no ne hociake v ako style fici ne?)uplink napísal:pokial si budu pytat take prachy za music ako si pytaju tak nech zaniknu...mfp...totalne. Keby nebol kazdy druhy spevak, moderna slovenska skupina nalozena v prachoch, tak by sa dalo na tuto temu pisat. Avsak ked si otvorim lubovolny clanok o spevakovi, cke, skupine tak nevypadaju zrovna ze by treli chudobu...
no ja napriklad mam na kupenie cd ale nehrozi aby som ho kupoval ked ho mozem mat zadarmo. Pre mna su aj dolezitejsie veci ako si kupovat cd-cka. Neviem si predstavit seba ako idem do music shopu a kupujem si cd. Nehrozi za tie peniaze co tam vyvalim sa pojdem radsej opit.dusanko napísal:ale vies kazdy musi necim zarabat takze to je tak a ony nezarabju ze predaju cdcka lebo vinyli alebo tak oni zarabaju koncertmi a podla mna kto ma na kupeni cd tak by si ho mal kupit ( ale no ne hociake v ako style fici ne?)
-
impending_disaster
Medium Expert
Kupa originalneho CD prinasa aj urcite rizika. Akoze fakt nemam naladu vyvalit za CD 700Sk a viac, aby som po vypocuti zistil, ze je to totalna pi*ov***, alebo v lepsom pripade ze ma to omrzelo za 2 tyzdne pocuvania. Su veci, ktore mam napocuvane a su casom overene, za tie by sa povedzme oplatilo dat peniaze, ale zasa ked uz ich mam doma...
-
mastermind
VIP
kazdy mana to iny nazorprosex napísal:no ja napriklad mam na kupenie cd ale nehrozi aby som ho kupoval ked ho mozem mat zadarmo. Pre mna su aj dolezitejsie veci ako si kupovat cd-cka. Neviem si predstavit seba ako idem do music shopu a kupujem si cd. Nehrozi za tie peniaze co tam vyvalim sa pojdem radsej opit.
-
pinacolada
Guru wannabe
kamarat.tento vydavatel predava CDcka za 200 korun a nie 600.kapelam z toho ide drviva vacsina.on sa nevozi na bmw a tie kapely neziju z predaja CDciek ale z prace.predajom CD si aspon nieco privyrobia na aparaturu,vydanie CDcka a to su nemale sum.cubix napísal:mne je teda jedno ci ten chlap s titulom Mr. Vydavatel nebude mat na nove BMW. Vacsina kapiel ma napalovanie na haku - ved im sa aj tak dostane len minimalna ciastka z predaja CD. Ten komentar Mr. Vydavatela je mozno tak maximalne propaganda a nie snaha pomoct hudobnikom.
P.S. ked uz tak - vela spevakov ktorych pocuvam uz nezije tak im to asi uz bude jedno
neviem odkial mas taketo informacia ale budis...pinacolada napísal:kamarat.tento vydavatel predava CDcka za 200 korun a nie 600.kapelam z toho ide drviva vacsina.on sa nevozi na bmw a tie kapely neziju z predaja CDciek ale z prace.predajom CD si aspon nieco privyrobia na aparaturu,vydanie CDcka a to su nemale sum.
nikto nespravi pre nikoho nic zadarmo, vydavatelstvu je uplne jedno ci to je skutocne kvalitna hudba alebo je to totalny grc, ide len o peniaze. Musi sa to co najviac predat mase a to je asi tak vsetko, ak obcas aj vidis/pocujes dobru hudbu v masmediach tak to je len preto ze sa to komercne presadzuje.
a kamarat. tento vydavatel ide do kazdeho projektu s tym ze z toho vytrieska prachy a samotny interpret (aj ked to je samozrejme individualne a najdu sa vynimky ale...) uvidi len fakt ciastku z celkoveho zisku.
-
mathev
Star
stiahnem vypocujem, ked je kvalita tak kupim.
a tak som majitelom velkej zbierky slovenského hip hopu
co uz ked je na slovensku tolko kvalitneho....
najviac ma bavia ti vselijaki "umelci" ktori sa velice boja jak kopirovanie zabija hudbu pritom keby ich cd stalo za to aby si ho ludia kupili tak by nemali problem... predavat brak sa proste nevyplaca. bohuzial dovidenia
a tak som majitelom velkej zbierky slovenského hip hopu
co uz ked je na slovensku tolko kvalitneho....
najviac ma bavia ti vselijaki "umelci" ktori sa velice boja jak kopirovanie zabija hudbu pritom keby ich cd stalo za to aby si ho ludia kupili tak by nemali problem... predavat brak sa proste nevyplaca. bohuzial dovidenia
ved ked habera ma drahsie cd jak 50cent tak sa ani nedivim ze to ludia nekupuju
ale nasiel som jedno naozaj lacne cd pozrite
http://www.dunaj.sk/Hudba/Pop/Slovensko ... orie=7107/ to uz aj napalenie je drahsie