Zabíjanie hudby

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Aryan Angel napísal:este som nevidel ze by nejaky clovek 40+ pocuval hiphop... mozno len tych par najvymetenejsich :lol:
este len taký budu neboj sa ! Hip-Hop je novodobý štýl
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Digital napísal:este len taký budu neboj sa ! Hip-Hop je novodobý štýl
novodoby styl? tak vies o tom asi velke h*vno pretoze dokonca aj taka sra*ka ako hip-hop ma uz zopar rokov za sebou
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

cubix napísal:novodoby styl? tak vies o tom asi velke h*vno pretoze dokonca aj taka sra*ka ako hip-hop ma uz zopar rokov za sebou
Videť že si ma nepochopil ! Kolko je hip-hop na Slovensku ? Ani nie 16 rokov ! tak ticho...
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Digital napísal:Videť že si ma nepochopil ! Kolko je hip-hop na Slovensku ? Ani nie 16 rokov ! tak ticho...
jj to je malo, na slovensku novodoby styl. :roll: btw. punk je uz 30 rokov na slovensku :roll:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

hej toto nie je tema o tom kolko je aky zaner na slovensku !
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Najhorsie je ked to porovnavaju napr. s amerikou. Tam stoji dajme tomu to CD na nase 700Sk, ale pre nich je to lacnejsie ako u nas mozno aj skatulka cigariet...
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

uplink napísal:pokial si budu pytat take prachy za music ako si pytaju tak nech zaniknu...mfp...totalne. Keby nebol kazdy druhy spevak, moderna slovenska skupina nalozena v prachoch, tak by sa dalo na tuto temu pisat. Avsak ked si otvorim lubovolny clanok o spevakovi, cke, skupine tak nevypadaju zrovna ze by treli chudobu...
ale vies kazdy musi necim zarabat takze to je tak a ony nezarabju ze predaju cdcka lebo vinyli alebo tak oni zarabaju koncertmi a podla mna kto ma na kupeni cd tak by si ho mal kupit ( ale no ne hociake v ako style fici ne?)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dusanko napísal:ale vies kazdy musi necim zarabat takze to je tak a ony nezarabju ze predaju cdcka lebo vinyli alebo tak oni zarabaju koncertmi a podla mna kto ma na kupeni cd tak by si ho mal kupit ( ale no ne hociake v ako style fici ne?)
no ja napriklad mam na kupenie cd ale nehrozi aby som ho kupoval ked ho mozem mat zadarmo. Pre mna su aj dolezitejsie veci ako si kupovat cd-cka. Neviem si predstavit seba ako idem do music shopu a kupujem si cd. Nehrozi za tie peniaze co tam vyvalim sa pojdem radsej opit.
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Kupa originalneho CD prinasa aj urcite rizika. Akoze fakt nemam naladu vyvalit za CD 700Sk a viac, aby som po vypocuti zistil, ze je to totalna pi*ov***, alebo v lepsom pripade ze ma to omrzelo za 2 tyzdne pocuvania. Su veci, ktore mam napocuvane a su casom overene, za tie by sa povedzme oplatilo dat peniaze, ale zasa ked uz ich mam doma...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

mne je to pravdu povediac jedno pretoze to co pocuvam ja nemaju v ziadnom obchode a to co v obchodoch maju si zase urcite ja nekupim :) takze stahujem vlastne z nutnosti :)
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

prosex napísal:no ja napriklad mam na kupenie cd ale nehrozi aby som ho kupoval ked ho mozem mat zadarmo. Pre mna su aj dolezitejsie veci ako si kupovat cd-cka. Neviem si predstavit seba ako idem do music shopu a kupujem si cd. Nehrozi za tie peniaze co tam vyvalim sa pojdem radsej opit.
kazdy mana to iny nazor
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja kupujem originalne CD vacsinou vo vypredajoch, ked to maju naukladane bokom za znizene ceny, alebo nahadzane v jednej debni a tam sa hrabem, az kym nieco dobre nevyhrabem.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Na slovensky hip hop mam vlastny nazor ... asi taky ze aj skoda cdcka to napalit .. nic v zlom ale mne sa hudba robena na pocitaci nepaci ... kazdy sme iny :roll: ale take nieco ako horkyze slize si kupujem originalky .... lebo mi to stoji za tie prachy ...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

cubix napísal:mne je teda jedno ci ten chlap s titulom Mr. Vydavatel nebude mat na nove BMW. Vacsina kapiel ma napalovanie na haku - ved im sa aj tak dostane len minimalna ciastka z predaja CD. Ten komentar Mr. Vydavatela je mozno tak maximalne propaganda a nie snaha pomoct hudobnikom.

P.S. ked uz tak - vela spevakov ktorych pocuvam uz nezije tak im to asi uz bude jedno :lol:
kamarat.tento vydavatel predava CDcka za 200 korun a nie 600.kapelam z toho ide drviva vacsina.on sa nevozi na bmw a tie kapely neziju z predaja CDciek ale z prace.predajom CD si aspon nieco privyrobia na aparaturu,vydanie CDcka a to su nemale sum.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

will.i.am napísal:Najhorsie je ked to porovnavaju napr. s amerikou. Tam stoji dajme tomu to CD na nase 700Sk, ale pre nich je to lacnejsie ako u nas mozno aj skatulka cigariet...
v amerike som kupoval nove CDcka za 14 dolarov.. tak si to spocitajte
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

pinacolada napísal:kamarat.tento vydavatel predava CDcka za 200 korun a nie 600.kapelam z toho ide drviva vacsina.on sa nevozi na bmw a tie kapely neziju z predaja CDciek ale z prace.predajom CD si aspon nieco privyrobia na aparaturu,vydanie CDcka a to su nemale sum.
neviem odkial mas taketo informacia ale budis...
nikto nespravi pre nikoho nic zadarmo, vydavatelstvu je uplne jedno ci to je skutocne kvalitna hudba alebo je to totalny grc, ide len o peniaze. Musi sa to co najviac predat mase a to je asi tak vsetko, ak obcas aj vidis/pocujes dobru hudbu v masmediach tak to je len preto ze sa to komercne presadzuje.

a kamarat. tento vydavatel ide do kazdeho projektu s tym ze z toho vytrieska prachy a samotny interpret (aj ked to je samozrejme individualne a najdu sa vynimky ale...) uvidi len fakt ciastku z celkoveho zisku.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

stiahnem vypocujem, ked je kvalita tak kupim.
a tak som majitelom velkej zbierky slovenského hip hopu :)

co uz ked je na slovensku tolko kvalitneho....

najviac ma bavia ti vselijaki "umelci" ktori sa velice boja jak kopirovanie zabija hudbu pritom keby ich cd stalo za to aby si ho ludia kupili tak by nemali problem... predavat brak sa proste nevyplaca. bohuzial dovidenia
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

slovensky interpreti ? ved to je vsetko komercia a su tu len aby si zarobili na svoje brucha... keby zanikly vsetky, tak si to ani nevsimnem
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ved ked habera ma drahsie cd jak 50cent tak sa ani nedivim ze to ludia nekupuju :D ale nasiel som jedno naozaj lacne cd pozrite :D http://www.dunaj.sk/Hudba/Pop/Slovensko ... orie=7107/ to uz aj napalenie je drahsie :D
Napísať odpoveď