Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ja som hlasoval a budem drzat Brazilii :aasmile29:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

ja fandim spanielom, ale velmi sa tesim na zapasy brazilie a dufam ze to bude pekny utocny futbal.
A vobec sa nenahnevam ak by brazilia vo finale porazila spanielov po krasnom zapase, napriklad 4:3
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Prave som videl vsetky zostavy tich timov. Jednoznacne brazilia ma najlepsi tim, slaba tam bude najme obrana akurat ale to u brazilcanov byva zvykom. Velmi ma zaujala ceska zostava. Oni maju na supiske tich istych hracov ako na Eure 2004. A co ma najviac prekvapilo francuzi nenominovali Giuliho, co si neviem vysvetlit ale maju tam trbars takeho Rothena ktory tuto sezonu nepodaval nejake dobre vykony. Za anglicanov nehra Owen co bude pre nich dost velka strata a tusim ani Roney nenastupi prve zapasy, a Chrouc to tam sam nezvladne. Ale najviac som zvedavy na Argentinu ako vyriesi post spielmachra. Mal tam byt Riqelme ale ludia mu prestavaju dvoverovat po zahodenej penalte proti Arsenalu a zdvihla sa vlna kritiky aj ze je pomali. No neviem potom je tam na vyber Veron ale ten neni o nic rychlejsi skorej pomalsi, ale jedna z moznosti je aj Aimar. Ja osobne budem zvedavy hlavne na Australiu. Trenerom je Guus Hidink a ten na poslednyhc majstrovstvach sveta v roku 1998 a 2002 dva sa dostal do semifinale z Holandskom resp J. Koreou, tipujem ich na postup do osemfinale. A dalsu nadej vkladam do Toga, maju pomerne lchku skupinu a su uplny outsaidry takze nemaju co stratit, podobne je na tom aj trindat a tobago alebo angola ktora vyradila v kvalifikacii Nigeriu.No to asi v skratke, kazdo padne uz sa tesim na to a som zvedavy najme na holandanov a braziliu ktorym budem fandit.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Prave som videl vsetky zostavy tich timov. Jednoznacne brazilia ma najlepsi tim, slaba tam bude najme obrana akurat ale to u brazilcanov byva zvykom. Velmi ma zaujala ceska zostava. Oni maju na supiske tich istych hracov ako na Eure 2004. A co ma najviac prekvapilo francuzi nenominovali Giuliho, co si neviem vysvetlit ale maju tam trbars takeho Rothena ktory tuto sezonu nepodaval nejake dobre vykony. Za anglicanov nehra Owen co bude pre nich dost velka strata a tusim ani Roney nenastupi prve zapasy, a Chrouc to tam sam nezvladne. Ale najviac som zvedavy na Argentinu ako vyriesi post spielmachra. Mal tam byt Riqelme ale ludia mu prestavaju dvoverovat po zahodenej penalte proti Arsenalu a zdvihla sa vlna kritiky aj ze je pomali. No neviem potom je tam na vyber Veron ale ten neni o nic rychlejsi skorej pomalsi, ale jedna z moznosti je aj Aimar. Ja osobne budem zvedavy hlavne na Australiu. Trenerom je Guus Hidink a ten na poslednyhc majstrovstvach sveta v roku 1998 a 2002 dva sa dostal do semifinale z Holandskom resp J. Koreou, tipujem ich na postup do osemfinale. A dalsu nadej vkladam do Toga, maju pomerne lchku skupinu a su uplny outsaidry takze nemaju co stratit, podobne je na tom aj trindat a tobago alebo angola ktora vyradila v kvalifikacii Nigeriu.No to asi v skratke, kazdo padne uz sa tesim na to a som zvedavy najme na holandanov a braziliu ktorym budem fandit.
tak za prve: Nauc sa pisat mena hracov
za druhe: Neviem odkial si zobral ze za Anglicko nebude hrat Owen
za tretie: Myslim ze Riquelme ma miesto v zakladnej zostave iste, bo Veron aj Aimar nemali bohvieake sezony
za stvrte: Opat newiem kde si zobral ze Brazilia ma slabu obranu..mena ako Lucio, Roberto Carlos alebo Cicinho ti zrejme nic nevravia :roll:
Drago
Guru
Guru

Lewis napísal:ja fandim spanielom, ale velmi sa tesim na zapasy brazilie a dufam ze to bude pekny utocny futbal.
A vobec sa nenahnevam ak by brazilia vo finale porazila spanielov po krasnom zapase, napriklad 4:3
myslim ze Spanieli nemaju sancu, vybuchnu tak ako vzdy..sorry :P ale maju gut tim..sak Torres , Xabi Alonso , Luis Garcia, Puyol atd...len uvidime ci utvoria aj nejakeho timoveho ducha
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

marosko1991 napísal:tak za prve: Nauc sa pisat mena hracov
za druhe: Neviem odkial si zobral ze za Anglicko nebude hrat Owen
za tretie: Myslim ze Riquelme ma miesto v zakladnej zostave iste, bo Veron aj Aimar nemali bohvieake sezony
za stvrte: Opat newiem kde si zobral ze Brazilia ma slabu obranu..mena ako Lucio, Roberto Carlos alebo Cicinho ti zrejme nic nevravia :roll:
No takze za prve:Pisal som ze som videl nominacie v istom casopise a toho Owena nech robim co robim tak ho tam nevidim, a pokial viem je zraneny tak to je dvovod preco tam neni.
Za druhe: Reprezentacia je nieco ine ako kluby. A myslim si ze Aimar ma vacsiu dvoveru v trenera ako Riqelme, tim ale nehovorim ze nebude hrat. Pozri sa na cechov, Poborsky hra 2 ligu a je v zaklade.
Za tretie: Tich obrancov co si vymenoval su lepsi v hre do predu ako do zadu takze ako brazilia bude utocit tak opni nebudu stihat, akurat mozno Lucio by sa dal povazovat za klasickeho obrancu ale Carlos A CIcinho su velmi utocny.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

marosko1991 napísal:myslim ze Spanieli nemaju sancu, vybuchnu tak ako vzdy..sorry :P ale maju gut tim..sak Torres , Xabi Alonso , Luis Garcia, Puyol atd...len uvidime ci utvoria aj nejakeho timoveho ducha
podla mna im to teraz konecne vyjde. A predovsetkym Raul po slabuckej sezone zaziari na Ms. Aj ked tazko povedat aku zostavu Aragones postavi. Torres ma iste miesto v utoku a podla mna vedla neho nastupi David Villa. ale Raul by mohol hrat stiahnuteho utocnika, alebo teda vysunuteho zaloznika.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No takze za prve:Pisal som ze som videl nominacie v istom casopise a toho Owena nech robim co robim tak ho tam nevidim, a pokial viem je zraneny tak to je dvovod preco tam neni.
Za druhe: Reprezentacia je nieco ine ako kluby. A myslim si ze Aimar ma vacsiu dvoveru v trenera ako Riqelme, tim ale nehovorim ze nebude hrat. Pozri sa na cechov, Poborsky hra 2 ligu a je v zaklade.
Za tretie: Tich obrancov co si vymenoval su lepsi v hre do predu ako do zadu takze ako brazilia bude utocit tak opni nebudu stihat, akurat mozno Lucio by sa dal povazovat za klasickeho obrancu ale Carlos A CIcinho su velmi utocny.
no ja viem tiez tak ze Owen hrat bude, takze neviem aky casopis si to nasiel, nieje to k ms 1994?
Drago
Guru
Guru

kali520 napísal:No takze za prve:Pisal som ze som videl nominacie v istom casopise a toho Owena nech robim co robim tak ho tam nevidim, a pokial viem je zraneny tak to je dvovod preco tam neni.
za prve: Owen uz teraz odohral 60 minut proti Belgicku
za druhe: Neviem kde si zobral ze Aimar ma vacsiu doveru u trenera..sak sa pozri na Riquelmeho sezonu a porovnaj ju s Aimarovou
za tretie: Carlos furt patri medzi najrychlejsich obrancov..ma stovku za 11 sekund takze myslim ze dozadu to bude stihat rovnako ako Cicinho ktory je este mlady a vie behat :wink:
Lewis napísal:podla mna im to teraz konecne vyjde. A predovsetkym Raul po slabuckej sezone zaziari na Ms. Aj ked tazko povedat aku zostavu Aragones postavi. Torres ma iste miesto v utoku a podla mna vedla neho nastupi David Villa. ale Raul by mohol hrat stiahnuteho utocnika, alebo teda vysunuteho zaloznika.
No oni hraju vacsinou 4-4-2 takze ked tam tak ma niekto tvorit hru, tak to bude mlady Fabregas alebo po kridle Joaquin..Raul nema podla mna miesto v zaklade..s tym utokom mas uplnu pravdu..Villa a Torres

//edit: Pouzivaj tlacidlo "Uprav". kinjeril
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

presne tak a asi po druhom kridle by to mohol tahat Vicente. ale stred pola, neviem neviem, by som povedal Reyes a tazko povedat ako to Aragones vymysli. Ale utok je jasny.
Drago
Guru
Guru

Lewis napísal:presne tak a asi po druhom kridle by to mohol tahat Vicente. ale stred pola, neviem neviem, by som povedal Reyes a tazko povedat ako to Aragones vymysli. Ale utok je jasny.
po druhom kridle by to mohol byt Vicente ale aj Reyes, bo on je kridelnym hracom..nehrava v strede. Tam davam sancu uz spominanemu Fabregasovi ..ten ma miesto iste a k nemu by som dal bud kapitana Valencie Albeldu alebo vsestranneho Baraju alebo Xabiho Alonsa, ktory mal dobru sezonu v Liverpoole

EDIT: a po kridle by mohol hrat aj Luis Garcia
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

xabi Alonso bude stitovy zaloznik, vicente a joaquin po kridlach a asi reyes v strede. utok je jasny. no a obrana to bude este tiez zaujimave. mysli ale ze raul , albelda budu pravidelne striedat.
Drago
Guru
Guru

Lewis napísal:xabi Alonso bude stitovy zaloznik, vicente a joaquin po kridlach a asi reyes v strede. utok je jasny. no a obrana to bude este tiez zaujimave. mysli ale ze raul , albelda budu pravidelne striedat.
vravim ti ze v strede bude hrat Fabregas..Reyes je kridlo nie stredovy zaloznik..a v obrane bude hrat Puyol a Pablo Ibanez z Atletica Madrid ako stoperi a vpravo asi Sergio Ramos a vlavo asi Asier del Horno
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

marosko1991 napísal:vravim ti ze v strede bude hrat Fabregas..Reyes je kridlo nie stredovy zaloznik..a v obrane bude hrat Puyol a Pablo Ibanez z Atletica Madrid ako stoperi a vpravo asi Sergio Ramos a vlavo asi Asier del Horno
len s tym ze asi del horno hrat nebude, ma niejake zranenie. tak asi salgado?
ale verim tomu ze spanieli tento rok uspeju, maju dobru zakladnu jedenastku, kvalitnu lavicku, takze verim, aj ked tlak na nich je velky, ale podla mna to zvladnu.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

marosko1991
Owen hral 60 minut proti Bielorusku
Carlos je uz davno za zenitom ale este stale vie urobit dobru robotu na lavej strane.
Cicinho na pravej strane hrat nebude lebo tam hra kapitan Brazilie Cafu(ak je zdravy) takze Cicinho jedine tak na pravej zalohe
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PODLA MNA JE CARLOS STALE SPICKOVY KRAJNY OBRANCA.
Drago
Guru
Guru

Saq.utd napísal:marosko1991
Owen hral 60 minut proti Bielorusku
Carlos je uz davno za zenitom ale este stale vie urobit dobru robotu na lavej strane.
Cicinho na pravej strane hrat nebude lebo tam hra kapitan Brazilie Cafu(ak je zdravy) takze Cicinho jedine tak na pravej zalohe
mas pravdu..sorry bolo to proti Bielorusku
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Lewis napísal:PODLA MNA JE CARLOS STALE SPICKOVY KRAJNY OBRANCA.
no podla mna je to velkohuby futbalista a provokater.
navyse na obrancu je maly do predu rychly a chyba v zadu.
vsetci sa idu posrat z priamych kopov pritom mu vysiel jeden poriadny v zivote a ostatne len tak uje*e do brankara a caka kym to tam preleti...
u mna uz je davno odpisany
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

jednou vecou to zrhnem hadate sa o ko*ot , asi tak
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

M4jk1:-) napísal:jednou vecou to zrhnem hadate sa o kok**** , asi tak
nikto sa tu nehada
lepsie jak sa rozpravat o tom jaky mas dlhy c0c0t alebo co si myslim o kontrafakte,alebo riesit nake pikloviny s PC...
Napísať odpoveď