áno. niekedy som až ootsky precitlivený. niežeby som plakal niekedy, ale niečo, nad čím sa netreba hádam ani len pozastaviť, ma tak zoberie. a pritom viem, že by som to tak nemal ... ech
No, ja citlivy urcite som, ale iba v niektorych situaciach. K svojej partnerke sa snazim byt vzdy. Uz som si pri nej aj raz ci 2x poplakal. Ale moja citlivost je nejaka pomiesana - napr. pri nejakom smutnom filme (a kolko krat to moze byt iba obycajna reklama alebo hocico ine) mi vbehnu slzy do oci, a ked mi zomrela babka, tak som nic take zvlastne necitil. A to som ju mal rad. ja fakt neviem... Pohreby a smrt beriem uz inak po tom, co mi zomrela moja laska - moja fenka rotvajlera...
Ked som s babou tak som citlivy ako to len ide... Snazim sa zachytit kazdy jej zachvev citov, aby som jej ulahodil. Ked som niekde v "spolocnosti", tak navonok sa snazim posobit chladne a vzdy nad vecou, no je otazne, ci to ludi pritahuje alebo odradza. No ked treba, viem svoje posobenie na ludi menit podla situacie sa dokazem spravat aj velmi emotivne.
hmm..... ja si mylismm ze som citliva ale pri poslednom priatelovi co som snim uz 6 mesiacou je to inee ..predtym som vztah nebrala vaznee ale tento je vaznejsii ako sa daa... ale uz v poslednej dobe mam pocit ako by sa to kazilo aj ked mi sice hovori ze ma lubi aj tak je to cele divnee hm... casomm uviimmm
Vesper napísal:aj ked na to casto nevyzeram tak som urcite dost citlivy... len to netreba velmi ukazovat lebo ludia vedia taketo veci lahko zneuzit
Tak jasne, ze som neni citlivka pred kazdym. To tu asi neni nikto. Kazdy si zela respekt okolia a tak citlivost zostava v ustraniiii... teda aspon na verejnosti.
No tha jak to.. ja mfp mam 15.. ja co sa tyka vztahov tak neviem..hladam skor vaznejsiu znamost.. a mam problem surovo odje*at holku.. takze skor citlivy
No jo ako tak pozeram sme tu niaka citliva komunita.Ale aby som nebol OT ano som citlivy a bohuuzial sklamania a rozchody znasam velmi citlivo a tazko,az sa niekedy preklinam ze som az taky citlivy,ale zasa je potom pre dusu velmi potesujuce ked to ludia spoznaju a ocenuju.
daku dobu ma to drzi dost silno, ale tak po tyzdni ma to prejde. Takisto to zalezi od dlzky vztahu, ak je to len taky kratky romanik tak par dni a som fit, ale ak ide o dlhsi a hlbsi vztah, tak mesiac asi.
myslim si, ze som. uprimne povedane, vcera som si napr. poplakal uz 2. krat kvoli kamaratke ktorej neviem povedat, ze ju proste lubim a este k tomu ona je z popradu, a ja z ba. zda sa mi to byt fakt krute ze som KONECNE nasiel inteligentnu milu babu s ktorou sa viem porozpravat a rozumiem si s nou, ale nemozem sa s nou stretavat... ale to uz je trochu tak OT