ten dokument - otrasne...a najvacsia hanba je meno jedneho z mojich najlepsich kamosov na konci....no ked som mu za to vynadal tak mi pekne vsetko vysvetlil a mila slecna co tvorila film...no jeto prost zena
jamess napísal:ten dokument - otrasne...a najvacsia hanba je meno jedneho z mojich najlepsich kamosov na konci....no ked som mu za to vynadal tak mi pekne vsetko vysvetlil a mila slecna co tvorila film...no jeto prost zena
co sa ti na tom dokumente nepacilo? podla mna bol spraveny (obsahovo) pomerne slusne. Ja sa v styloch moc nevyznam tak ak vies popravit informacie z neho tak napis.
jamess napísal:ten dokument - otrasne...a najvacsia hanba je meno jedneho z mojich najlepsich kamosov na konci....no ked som mu za to vynadal tak mi pekne vsetko vysvetlil a mila slecna co tvorila film...no jeto prost zena
no tak zaciatok sa dal, ale ako sa to zvrhlo v popise...je tam fatk vela much, mozno ak by bol dlhsi ten dokument tak by tam viac informaci voslo, a snad by to uz dostalo daku uroven
jamess napísal:no tak zaciatok sa dal, ale ako sa to zvrhlo v popise...je tam fatk vela much, mozno ak by bol dlhsi ten dokument tak by tam viac informaci voslo, a snad by to uz dostalo daku uroven
Sak som povedal ze Metal je trapny a mali by ho zakazat...Aspon uzamknite tuto temu..pls.
// Pravidlo 25: "O zamykaní a mazaní tém rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto témy by ste zamkli.
Nechajte to na posúdenie moderátora." Ber tento edit zatail ako snahu o upozornenie, nabuduce mas basu... Tomasito
atrey napísal:Sak som povedal ze Metal je trapny a mali by ho zakazat...Aspon uzamknite tuto temu..pls.
ty si pekne sprosty, kolkym ludom sa tu nepaci rap a kolki z nich su taki naivni aby chceli aby sa rap zamkol? ale ved o tebe tu uz kazdy ma svoju mienku
Sak som povedal ze Metal je trapny a mali by ho zakazat...Aspon uzamknite tuto temu..pls. Tema_locked
... napises to tu ako 10 rocne dieta ze zamknite to tu pls len zato ze ze sa ti metal nepaci... naco si sem potom prosimta liezol? okrem toho mozes vyjadrit svoj nazor ale na urovni.. napis co sa ti na tom nepaci alebo skritizuj - mas pravo na nazor ... ja si myslim ze hiphop je onicom a "mali by by ho zakazat" ale zato tu nejdem vyzyvat aby sa zamkli temy o hiphope... ved o tom je forum aby sa ludia k teme vyjadrili.. (Takymto spravanim iba prezentujes ze ze si iba hlupe male dieta)
co hovorite na kapelu The Dillinger Escape Plan..oficialna skatulka hovori ze hraju mathcore..je to strasna supa. treba to parkrat napocuvat ale ich posledny album je skvely. tomu sa hovori brutalita, moderny zvuk a vymakana technicka zrucnost. odporucam!
xphreak napísal:Ja pocuvam Iron Maiden , Gamma Ray , Anthrax sem tam aj Hammer Fall , Judas Priest , Rhapsody
jj kvalitne kapely, ale pre mna uz trochu opocuvane, hlavne hammer fall a rhapsody... ja teraz v poslednej dobe uz vlastne vramci metalu hocijaky styl (of course ze okrem nu-metalu a este mam par vyhrad voci 'temnemu' black metalu )...