METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jamess
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ten dokument - otrasne...a najvacsia hanba je meno jedneho z mojich najlepsich kamosov na konci....no ked som mu za to vynadal tak mi pekne vsetko vysvetlil a mila slecna co tvorila film...no jeto prost zena :D
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

jamess napísal:ten dokument - otrasne...a najvacsia hanba je meno jedneho z mojich najlepsich kamosov na konci....no ked som mu za to vynadal tak mi pekne vsetko vysvetlil a mila slecna co tvorila film...no jeto prost zena :D
co sa ti na tom dokumente nepacilo? podla mna bol spraveny (obsahovo) pomerne slusne. Ja sa v styloch moc nevyznam tak ak vies popravit informacie z neho tak napis.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

jamess napísal:ten dokument - otrasne...a najvacsia hanba je meno jedneho z mojich najlepsich kamosov na konci....no ked som mu za to vynadal tak mi pekne vsetko vysvetlil a mila slecna co tvorila film...no jeto prost zena :D
Džeri?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak zaciatok sa dal, ale ako sa to zvrhlo v popise...je tam fatk vela much, mozno ak by bol dlhsi ten dokument tak by tam viac informaci voslo, a snad by to uz dostalo daku uroven

a dzeri..to ako ja?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

jamess napísal:no tak zaciatok sa dal, ale ako sa to zvrhlo v popise...je tam fatk vela much, mozno ak by bol dlhsi ten dokument tak by tam viac informaci voslo, a snad by to uz dostalo daku uroven

a dzeri..to ako ja?
že či je ten tvoj kamarat Džeri
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jaj no neviem ci am taku prezyvku, ale prve meno je martin a bol hlavnym konzultantom, asi tak...:)
Cynik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Cynik »

System of a dawn
Cynik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Cynik »

oprava: System of a down :D
ramones
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ramones »

pocul uz niekto achsar?? je to uplna pecka a to metal velmo nepocuvam....... www.achsar.dwaprod.sk ..........daju sa tam stiahnut ich pesnicky
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ráta sa aj NU-METAL ???
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Sak som povedal ze Metal je trapny a mali by ho zakazat...Aspon uzamknite tuto temu..pls. :lock:

// Pravidlo 25: "O zamykaní a mazaní tém rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto témy by ste zamkli.
Nechajte to na posúdenie moderátora." Ber tento edit zatail ako snahu o upozornenie, nabuduce mas basu... Tomasito
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

atrey napísal:Sak som povedal ze Metal je trapny a mali by ho zakazat...Aspon uzamknite tuto temu..pls. :lock:
no pre teba je trápny pre niekoho nie, ani ja namám rád METAL okrem NU-METAL ale nepi**jem tu že to zamknite :!: koľko ľudí toĺko chutí :x
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

atrey napísal:Sak som povedal ze Metal je trapny a mali by ho zakazat...Aspon uzamknite tuto temu..pls. :lock:
ty si pekne sprosty, kolkym ludom sa tu nepaci rap a kolki z nich su taki naivni aby chceli aby sa rap zamkol? :lol: ale ved o tebe tu uz kazdy ma svoju mienku
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:ráta sa aj NU-METAL ???
asi nie..podla mna to ani metal nie je :D
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Sak som povedal ze Metal je trapny a mali by ho zakazat...Aspon uzamknite tuto temu..pls. Tema_locked
... napises to tu ako 10 rocne dieta ze zamknite to tu pls len zato ze ze sa ti metal nepaci... naco si sem potom prosimta liezol? okrem toho mozes vyjadrit svoj nazor ale na urovni.. napis co sa ti na tom nepaci alebo skritizuj - mas pravo na nazor ... ja si myslim ze hiphop je onicom a "mali by by ho zakazat" ale zato tu nejdem vyzyvat aby sa zamkli temy o hiphope... ved o tom je forum aby sa ludia k teme vyjadrili.. :wink: (Takymto spravanim iba prezentujes ze ze si iba hlupe male dieta)
seven
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa seven »

co hovorite na kapelu The Dillinger Escape Plan..oficialna skatulka hovori ze hraju mathcore..je to strasna supa. treba to parkrat napocuvat ale ich posledny album je skvely. tomu sa hovori brutalita, moderny zvuk a vymakana technicka zrucnost. odporucam!
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ja moc metal nie..ale z Nu-Metalu Linkin Park je docela fajn
.:Toxic:.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa .:Toxic:. »

skenner napísal:vseeeeeeetkooooooo ale system of a down mam najracej :wink:
si moj clovek :wink:
xphreak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa xphreak »

Ja pocuvam Iron Maiden , Gamma Ray , Anthrax sem tam aj Hammer Fall , Judas Priest , Rhapsody :smt035
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

xphreak napísal:Ja pocuvam Iron Maiden , Gamma Ray , Anthrax sem tam aj Hammer Fall , Judas Priest , Rhapsody :smt035
jj kvalitne kapely, ale pre mna uz trochu opocuvane, hlavne hammer fall a rhapsody... ja teraz v poslednej dobe uz vlastne vramci metalu hocijaky styl (of course ze okrem nu-metalu a este mam par vyhrad voci 'temnemu' black metalu :D )...

Lamor neviem ci ti uz dano posielal tuto vec http://video.google.com/videoplay?docid ... crophagist to je vlastne aj pre ostatnych :D kvalitna piesen od Necrophagist- Foul Body Autopsy :smt035 :smt023
Napísať odpoveď