Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?
.... podla mna je to smutne a to uz z niekolkych dovodov :
1. ze 13 rocne deti su tak pri...bane ze sa skalia pod obraz
2. ze im vlastne barmani/ky naleju ( aj ked niektore trinastky vyzeraju na viac - ale nie na 18 )
3. ze to ich rodicov hadam ani netrapi, ked ich vidis za tyzden znova
4. ze normalynm ludom potom otravuje takato potuzena mladez zivot
5. policajti nam otravuju v baroch zivot hlavne koli takymto INDIVIDUAM
6. a este HAFO dalsich dovodov by sa , verím tomu , naslo !
1. ze 13 rocne deti su tak pri...bane ze sa skalia pod obraz
2. ze im vlastne barmani/ky naleju ( aj ked niektore trinastky vyzeraju na viac - ale nie na 18 )
3. ze to ich rodicov hadam ani netrapi, ked ich vidis za tyzden znova
4. ze normalynm ludom potom otravuje takato potuzena mladez zivot
5. policajti nam otravuju v baroch zivot hlavne koli takymto INDIVIDUAM
6. a este HAFO dalsich dovodov by sa , verím tomu , naslo !
-
mastermind
VIP
-
audiotrack
VIP
-
Vesper
Professional
neprekaza mi ked trinastka pije s mierou, vsak ja este tiez nemam osemnast tak nebudem hovorit aby neliali deckam
ale nie vazne ak si pride posediet s partiou a pritom si da pivo-dve tak to mi vobec nevadi, ale ked si toho vyzerie viac a potom robi bordel tak to ma vazne irituje... a tiez si myslim ze dievcata su v tomto menej zodpovedne ako chlapci... cisty alibizmus
hlavne netreba sudit podla veku ale dat cloveku sancu aby sa prejavil... aj ked predsa trinastka 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
..zato u nas sa s tym stretnes na kazdom kroku okrem dvoch barov ... v tom druhom su pre zmenu 15tky
...a do toho pre plnoletych ked sa dostanes , tak si nemas kam sadnut .. takze to zanic nestoji .....
... ja to ale nechapem ... tiez som zacal s jednym pivkom uz v trinastich .. skor v strnastich ...ale stacilo mi jedno pivko .. nepotreboval som struhat machrov ze vydrzim neviem co a ze mam azbestovy zaludok .... to sa casy az tak menia ???? ......
... ja to ale nechapem ... tiez som zacal s jednym pivkom uz v trinastich .. skor v strnastich ...ale stacilo mi jedno pivko .. nepotreboval som struhat machrov ze vydrzim neviem co a ze mam azbestovy zaludok .... to sa casy az tak menia ???? ......
Keď v bare vidím 12 alebo 13 ročné decko opité pomyslím si svoje resp.
1.Vina rodičov,že nevedia čo ich decko vyvádza mali by dávať pozor
2.Nemusí piť lebo mu to chutí,chce sa zaradiť do kolektívu teda partie
Keby takéto deti mali čo robiť tak by nerobili toto.No alkohol by som ešte ako tak preglgol ale videl som už aj 13 ročného ktorý inhaloval teda fetoval touel a to už je príliš moc.
V baroch by mali chodiť kontroly a rodičia by mali dávať väčší pozor na takéto veci
1.Vina rodičov,že nevedia čo ich decko vyvádza mali by dávať pozor
2.Nemusí piť lebo mu to chutí,chce sa zaradiť do kolektívu teda partie
Keby takéto deti mali čo robiť tak by nerobili toto.No alkohol by som ešte ako tak preglgol ale videl som už aj 13 ročného ktorý inhaloval teda fetoval touel a to už je príliš moc.
V baroch by mali chodiť kontroly a rodičia by mali dávať väčší pozor na takéto veci
-
vendo
Guru
Odkial si???Pretože je to normalna vec. Z pocuvania viem ze v LM je jeden "disko bar" kde chodia len taketo a leju im tam o 100 dušuvendo napísal:hmm v zivote som nevidel v bare nejake 13rocne decko![]()
neviem ako to chodi u vas ale myslim si ze najmladsie co som videl mohlo mat tak 15 minim 14 ale 13 eo je moc malo
![]()
to ze im nalievaju no sak nech im naleju ked su sproste
// a co vas to vlastne zaujjima. vase deti to niesu a vas to nema abslolutne co stvat.
-
vendo
Guru