2 Tomasito
nezastávam sa ho, ale snažím sa uvádzať fakty. bol som v Monaku, aj keď nie na F1, ale videl som prakticky celý okruh na vlastné oči.
uvediem tých pár faktov,,spomínaš telemetriu. tá má jednu veľkú chybu,
a tou je

nezaznamenáva správanie a stav monopostu počas šmyku, čo i len krátkodobého /tu, ale musím priznať, že ja som žiadny nepostrehol/. prečo tak vehementne brzdil, to sa už asi nedozvieme.
2 p4ra
ty to zakaždým trocha prikrášliš

. jediný mladý, kto mu v tejto sezóne dáva na frak je Alonso. kimi je klassa, ale oproti Alonsovi má jednu veľkú chybu-nešetrí monopost, vždy ide na doraz. no a jenson b. je kapitola sama o sebe. možno je lepší pilot ako kimi, ale ak bude sedieť v tej rakovine menom BAR, nikdy titul nezíska.
2 hojko
no, zo screenov vyplýva, že ako som uviedol, z pohľadu jazdca je vľavo, dosť vľavo. kam by si chcel, aby ešte išiel?
2 all
chlapi, všimnite si 1. screen, nestojí v ideálnej stope, domyslite to.
2. screen je moment, ako nasrato dáva ruky z volantu /túto scénu mohol zahrať/. v tomto momente mu zdochol motor. následne sa na tlačovke vyjadril, že okamžite by opustil inkriminované miesto, ak by mu bežal motor.
PS: viem, že my to tu nerozriešime. ako som predtým uviedol aj ja mám pocit tých 50:50, že to mohol spraviť úmyselne, ale...
v ten istý deň Fishichela blokoval Coultharda, a aký dostal trest?
odobrali mu 3 najlepšie kolá v kvalifikácii. tiež to spravil úmyselne.
pre Schumiho to bol neprimeraný trest. vo svete F1 platilo vždy jedno pravidlo: nemajú rovnaký meter pre každého. či to je v prospech, alebo v neprospech Schumiho, ktorého koľvek jazdca, alebo teamu.
a aj vy sa pozeráte na Schumachera takpovediac cez prsty.