Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

odpor14
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa odpor14 »

okonenipica napísal:ja viem o co sa jedna v tejto teme :wink:

a btw preco chodia ludia na net vybit si zlost :shock: podla mna to je dost blbe :D osoba tym dava najavo svoju neschopnost a pocit menejcenosti, cim tento fakt skriva vetsou agresivitou :P
ty hej si umelec ak si myslis ze ten kto zahuli a neviem co je hrdina...ale kazdy normalny clovek si uvedomy ze hrdinstvo nieje sa zhulit,sfetovat a ze je to obycajne zbabelstvo alebo ako to povedat...
a nepis od temy tema nieje zalozena na diskusii preco ist na net ale tema sa vola DROGY tak nespamuj ok? :evil:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

odpor14
Light Star
Light Star

okonenipica napísal:lol kde som povedal ze ten kto huli, fetuje, snupe, picha je hrdina? nedavas si aj ty nieco ??
chlapce tebe to takto neje*e?? ty nevies ani co vravis to bola otazka ty magor :!:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

odpor 14 ty co tu pises kktiny ze tato tema nieje na diskusiu ? eheeh to pod logom hojko ze DISKUSNE FORUM tam zo srandy nieje ....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

bocian napísal:odpor 14 ty co tu pises kktiny ze tato tema nieje na diskusiu ? eheeh to pod logom hojko ze DISKUSNE FORUM tam zo srandy nieje ....
no ty si tiez mimo, tato tema je na diskusiu ale na konkretnu pre ktoru bola zalozena :roll:
a nepis od temy tema nieje zalozena na diskusii preco ist na net ale tema sa vola DROGY tak nespamuj ok?
citaj pomaly, ak stale nechapes, opakuj kym ti to nedojde
millo
Star
Star

Re: Drogy

Príspevok od používateľa millo »

p4ra napísal:Skusili ste uz niekedy drogy?
nie nikdy. som zásadne proti takýmto veciam...ani neviem prečo...proste to tak zo mňa ide.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

okonenipica napísal:preco klames ?? V ZIVOTE si NAOZAJ NEMAL drogu ? :) neklam :wink:
A ty si co vsetko mal? A na co si to vobec bral?
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

kali520 napísal:No si "hrdina" ked si sa nadrogoval, mozno pre mnohych. Ale v mojich ociach si len clen uboheho stada ktory uznava svetonazor a chce byt taky isty ako ten druhy aby nezaostavl alebo aby nahodou nebol iny, lebo ak by bol iny tak by bol vyvrhnuty spolocnostou v ktorej sa zdrziavas. Nezujima ta nikto a nic na vokol len ti sam, chces byt uznavany medzi ostatnymi ktory tvoria tupe stado, lenze sa ti to pravdepodobne nedary, lebo tebe ide len o to "co z toho budem mat ja?" , tuto filozofiu uznavaju monohy ktory tu tak strasne radi mudruju. Pritom oni su ti ktory porusuju zakon.
Tvoj prispevok mi pride mimo podstatu mojho, tak som dospel k zaveru ze sa s Tebou o tom vobec nebudem vobec bavit.
a na Teba by som Odpor 14 odhadol tak tych 14 rokov ...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Jaj boze, zo zaciatku sa tato tema tak super rozbiehala, vsetci pisali svoje skusenosti s roznymi drogami, za co som im vdacny... mal som v plane vyskusat zopar tych veciciek, ale po precitani par prispevkov som sa rozhodol, ze NIE, naco... nepotrebujem a nechcem.. diki chlapci :wink:

Ale zase sem prisli pisat vecni "odporcovia" a je z tejto temy velky shit...
Preco nemozu konecne raz respektovat nazory vacsiny fora (asi su neni spravne) :lol:

Drogy... mal som > prilezitostne fajcim a pijem alkohol... ved treba. Kavu nepijem, je to hnus...
A este si niekedy "ubalim" takeho lighta pre povzbudenie nalady :smt033
ANO... zahulim si... a co ? a milujem svoju krajinu a nedam na nu dopustit... ale niekto si stale mysli, ze kto "droguje" musi na vsetko srat...
Ved ti naj manazeri a pod. urcite buchaju do nosteka biely prasok...aby mali vydrz...
Chodim na gympel, ucim sa dobre, bude zo mna hadam pravnik a budem chciet pre svoju krajinku urobit nieco uzitocne... viem, ze to trochu vybocuje, ale chcel by som uz konecne poukazat na to, ze nemozeme skatulkovat... ale vacsina ludi to robi > on hulil, jaj to je fetak...
Ale taky "fetak" bude mat vacsi prinos pre spol, ako nejaky vecny odporca, ktory mele stale to svoje...

ps: maryjane odporucam "uzivat" pri pocuvani rodiny Marleyovcov... :P
odpor14
Light Star
Light Star

bocian napísal:odpor 14 ty co tu pises kktiny ze tato tema nieje na diskusiu ? eheeh to pod logom hojko ze DISKUSNE FORUM tam zo srandy nieje ....
vies ty aj citat?? pisal som ze tato tema nieje zalozena na diskusii ako zabit cas na nete aleko ako to bolo napisalne nepisal som ze toto nieje diskusne forum ok? cmuk
odpor14
Light Star
Light Star

Colortraincleaner napísal:Tvoj prispevok mi pride mimo podstatu mojho, tak som dospel k zaveru ze sa s Tebou o tom vobec nebudem vobec bavit.
a na Teba by som Odpor 14 odhadol tak tych 14 rokov ...
aha tak ty si ten dalsi umelec ako napr "Digital" ktori tiez povedal ze som nacko vsak? 14 slov? myslis ktore povedal David? chlape s tebou je to naozaj zle ked sudis ludi len podla nejakej prezivky,nicku ktori si zalozi uzivatel pri registracii je to ubohe... ale nevyslo ti to sklamem ta niesom nacista niesom fasista niesom skinhead nieosm punkac niesom rapper ...
ale je mi jedno co si myslis lebo clovek ktori sudi ludi podla prezivky asi vela toho nebude vediet a to je asi jedine naco sa zmoze...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Odpor14 napísal:aha tak ty si ten dalsi umelec ako napr "Digital" ktori tiez povedal ze som nacko vsak? 14 slov? myslis ktore povedal David? chlape s tebou je to naozaj zle ked sudis ludi len podla nejakej prezivky,nicku ktori si zalozi uzivatel pri registracii je to ubohe... ale nevyslo ti to sklamem ta niesom nacista niesom fasista niesom skinhead nieosm punkac niesom rapper ...
ale je mi jedno co si myslis lebo clovek ktori sudi ludi podla prezivky asi vela toho nebude vediet a to je asi jedine naco sa zmoze...
Nepovedal som e si nacko povedal som že ked som zbadal tvoj nick tak som si pomyslel LoL
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Odpor14 napísal:aha tak ty si ten dalsi umelec ako napr "Digital" ktori tiez povedal ze som nacko vsak? 14 slov? myslis ktore povedal David? chlape s tebou je to naozaj zle ked sudis ludi len podla nejakej prezivky,nicku ktori si zalozi uzivatel pri registracii je to ubohe... ale nevyslo ti to sklamem ta niesom nacista niesom fasista niesom skinhead nieosm punkac niesom rapper ...
trepes, trepes, trepes ... ukludni sa ... nevies a vediet nebudes ... ako napisall mr. nemenovany - toto je diskuzia o drogach, nie o tych co odporuju ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! !! ! ! !
odpor14
Light Star
Light Star

Colortraincleaner napísal:trepes, trepes, trepes ... ukludni sa ... nevies a vediet nebudes ... ako napisall mr. nemenovany - toto je diskuzia o drogach, nie o tych co odporuju ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! !! ! ! !
vies v tejto diskusii kazdy vyjadril svoj nazor a ja nemozem zato ze sa vam ten moj nepaci ale je mi to fuk...o co by bola tato diskusia keby kazdy pisal len Ano drogy super vec,ano skusil som,skusim,...keby boli ked take odpovede pacilo by sa ti to? mne nie..
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Odpor14 napísal:vies v tejto diskusii kazdy vyjadril svoj nazor a ja nemozem zato ze sa vam ten moj nepaci ale je mi to fuk...o co by bola tato diskusia keby kazdy pisal len Ano drogy super vec,ano skusil som,skusim,...keby boli ked take odpovede pacilo by sa ti to? mne nie..
nepacilo, ale uz sa do toho moc opieras ... nadalej by som uz toto nehrotil ..
odpor14
Light Star
Light Star

Colortraincleaner napísal:nepacilo, ale uz sa do toho moc opieras ... nadalej by som uz toto nehrotil ..
moc opieram? ja to tak nevidim vidim to asi tak ze som vyjadril svoj nazor a je to v pohode...co by si chcel hrotit? podla mna uz nieje co iba ak by sme to tu vyhrotily tak ze budeme pisat OT :P ale ok kasli nato ..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

okonenipica napísal:Pepsi Cola, Coca Cola, Kofola, Horka cokolada, rozne druhy cokolad, rozne vyrobky obsahujuce kofein, rozne cigarety, niekolko druhov alkoholu, zaditen, marihuana, hasis.

A naco som to bral ?? Aby som sa s tym mohol pochvalit na hojko.com :) to je predsa jasne :D :wink: :wink:
Zboznujem tie reci ze cocacola a cokolada je droga. To je uplna blbost. Droga je navykova latka ktora sposobuje halucianciu alebo ine psychycke stavy. Ked to berem z tvojho pohladu tak droga je vsetko co sa da jest, a to je sprostost
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:Zboznujem tie reci ze cocacola a cokolada je droga. To je uplna blbost. Droga je navykova latka ktora sposobuje halucianciu alebo ine psychycke stavy. Ked to berem z tvojho pohladu tak droga je vsetko co sa da jest, a to je sprostost
Aj pivo je droga - Droga je navykova latka ktora sposobuje halucianciu alebo ine psychycke stavy.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

kali520 napísal:Zboznujem tie reci ze cocacola a cokolada je droga. To je uplna blbost. Droga je navykova latka ktora sposobuje halucianciu alebo ine psychycke stavy. Ked to berem z tvojho pohladu tak droga je vsetko co sa da jest, a to je sprostost
ja zboznujem tie reci ked niekto kecia a nema to ako podlozit faktami:
http://en.wikipedia.org/wiki/Drug

aspon definiciu ti prelozim:
Droga je akakolvek chemicka substancia, ktora ovplyvnuje cinnost zivych veci. Drogy mozu byt pouzite na liecenie chorob, alebo mozu byt pouzite zo zabavy na zmenu spravania a vnimania.
Napísať odpoveď