ANTIFICO
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
TOMASITO: konecne rozumny clovek si ostal u mna,mas u mna velke plus ked konecne niekto z vas tiez vyslovil, ze strategicke podniky sa nemali predat,tie ktore si spominal+SLOVNAFT,GBELY atd a hlavne toto
ROZVODNE ZAVODY ZILINA-toto je ten udavatel ceny
LINKMAN:ktory debil by privatizoval Podnik na likvidaciu odpadov?a hlôavne jadrovych?preto ENEL nesprivatizoval statny podnik VYZ po novom GovCo,taku jednu stavbu dozorujem v Mochovciach,FS KRAO Finalne Spracovanie Kvapalnych Radioaktivnych Odpadov
ROZVODNE ZAVODY ZILINA-toto je ten udavatel ceny
LINKMAN:ktory debil by privatizoval Podnik na likvidaciu odpadov?a hlôavne jadrovych?preto ENEL nesprivatizoval statny podnik VYZ po novom GovCo,taku jednu stavbu dozorujem v Mochovciach,FS KRAO Finalne Spracovanie Kvapalnych Radioaktivnych Odpadov
lol, teraz neviem ci sa mam tesit, alebo byt zdesenycanopus napísal:TOMASITO: konecne rozumny clovek si ostal u mna...
BTW. ako si prisiel na to, ze prave Rozvodne zavody Zilina su udavatelom ceny slov. elektriny? Akoze nepoznam kadejake zakulisne patalie v oblasti energetiky, ale toto by ma uprimne zaujimalo, kedze rozvodne zavody ma kazde okresne mesto.
k privatizacii SPP>pokial viem tak stat je vacsinovy vlastnik>51% a 49% maju Gaz de France a Ruhrgas..."zahranicny" maju ale vacsinu v predstavenstve(myslim ze je tam 7 ludi, z toho su traja "statny" a 4 su "zahranicny")..osobne si ale myslim ze je to lepsie ked maju vacsinu,nakolko by po kazdych volbach nastavali personalne zmeny,nech by podnik akokolvek prosperoval...
-
canopus
Addict
uz len ty si nam tu chybal,chcel by som vediet kolko mas rokovdan napísal:ficovci budu vo vlade bude koniec
to Tomasito: ano rozvodne zavody v Ziline su udavatelom ceny,lebo oni ovplyvnuju regulaciu elektriny na Slovensku,a oni urcuju potrebu energie,tie okresne rozvodne zavody maju mizive percento v oplyvnovani ceny,ano maju ale to je minimum, sprivatizovali medzi prvymi,inac patrili SE a.s.,takze tak je to
najlepsie v skolach ,, uz len nech ma zoberu policajti na stanicu aby som to aj tam j*bol13 napísal:Ja som oblepil komplet celé mesto.Najlepšie bude keď to nalepíš na vašu okresnú kanceláriu smeru.Budú radiJa som ešte napríklad prelepil ficovi oči na tých jeho trápnych plgátoch smerom k ludom(komunizmu)
Bihužial už aj mne došli, ale majú mi ešte nejaké dojsť spolu s tričkom Warhol stylespecial_p napísal:najlepsie v skolach ,, uz len nech ma zoberu policajti na stanicu aby som to aj tam j*bolto by bola haluz... skoda ze sa tak rychlo minuly
este by som bol shopny vylepit 10X tolko
blbooost
blbosti, blbosti samee blbosti, jednoducho si poviete ze je to klamar, populista... a to je asi tak vsetko !!! len do neho tu vsetci rypete. preco nerypete do toho bushovho lokaja dzurindu a jeho vlady
naslubovali hory doly, rozpredali tento stat aby sa mohli nabalit, vazeni! zobudte sa konecne
co ste tak slepi vsetci ze nevidite kam to tato bombastic vlada dotiahla
ja sa len bojim aby sa znovu nedostali k moci tii co su tam teraz, to by bola pohroma pre SK. fico este nebol vo vlade, nic neurobil. ale sak preco mu nedat sancu nech sa prejavi, potom by sme videli
Netvrdim, ze tato vlada bola uzasna a genialna, ale rozhodne tu spravili riadny kus prace, nastartovali reformy, ktore su nevyhnutne pre zdravu ekonomiku. Pretoze system, ktory tu bol predtym bol este pozostakom starej ery. Viem ze spravili aj vela chyb a svinstiev, ale to sa deje pocas kazdej vlady. Takisto si treba uvedomit, ze minimalne prve 4 roky musely bojovať s tym čo tu zanechal mečiar.
Uvedomte si, ze to co chce spravit (aspon teda podla jeho reci) ujo FICO zrusi vsetko, co sa doteraz dosiahlo. Iba vdaka zmena, ktore tu prebehli pocas vlady Dzurindu sem prisli investicie, ktore rozbiehaju ekonomiku a vytvaraju pracovne miesta. (a ten kto argumentuje, ze za 5 - 10 rokov tie firmy odidu ... mozno niektore ano, ale aspon tych par rokov z nich budu prudit peniaze a budu vytvarat zamestnanost, co by bez nich nebolo). Takisto zmeny v socialnej oblasti su nevyhnutne, ked pre nic ine tak pre zmenu demografie obyvatelstva.
Je sice mozne, ze ked to tu ujo Fico preberie, tak zacne rozdavat peniaze na vsetky strany, ale ak mate rozdavat musite mat z coho. A stat na viac jednoducho nema, takze sposobi iba zadlzenie statu (a to sme my), ktore znici akekolvek sance na lepsiu buducnost pre Slovensko. JEho ekonomicke reformy vysmial kazdy ekonomicky expert. Skuste si pozriet niejake tie analyzy napriklad v hospodarskych novinach.
Celkom pekne je aj to, ze komunisti povazuju Smer za svoju najblizsiu stranu.
To ze je Fico iba hnusny populista je jasne zo vsetkeho co robi, sledujte jeho prejavy, ved kazde slovo ktore vypusti je zavadzajuce a smeruje iba ktomu aby presvedcil masy ludi. Taha im popod fuzy medove motuzy a oni sa lepia jeden za druhym.
Pozreli ste sa niekedy na zlozenie jeho strany ? Vsimli ste si aky ludia tam su ? Sami podnikatel, a nie taky malicky ale velke ryby. Vela z nich je naviazanych napriklad na byvalych privatizerov s meciarovho rezimu.
Skuste si napriklad precitat tento clanok kde je opisane prave jeho zlozenie strany.
A skor nez ma niekto obviny, ze som niejaky zazobany chlapcek .. tak nie som. Koncim vysoku skolu, brat na nu este len ide, matka ucitelka otec predavac. Takze sa o seba postarat musim sam.
Uvedomte si, ze to co chce spravit (aspon teda podla jeho reci) ujo FICO zrusi vsetko, co sa doteraz dosiahlo. Iba vdaka zmena, ktore tu prebehli pocas vlady Dzurindu sem prisli investicie, ktore rozbiehaju ekonomiku a vytvaraju pracovne miesta. (a ten kto argumentuje, ze za 5 - 10 rokov tie firmy odidu ... mozno niektore ano, ale aspon tych par rokov z nich budu prudit peniaze a budu vytvarat zamestnanost, co by bez nich nebolo). Takisto zmeny v socialnej oblasti su nevyhnutne, ked pre nic ine tak pre zmenu demografie obyvatelstva.
Je sice mozne, ze ked to tu ujo Fico preberie, tak zacne rozdavat peniaze na vsetky strany, ale ak mate rozdavat musite mat z coho. A stat na viac jednoducho nema, takze sposobi iba zadlzenie statu (a to sme my), ktore znici akekolvek sance na lepsiu buducnost pre Slovensko. JEho ekonomicke reformy vysmial kazdy ekonomicky expert. Skuste si pozriet niejake tie analyzy napriklad v hospodarskych novinach.
Celkom pekne je aj to, ze komunisti povazuju Smer za svoju najblizsiu stranu.
To ze je Fico iba hnusny populista je jasne zo vsetkeho co robi, sledujte jeho prejavy, ved kazde slovo ktore vypusti je zavadzajuce a smeruje iba ktomu aby presvedcil masy ludi. Taha im popod fuzy medove motuzy a oni sa lepia jeden za druhym.
Pozreli ste sa niekedy na zlozenie jeho strany ? Vsimli ste si aky ludia tam su ? Sami podnikatel, a nie taky malicky ale velke ryby. Vela z nich je naviazanych napriklad na byvalych privatizerov s meciarovho rezimu.
Skuste si napriklad precitat tento clanok
Kód: Vybrať všetko
http://www.tyzden.com/index.php?w=art&idart=5995&idiss=112
A skor nez ma niekto obviny, ze som niejaky zazobany chlapcek .. tak nie som. Koncim vysoku skolu, brat na nu este len ide, matka ucitelka otec predavac. Takze sa o seba postarat musim sam.
Lenze sa staci pozriet co chce ujo Fico spravit. Ak k tomu dojde bude mat Slovensko obrovske problemy. Dzurindova vlada prisposobila vydavky statu ekonomickym moznostiam statnej pokladne. Inac by sme sa iba zadlzovali. Fico chce iba rozdavat, nema to z coho zaplatit takze nas zadlzi ...to je fakt perspektiva.canopus napísal:ty si riadny pesimista,ani tieto vlady nic ine neurobili,mal by si nadavat na tieto,co riadne dodrbali vela veci a nie na tu ktora este zatial nic nemohla dokazat
Viete co bolo hlavnym dovodom padu komunizmu ? EKONOMIKA. Jednoducho ten stary system nebol schopny fungovat, mal vacsie vydaje ako prijmi, nebol pruzny. Dlhodobo prezivat dokaze iba ekonomika zalozena na volnom trhu. A to Fico svojimi reformami obmedzi.
Netvrdim ze tato vlada bola to najlepsie co mohlo byt, a urcite tam bolo kopu chyb a podrazov a hrabania pre seba, ale to sa deje pocas kazdej vlady, a bude to aj za Fica. (teda ak sa mu splni ten jeho sen a stane sa konecne premierom)
-
canopus
Addict
nechajme sa prekvapit,ziadny system nie je vecnyAppleBred napísal:Lenze sa staci pozriet co chce ujo Fico spravit. Ak k tomu dojde bude mat Slovensko obrovske problemy. Dzurindova vlada prisposobila vydavky statu ekonomickym moznostiam statnej pokladne. Inac by sme sa iba zadlzovali. Fico chce iba rozdavat, nema to z coho zaplatit takze nas zadlzi ...to je fakt perspektiva.
Viete co bolo hlavnym dovodom padu komunizmu ? EKONOMIKA. Jednoducho ten stary system nebol schopny fungovat, mal vacsie vydaje ako prijmi, nebol pruzny. Dlhodobo prezivat dokaze iba ekonomika zalozena na volnom trhu. A to Fico svojimi reformami obmedzi.
Netvrdim ze tato vlada bola to najlepsie co mohlo byt, a urcite tam bolo kopu chyb a podrazov a hrabania pre seba, ale to sa deje pocas kazdej vlady, a bude to aj za Fica. (teda ak sa mu splni ten jeho sen a stane sa konecne premierom)
kazda strana ma nasrane,ale volit budem jednoznacne jeho
Ale preco ho ches volit ??? Prepac ale nechapem. Neber to niejako agresivne iba mi to skus vysvetlit.canopus napísal:nechajme sa prekvapit,ziadny system nie je vecny![]()
kazda strana ma nasrane,ale volit budem jednoznacne jeho
Chapem, ze to co Fico rozprava pekne znie ... lebo slubuje, ze bude lepsie, lepsie, lepsie. Ale je to realne ? Ved ked si precitas analizy jeho programu, tak v kazdej sa pise, ze to iba poserie system, a ze na zaklade jeho zmien pride do systemu menej penazi. A ak stat ziska menej penazi tak moze menej rozdavat. Ak bude rozdavat viac, vznika deficit, zvysuje sa statny dlh, infalcia, atd.
Ak zmeni dan, tak firmy ktore sem prisli prave kvoli rovnej dani jednoducho odidu a budu tie dane platit v niektorom inom state.
Ja si uvedomujem, ze sucasne zmeny su tazke, a pre cast spolocnosti priniesli zhorsenie zivotnych podmienok, ale tym ze zacnes suplovat nevykonnu ekonomiku a zadlzovat stat, sice mozno ulahcis par ludom zivot, ale cele Slovensko tym odstavis na druhu kolaj.
A este taka mala poznamka bokom .. skusme sa zamysliet: preco je smer plny podnikatelov, byvalich meciarovskych privatizerov a podobnych ludi. Ak takyto ludia vstupia do strany, a podporuju ju aj financne je podla mna iste, ze za to nieco budu chciet. A co to bude je podla mna kazdemu jasne.