Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

kamarat, vies co pises ??? ved si prave reagoval... neviem, kto je mental ??? a ziadny poriadny argument, opat...
nereagoval som uz konkretne k tym veciam co si popisal..
ale Tebe sa predsa neda rozumiet nic, lebo stale pises take iste kraviny... co mam chapat na tom, ze chcete vyhubit vsetko, co neni biele... tak cicho buc !!!
nikto nechce vyhubit vsetko co nie je biele a ani som to nikde nepisal
taketo utoky mam najradsej, jednoznacny argument proti mne, lebo Ty ma poznas najlepsie... Ty tu poznas asi kazdeho ako svoju dlan... ooo nas najmudrejsi
nehovorim o tom ci vies pocitat matiku alebo sa vyznas v chemii, hovorim o tom ze ak ide o tuto temu si to neschopny pochopit a stale si budes mliet svoje davno vyvratene keci..
... mozno si starsi alebo mladsi ako ja, ale Tvoje nazory sa stotoznuju s nazormi 15 rocneho dietata, vyrastajuceho v nepriaznivom socialnom prostredi...
:)
v com je dobry nacizmus a prezentovanie ho roznymi symbolmi... ty lolko... posrany Hakenkreuz...
v com je dobre nosenie listu travy na tricku, komunistickej hviezdy, Che Guevara.. na to iste je dobre nosenie tych symbolov .. niekomu sa pacia tak ich nosi.. (aj tak ich drviva vacsina nenosi.. ani skinheadi)
Nikto si nevybera, ako v zivote vyzera... a pochopte to konecne
no to je pravda a co ? ja neviem ale ty si asi predstavujes ze keby isli nejaki 'nackovia' napr. na dovolenku do afriky, ze tam zacnu hned zabijat alebo co :)

nechapes o co tu ide.. ty sa pozeras na celu vec zo zleho uhla:) z toho kde vidis len par nejakych ozratych skinheadov mlatiacich koho stretnu
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Ale tema nie je o komun. alebo hulic. znakoch... zaloz temu a budeme pisat tam... btw: kom. znak je teraz IN a ganja tiez... ano, nosia to male deti, ale tie ani nevedia co to znamena... end

Ked si niekto vicapi napr. keltsky kriz na tricko a da si tetovanie nem. vojaka, kt. ma na uniforme SS... mi nehovor, ze ten clovek neinklinuje k tej velmi zlej skupine ludi, ktori sa snazia o NEMOZNE... stop zidom alebo ciganom ? nikdy to tak nebude... a ty to sam dobre vies...
A neplet sem skinov a nackov... ja viem velmi dobre aky je rozdiel... do urcitej miery v malom mnozstve aj vo mne preziva kusok skinheadskych myslienok... ale to nema so znakmi SS,HH,88 NIC spolocne...

Ty zase napises, ved ked sa mu pacia... ale tym dava patricne najavo k comu sa hlasi a ake nazory ma na tieto veci...
Nikdy nepochopim, ako moze Slovan uznavat nacizmus... ??? Predsa to je uplne zvratene.
Ano, su to iba symboli... ale skus ist s trickom KKK do harlemu a potom povec ako sa darilo... symboli vyjadruju tvoj zivotny postoj (niekedy), nie recami ale nejakym obrazkom...

K tym nackom v Afrike... neviem co si tym chcel vyjadrit ??? a co maju co naci behat do ugandy, nech sedia doma a piju pivo a biju nevinnych ludi...

ps: ty si co ? nacek alebo skin, alebo aktivny prispievatel stranky SP ???
ps: preco je podla teba "normalne" nosenie takychto kakanych znakov a hlavne pre slovanov, kedze A. nas chcel... pretocte si hlavu o 180 stupnov
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hej co znamenaju tie 3 K K K K ?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

->slavo<- napísal:hej co znamenaju tie 3 K K K K ?
Ku Klux Klan :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

->slavo<- napísal:hej co znamenaju tie 3 K K K K ?
3 KKK,zaujimave ze ti to napisalo rovno 4k za sebou?
biele kapucne, okolo s faklami a vesanie bolo ich typicke
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

podla mna zakazom tricka by sa nic nevyriesilo akurat by mali dalsi dovod p*covat ze ich ostani ludia obmedzuju
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

no ludia nestihol som precitat vsetky prispevky asi iba prve tri strany ale zistil som ze ten tipek co to sem hodil asi nie je celkom doverihodny a fakt tam pise aj dost kaleraby ale ten typek co sem napisal ze "na straz" si asi tiez pomylil trochu dobu v kotrej zije a asi nie malo a este vela inych veci by sa mu asi zislo vysvetlit, to ze sa budu vytvarat rozne biele hnutia je jasne pretoze biela rasa vymiera biologicky ale mam taky pocit ze ty co siria taketo veci vid. rozne stranky organizacii co su tu velakrat idu aj po bielych aj ked heslo maju ze WP, to su obicajne mocenske oraganizacie skoro ako krestanstvo alebo EU ale necudujem sa bo ludia su rozni vacsinou hovada a egoisti
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

Mozu byt zakazane ale inkriminovane osoby ich prave kvolitomu budu este viac pouzivat ...
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pechy »

hojko napísal:88 = 8 & 8 = vypocitajte si osme pismenko v abecede a potom si odvodte od coho je to skratka ;)
HEIL HITLER, moj naoblubenejši pozdrav :D
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Pechy napísal:HEIL HITLER, moj naoblubenejši pozdrav :D
tento prispevok vidim na basu za porusovanie pravidiel :P
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

canopus napísal:3 KKK,zaujimave ze ti to napisalo rovno 4k za sebou?
biele kapucne, okolo s faklami a vesanie bolo ich typicke
ten chalan to chcel napisat asi takto
"co znemenaju tie 3K ... KKK ..len zabudol oddelit to prve K tak to preto tak blbo vypadalo.. :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Nymphested napísal:ked uz tak sa pise 1488 .. a hojko .. hm hm .. 88 je znacka myslim nejakeho skatera (vyrabaju obuv a nieco ine este, a je to "normalna znacka" )
http://www.the-house.com/shoe-88.html
No skate značka...Ako na stránke vyhlasovali že je to športové a hip hop oblečenie pokiaľ sa pamätám.Ale kedže tam bol ako model člen z juden mordu tak neviem neviem...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ja sa chcem opytat co je RAHOWA lebo to som este nikde nevidel...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

jamess napísal:ja sa chcem opytat co je RAHOWA lebo to som este nikde nevidel...
The expression "Racial Holy War", signifies the battle that white supremacists believe will pit the white race against minorities and Jews and lead to Aryan rule over the world.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

este k tomu cislu 88 to akoze ked ma niaky basketbalista na drese cislo 88 pridu tam fizli a dodrbu ho ? :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Tak am teraz zavrite: K K K a asi pridam 88 :lol:

Hakovy kriz by som si asi nedal, ale ked niekto uvidi 3 K-cka, tak malokoho napadne ze je to KuKluxKlan (dufam, ze som to napisal spravne) a ak ma niekto na tricku 88? Myslim, ze aj moja sestra (alebo ona ma 83?)
Hakovy kriz by som si na tricko asi nedal, al malo by sa to bud zacat brat s nadhladom, alebo nech potom zakazu aj napisy CCCP, alebo znaky kosaku a kladiva, pretoze oni neboli onic lepsi.
A ked si to dam z recesie tak co?
Povedal by som, ze ovala viac ludi bolo poskodenych komunistami...

A KSS by mali jednoznacne zrusit!!!
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

will.i.am napísal:Tak ma teraz zavrite: K K K a asi pridam 88
ved aj by Ta mali, aspon na 72 hodin...
will.i.am napísal:Hakovy kriz by som si asi nedal, ale ked niekto uvidi 3 K-cka, tak malokoho napadne ze je to KuKluxKlan a ak ma niekto na tricku 88
preco sa zaoberas iba napr. KKK, co nas v nasich koncinach ani nemusi zaujimat v tom smere, ze oni bojuju proti cernochom a to u nas zatial moc nehrozi... ked ma dievca napr. na ruzovom tricku 88, tak to neznamena nic... ale chces mi povedat, ze na prvy pohlad nerozoznas cloveka ktory k taketomu hnutiu inklinuje ?
will.i.am napísal:A ked si to dam z recesie tak co?
tak si sprosty, toto je problem vacsiny deciek, stale chcu iba rebelovat proti vsetkemu, naco by si si to mal davat na seba, aby si zaujal niekoho... o takom clovekovi si pomyslim svoje...
will.i.am napísal:Povedal by som, ze ovala viac ludi bolo poskodenych komunistami
neviem kolko mas rokov, ale myslim, ze toto su dost ostre tvrdenia... mozes to dokazat dokazmi ? chces povedat, ze nacizmus bol menej horsi ako kom. (ja neobhajujem ani jedno...)
will.i.am napísal:a KSS by mali jednoznacne zrusit!!!
dalsi vyborny argument k teme...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vitusko napísal:ved aj by Ta mali, aspon na 72 hodin...
Neporusil som pravidla tohto fora
Vitusko napísal:preco sa zaoberas iba napr. KKK, co nas v nasich koncinach ani nemusi zaujimat v tom smere, ze oni bojuju proti cernochom a to u nas zatial moc nehrozi... ked ma dievca napr. na ruzovom tricku 88, tak to neznamena nic... ale chces mi povedat, ze na prvy pohlad nerozoznas cloveka ktory k taketomu hnutiu inklinuje ?
Preco to je potom vraj zakazany znak?
Vitusko napísal:tak si sprosty, toto je problem vacsiny deciek, stale chcu iba rebelovat proti vsetkemu, naco by si si to mal davat na seba, aby si zaujal niekoho... o takom clovekovi si pomyslim svoje...
vyholena hlavohrud s baseballkou v ruke kriciaca heil hitler nepotrebuje nosit na bunde 88 ani hakovy kriz
Vitusko napísal:neviem kolko mas rokov, ale myslim, ze toto su dost ostre tvrdenia... mozes to dokazat dokazmi ? chces povedat, ze nacizmus bol menej horsi ako kom. (ja neobhajujem ani jedno...)
komunizmus tu bol vyse 70 rokov (niekde este stale je) a fasizmus 10. Obidva systemy su zle, zvratene a skazene. a len preto, ze vyhrali vojnu ich ludia stale nezatratili. mimochodom mam 19
Vitusko napísal:dalsi vyborny argument k teme...
no mozno to prave k teme nie je al nepriamo to urcite suvisi
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Teraz ma tak napadlo, ten znak cislo 1 bol vo filme Constantine, ze znak Mamona, syna satana :shock:
Pedro_p
Light Expert
Light Expert

Re: Zakazane znaky

Príspevok od používateľa Pedro_p »

Les napísal:a predtym nez prisla policia som ho mal do pol pasa vyzleceneho a nakopaneho do riti. Policajti ho odniesli do pasa vyzleceneho a s dokazom v rukach (tricko)

Dobre ,takže napadnutie je trestný čin a nosenie znakov len priestupok.
teba si fizli nezobrali zo sebou ?

nemožeš len tak niekoho začať biť na ulici,
to plati aj pre skinov.
nech sa Ubermenschen mlatia medzi sebou....
Napísať odpoveď