Naco Lamky?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak som sa pozrel na tie tvoje super fora a asi takto:
wl
Celkom je tu prítomných 20 užívateľov : 14 registrovaných, 0 skrytých a 6 Anonymných
pritom kym nacita stranku, mozem si ist varit caj
wb
Celkom je tu prítomných 25 užívateľov : 22 registrovaných, 0 skrytých a 3 Anonymných
lamky
Celkom je tu prítomných 118 užívateľov : 90 registrovaných, 7 skrytých a 21 Anonymných
takze naozaj porovnavaj len to, co je porovnatelne
wl
Celkom je tu prítomných 20 užívateľov : 14 registrovaných, 0 skrytých a 6 Anonymných
wb
Celkom je tu prítomných 25 užívateľov : 22 registrovaných, 0 skrytých a 3 Anonymných
lamky
Celkom je tu prítomných 118 užívateľov : 90 registrovaných, 7 skrytých a 21 Anonymných
-
t0m4s3
Admin
johny141 co vlastne chces povedat? Ze sa ti nepacia lamky? Tak naco ich navstevujes? Zaplatil si? (to je otazka, aby som vedel ci places kvoli peniazom) Alebo co vlastne od nas chces? Ked su lamky take nenahraditelne, preco vzdy ked vypadnu je na hojkovi behom dvoch dni zalozenych 10 tem o nich? Preco ked vypadol hojko.com asi na tyzden mal hojko asi tak 100 sprav na icq od uzivatelov?
Tomas ves coty odporucam?citat,citat....som napisal ze mne ide o pricip ja je*em ci idu alebo nejde ale o vasu primitivnost a este nieco ja ako som uz aj pisal len treba citat a potom sa dozvies ze som napisal ze na lamky.net mozno to bude trvat tyzden dva a potom to prestanet0m4s3 napísal:johny141 co vlastne chces povedat? Ze sa ti nepacia lamky? Tak naco ich navstevujes? Zaplatil si? (to je otazka, aby som vedel ci places kvoli peniazom) Alebo co vlastne od nas chces? Ked su lamky take nenahraditelne, preco vzdy ked vypadnu je na hojkovi behom dvoch dni zalozenych 10 tem o nich? Preco ked vypadol hojko.com asi na tyzden mal hojko asi tak 100 sprav na icq od uzivatelov?
Warlink presiel na noy hosting a bude rychlyHolubar napísal:tak som sa pozrel na tie tvoje super fora a asi takto:
wl
wb
lamky
-
mastermind
VIP
nehnevaj sa ale tomase dokonale vystihol to co som ja nevedel pomenovat. tazko budeme diskutovat v teme ktorej autor nevie co nou chce povedat alebo o co mu ide. a nasa primitivnost je nasa vec a sme na nu hrdijohny141 napísal:Tomas ves coty odporucam?citat,citat....som napisal ze mne ide o pricip ja je*em ci idu alebo nejde ale o vasu primitivnost a este nieco ja ako som uz aj pisal len treba citat a potom sa dozvies ze som napisal ze na lamky.net mozno to bude trvat tyzden dva a potom to prestane
-
canopus
Addict
nieco ti poviem,ako uploader z LAMIEK,je to uloha pre mna tazka,zhanat tie filmy a hlavne ich uploadovat,som slovak a budem podporovat slovensku scenu a nie nejake WARFORUM, ktore jejohny141 napísal:to som myslel vseobecne
neda sa?![]()
![]()
![]()
1. mne sa absolutne nepaci,ten zjav,ta pomalost,hlavne ked som mal pomaly net,chudaci co maju povedat ti, co maju pomaly net
2.nemozes porovnat zase warforum s inymi svetovymi forami,hlavne ked cesko je 2x vacsie ako slovensko (pocet obyv.)
ked sa ti nepaci,pal na ine forum,chyba je v ludoch, ktori skodia lamkam,a to si asi neuvedomujes,nechapem preco to tu rozoberas,si myslis, ze to modov a adminov netrapi?a aby si nechavali casche, ktore isli na podporu lamiek by bolo totalne od nich ubohe
-
Pufo Callo
Star
ach jaj,ja to tu uz nebuden dvacat krat pisat naucte sa konecne citat.este raz,je to moj nazor keby ste urobili jednu,jednu temu kde bude vsetko o lamkach chapes celkovo,a preco ma opakujes?sam som napisal ze Cesko je vetsia krajina ako Slovensko a to znamena vetsia krajina a to sa zobrazilo aj na ich fore kedze je velke maju aj vela userov a prispevkov a ludia tam aj tak pojdu keby to bolo pomale ale to je jedno rozpravajme sa o lamkach.canopus napísal:nieco ti poviem,ako uploader z LAMIEK,je to uloha pre mna tazka,zhanat tie filmy a hlavne ich uploadovat,som slovak a budem podporovat slovensku scenu a nie nejake WARFORUM, ktore je
1. mne sa absolutne nepaci,ten zjav,ta pomalost,hlavne ked som mal pomaly net,chudaci co maju povedat ti, co maju pomaly net
2.nemozes porovnat zase warforum s inymi svetovymi forami,hlavne ked cesko je 2x vacsie ako slovensko (pocet obyv.)
ked sa ti nepaci,pal na ine forum,chyba je v ludoch, ktori skodia lamkam,a to si asi neuvedomujes,nechapem preco to tu rozoberas,si myslis, ze to modov a adminov netrapi?a aby si nechavali casche, ktore isli na podporu lamiek by bolo totalne od nich ubohe
a ja mam v pi*i ze co si myslis ty a pod. chapes a nebudem ticho,ale je takze sa zaoberaj realitousundevil napísal:a ked v minulosti neslo hojko.com/.sk tak kde si sa dozvedel ze uz ide? jednoducho si cakal kym znova nepojde, a ty si s tym nemohol nic spravit, maximalne tak ako sa to deje aj teraz otravovat cele vedenie
tak sa uvedom a bud uz konecne ticho, lebo sa tu len strapnujes tvojimi ubohymi vyjadreniami
-
Marko5211
Medium Professional
pocuvaj chlapce(ten co to tu zalozil)kedze je omnoho viacej warez for tak nech ide na ne a nepichuje do lamiek ked sa mu nepaci nech drzi hubu a krok...nech nema velku hubu a nech spravi on forum a nech mu stale ide...nikto im za to nic neda a je*u sa s tym...tak laskavo cus ja viem ako to chodi ani mne sa nechce opravit moje forum...nejaky debili pridu a zacnu lamky alebo hojko je lpsi...ty sa pos*r a tak dalej ...ja sa im mozem kaslat...za dobrotu na zobrotu tak sa to myslim hovori....
nie len postazovat ale aj pochavli,podporit a pod....Konecne to aspon jeden pochopil....a skoda ze ste mi dali prec moje prispevki ale nevat0m4s3 napísal:uz sa nenavazajte do johnyho on chcel iba vysvetlit, ze by tu mala by otvorena jedna tema aby sa ludia mohli postazovat ked nahodou nejdu lamky..