No vidis na liecenie chorob ale na zabavu by sa pouzivat nemali. Preco v lekarni predavaju niektore lieky na predpis? Uz som to raz hovoril nici to mozog a basta. A sprosty narod je len sprosty narod a ten skonci velmi zle, no vsak sme aj zle uz skoncili, vdaka takym mudrcom ako si ty.Droga je akakolvek chemicka substancia, ktora ovplyvnuje cinnost zivych veci. Drogy mozu byt pouzite na liecenie chorob, alebo mozu byt pouzite zo zabavy na zmenu spravania a vnimania.
Drogy
plne suhlasim drogy su nebezpečna vec a na zabavu by sa nemali použivat jedinu drogu aku som kedy mal je chlast sice vela ludi vravi že chlast droga neni ale ja si myslim že je pretože je to tieš navykova latka a može byt velmi nebezpečnakali520 napísal:No vidis na liecenie chorob ale na zabavu by sa pouzivat nemali. Preco v lekarni predavaju niektore lieky na predpis? Uz som to raz hovoril nici to mozog a basta. A sprosty narod je len sprosty narod a ten skonci velmi zle, no vsak sme aj zle uz skoncili, vdaka takym mudrcom ako si ty.
mylím si že marihuana je jedina hranica po ktorú sa dá bezbečne ísť.mám za sebou veľa skúseností s touto "drogou" ak sa to tak dá nazvať.niektoré dobré a niektoré zlé.raz sa mi stalo že som si zakurila keď som mala depku a toto nikomu neodporučam,prišlo mi hrozne zle,mala som pocit že všetko stráacam,mala som halucinácie,videla som čerta ako ma chce zabiť..bola to moja najhoršia skusenosť s ganjou,...o dobrých snad nemusim pisať,kto zažil vie!
-
Colortraincleaner
Medium Star
huh!? halucinacie ? a az take ?Riuška:-) napísal:mylím si že marihuana je jedina hranica po ktorú sa dá bezbečne ísť.mám za sebou veľa skúseností s touto "drogou" ak sa to tak dá nazvať.niektoré dobré a niektoré zlé.raz sa mi stalo že som si zakurila keď som mala depku a toto nikomu neodporučam,prišlo mi hrozne zle,mala som pocit že všetko stráacam,mala som halucinácie,videla som čerta ako ma chce zabiť..bola to moja najhoršia skusenosť s ganjou,...o dobrých snad nemusim pisať,kto zažil vie!
ja som mal najvetsiu haluz z ganjy, ze som na daco pozeral a ked som sa otocil, tak som videl stale to na co som pozeral !
alebo ako som otacal hlavu, tak sa mi vsetko salene zpomalovalo a cely vyhlad som mal taky nasekany, akoby som pred sebou poozeral na fotky ...
no tak to Ti teda nezavidim... hej hej, ked mas depku a zafajcis si, tak je to veelmi neprijemne... napr. zvuky volajuce vase meno a ked sa otocite nikto nikde... alebo vsetcia na vas pozeraju a nespustaju z vas ociRiuška:-) napísal:raz sa mi stalo že som si zakurila keď som mala depku a toto nikomu neodporučam,prišlo mi hrozne zle,mala som pocit že všetko stráacam,mala som halucinácie,videla som čerta ako ma chce zabiť..bola to moja najhoršia skusenosť s ganjou
ale su aj urcite pekne zazitky, ktore ak chcete mozte opisat v tejto teme ...
-
smutko8882
Light Expert
Aj ked sa vravi ze drogy su vysoko navykove a kdo s nimi zacne ma minimalnu sancu s nimi prestat...Ja som to vsak skusit chcel, ze cim je to naozaj take nemozne! Do Heroinu by som sa urcite nikdy nepustil lebo to je 100x navykovejsia droga jak vsetky ostatne tvrde drogy..Ale chcel som vyskusat jak je to s pikom...Tak som si s kamaratmi zadelil pre istotu cez nos a bolo to docela zaujimave ! Som cakal ze z toho budu haluze alebo nebudem vnimat realitu a ludi okolo seba, ale v podstate to funguje ako megaredbull...Proste na zabavke az do rana a miesto toho aby som dosiel domov jak mrtvola ledva po styroch, tak som dosiel domov jak znovunarodeny clovek! Viem ze je v tom chemia ale kedze tuto drogu nema zmysel brat mimo nejakej akcie ktora trva az do rana tak mi ani nechyba a preto ju berem iba prilezitostne(co je mozno max tak 1 za mesiac) ..Beriem to uz takto 2 roky a nemam ziadne problemy po fyzickej ani po psychickej stranke. Ale nechcem aby ste si mysleli ze vas chcem tymto nejako navnadit na uzivanie drog..Iba som sa chcel podelit o moju skusenost s drogami...Marihuanu som skusil parkrat ale kedze mi z toho nic nebolo alebo mi iba busilo srdce tak som sa na to vysral a iba sa pozeral na mojich nahulenych kamaratov jak su den co den sprostejsi!
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Piko je obycajne svinstvo, ktore znicilo uz vela mojich kamaratov a kamaratok. Piko je taka sracka, ze cloveka nici po fizickej a psichickej stranke. Piko beru aj dospeli ludia co chodia do prace, najcastejsie kuchari. Na praxi, su ludia, ktori maju svoj vek, rodinu, povinosti, a davaju piko. Ja osobne pikarov neznasam... Mimochodom, co robyte v noci ked neviete spat ? Mozte iba zavidiet hulicov krasny a dlhy spokojny spanok v teplej posteli. Bodaj by ste v noci zomreli nudou !!!
Ale vratme sa k teme, tvrde drogy som neskusal, iba alkohol a marihuanu, a ostavam verny marihuane
Ale vratme sa k teme, tvrde drogy som neskusal, iba alkohol a marihuanu, a ostavam verny marihuane
-
okonenipica
Zablokovaný
-
krupica_dnb
Medium Professional
Máš pravdu. Ale to platí len pre jednu skupinu ľudí- ktorá a kopíšeš nemá problém niekoľko rokov takto si dať čiaru na párty.smutko8882 napísal:Aj ked sa vravi ze drogy su vysoko navykove a kdo s nimi zacne ma minimalnu sancu s nimi prestat...Ja som to vsak skusit chcel, ze cim je to naozaj take nemozne! Do Heroinu by som sa urcite nikdy nepustil lebo to je 100x navykovejsia droga jak vsetky ostatne tvrde drogy..Ale chcel som vyskusat jak je to s pikom...Tak som si s kamaratmi zadelil pre istotu cez nos a bolo to docela zaujimave ! Som cakal ze z toho budu haluze alebo nebudem vnimat realitu a ludi okolo seba, ale v podstate to funguje ako megaredbull...Proste na zabavke az do rana a miesto toho aby som dosiel domov jak mrtvola ledva po styroch, tak som dosiel domov jak znovunarodeny clovek! Viem ze je v tom chemia ale kedze tuto drogu nema zmysel brat mimo nejakej akcie ktora trva az do rana tak mi ani nechyba a preto ju berem iba prilezitostne(co je mozno max tak 1 za mesiac) ..Beriem to uz takto 2 roky a nemam ziadne problemy po fyzickej ani po psychickej stranke. Ale nechcem aby ste si mysleli ze vas chcem tymto nejako navnadit na uzivanie drog..Iba som sa chcel podelit o moju skusenost s drogami...Marihuanu som skusil parkrat ale kedze mi z toho nic nebolo alebo mi iba busilo srdce tak som sa na to vysral a iba sa pozeral na mojich nahulenych kamaratov jak su den co den sprostejsi!
Ale tá druhá skupina (je zanedbateľná možno), ktorí začnú fúkať aj mimo párty a tým z toho začne fakt yebať, lezie to namozog a potom možno prejdú na heroín a odtiaľ je fakt ťažké sa dostať.... Pre toho kto má silnú vôľu drogy nebezpečné niesú.
Je to ako s NTAK (Nohavicova teorie alkoholického kopce
nie je to otupovanie.. pri zavilosti sa to da porovnavat s debilitou.. skusal som lsd , makak , ecko to je vsetko.. viac hore nepojdemZenniX napísal:no ja som este neskusal, ani marihuanu a pritom sa to hemzi marihuanov okolo mna ... nikdy som nemal pokusenie a ani ma to nelaka , podla mna staci na otupovanie mozgov a nicenie zdravia alkohol
-
frederick123
Star