Naco Lamky?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

t0m4s3 napísal:uz sa nenavazajte do johnyho on chcel iba vysvetlit, ze by tu mala by otvorena jedna tema aby sa ludia mohli postazovat ked nahodou nejdu lamky..
nie len postazovat ale aj pochavli,podporit a pod....Konecne to aspon jeden pochopil....a skoda ze ste mi dali prec moje prispevki ale neva
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

johny141 napísal:nie len postazovat ale aj pochavli,podporit a pod....Konecne to aspon jeden pochopil....a skoda ze ste mi dali prec moje prispevki ale neva
a este spravit reklamu pre wl, nie?
johny141
Star
Star

Holubar napísal:a este spravit reklamu pre wl, nie?
nie preco?nechapem preco si sem napisal o wl.....aha co som napisal nieeee....sak som aj ine forum napisal to ne preto
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hojko napísal:Hadam si pochopil, ked bolo spomenute, ze sa jedna o technicke problemy. Ci tebe treba extra zvlast pisat co sa deje?
Šak hej,ale ctracker , sa dá instalnuť aj skôr ako za tri dni,ale aj tak pochybujem že vám to nejak pomôže.Keď má niekto ťažké srdce a vyzná sa,tak vám je to 0bodov platné.Jediná možnosť,ako sním vydrbať je povolenie ľen cz/sk hostov a so svojou ip pochybujem,že sa bude nudiť...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

johny141 ak tie fora co si uviedol za rovnocenne, tak chod tam a nestaraj sa preco nejdu lamky. ako si napisal, su pre teba rovnocenne a pokial lamky nejdu, tak tu istu nahradu najdes na tych spominanych forach. preco sa silou mocou tlacis na lamky? podporil si urcitou sumou platbu za server a ak ano, tak akou?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

heker napísal:johny141 ak tie fora co si uviedol za rovnocenne, tak chod tam a nestaraj sa preco nejdu lamky. ako si napisal, su pre teba rovnocenne a pokial lamky nejdu, tak tu istu nahradu najdes na tych spominanych forach. preco sa silou mocou tlacis na lamky? podporil si urcitou sumou platbu za server a ak ano, tak akou?
aj keby podporil tak nie je dolezite akou sumou. je to vec kazdeho jedneho uzivatela ci lamky podpori a akou sumou.
johny141
Star
Star

heker napísal:johny141 ak tie fora co si uviedol za rovnocenne, tak chod tam a nestaraj sa preco nejdu lamky. ako si napisal, su pre teba rovnocenne a pokial lamky nejdu, tak tu istu nahradu najdes na tych spominanych forach. preco sa silou mocou tlacis na lamky? podporil si urcitou sumou platbu za server a ak ano, tak akou?
Co ta do toho?co si?dal si si nick heker ale mozes akurat tak hackovat.precitaj si prispevok od Tomasa a pochopis co som chcel chapes?a to nebolo porovnavanie ale nieco celkom ine ze su aj ine vetsie fora ako lamky sice nejsu take velke ale su ale to bolo len tak,a ty sa do tho nestaraj a drz hubu
heker
Redeemer
Redeemer

preco si sa vyhol odpovediam? radsej odpovedz a potom sa mozeme o niecom bavit.
johny141
Star
Star

heker napísal:preco si sa vyhol odpovediam? radsej odpovedz a potom sa mozeme o niecom bavit.
Precitaj si odpoved,nauc sa citat a dozvies sa odpoved :)
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

Ako vidim tak poriadne to tu hustne :o . Najradsej mam ked proti jednemu idu vsetci, teda skoro vsetci. Ak jeden vykukne z davu, tak hned ho vsetci ukamenuju. Preco jednu temu? Nech daju oznam na stranku aka je tu, na reklamy. Idu? Idu! Nejdu? Nejdu! Vec je vyriesena. Nechcem teraz prikazovat, ako ma vyzerat forum, ak nieje moje. Lenze ako vidim, tak s pravdou, porozumenim, pochopenim a naslednym vystiznym vysvetlenim si nikto nelame hlavu. Lamky.net nam v niecom pomohli, tak mame aj my im pomoct. Ale ako ked ide iba o tech. problemy? Pritom to je nieco vacsie! :?
johny141
Star
Star

peter9cipa napísal:Ako vidim tak poriadne to tu hustne :o . Najradsej mam ked proti jednemu idu vsetci, teda skoro vsetci. Ak jeden vykukne z davu, tak hned ho vsetci ukamenuju. Preco jednu temu? Nech daju oznam na stranku aka je tu, na reklamy. Idu? Idu! Nejdu? Nejdu! Vec je vyriesena. Nechcem teraz prikazovat, ako ma vyzerat forum, ak nieje moje. Lenze ako vidim, tak s pravdou, porozumenim, pochopenim a naslednym vystiznym vysvetlenim si nikto nelame hlavu. Lamky.net nam v niecom pomohli, tak mame aj my im pomoct. Ale ako ked ide iba o tech. problemy? Pritom to je nieco vacsie! :?
Musim stebou suhlasit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja s tebou suhlasit nemozem, pretoze islo o TECHNICKE PROBLEMY - nesiel server. Toto je pravda okolo lamiek, vsetko ostatne co ste sa niekde dopoculi, je vymysel.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

tak to by som ti musel vratit prachy ..za take sluzby :) :P
johny141
Star
Star

t0m4s3 napísal:Ja s tebou suhlasit nemozem, pretoze islo o TECHNICKE PROBLEMY - nesiel server. Toto je pravda okolo lamiek, vsetko ostatne co ste sa niekde dopoculi, je vymysel.
ale sak islo o utok na sever nie?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

johny141 napísal:ale sak islo o utok na sever nie?
su to technicke problemy? Su.
johny141
Star
Star

Ano da sa to tak povedat :)....a kto zamkol temu?
heker
Redeemer
Redeemer

ked niekto napise, ze technicke problemy, tak sa tym zrejme mysli vypadok servera, chyba nastavenia alebo aj chyba hardware, teda vsetko co je spojene so serverom :D podla mna ten dovod je dostatocny.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Téma na kkt, johny141 si asi ľavý alebo čo :?: Holubar bol prvý, čo finančne prispel na fórum a nie malou sumou, ale je mu to asi blbé písať, robia dosť aby si aj takí ľudia ako ty, sosli nejaký warez, a ani o ten warez nejde, ide o skvelú komunitu ľudí.... už to napísal aj Dem0n na lamkách citujem :
Demon napísal:Tak velmi musim pochvalit toto warez forum, skvele vedenie, pozorni moderatori! Skvele zmodifikovane forum, jednoducho bomba. Jedina nedokonalost spociva v castych vypadkoch, ktore nie su zapricinene vedenim. Nic nie je dokonale, a prave tieto vypadky je jedinou nedokonalostou. Vedenie fora beru lamky ako svoj domov, som si isty, ze ich maju niektori aj ako "homepage" vo svojom prehliadaci. Myslim, ze velka vdaka patri prave Holubarovi, hehmovi (ten sa skryva v tieni ) a Hojkovi. Ti toto forum vysvihli az na vrchol SK/CZ Warez For. Vyberaju taktiez vybornych moderatorov, ktori skvele upratuju temy a celkovo toto forum. Sledoval som casto dolny pasik kde sa zobrazuju online useri ... mozno minutku chybal niekto z vedenia... to dokazuje aj fakt, ze tymto ludom zalezi na tomto fore. Nechyba ani tim uploaderov, ktori dodavaju vlastne uploady - myslim, ze by mohol kazdy z nich pouzivat zname heslo nick_lamky.net. Nechybaju najnovsie releasi! Ludia si aj kupuju originalky, aby predstihli scenu - nedavno si Robeno kupil original CD (Rendezska SK - Čas vyloziť karty) a poskytol nam ho, to tiez hovori o tom ako niektorym uzivatelom zalezi na tomto fore. Je tu partia skvelych ludi, niekedy sa vyskytne par lamiek, ktore zaspammuju, ale keby nespamovali modi by nemali co robit ci nie?
Ja dufam a prajem lamkam dlhu zivotnost a stabilnost, ktora chyba k dokonalosti tohto fora. Nemam slov, ako povedal Holubar... som psychopat - kvoli Lamkam -

LAMKY4EVER!

Ste super !
je to tu : Pochvalte nas :)

Lamky sú fenomén, ber to tak... ak sa ti nepáči choď na Warfórum, ktoré pokým nabehne, ty budeš používať viagru a budeš rád, že si rád.....

Ja som tiež prispel na fórum, po nedávnej udalosti zo zmenou hostu, a dám v pohode aj neskôr, nepotrebujem ranky a pod... kktiny..... prispieval ako sa len dá, Uploadujem a pod.... oni robia to, že sa snažia v čo najbližšom čase dať všetko do poriadku. Neviem, či by si dokázal to čo napr. hojko, má na starosti 3 projekty (pre homo xxx - sk-cz.net, lamky.net, hojko.com), alebo ľudia ako Holubar, ktorý maká ako fredka, hehmovi :) a pod..... ja určite nie, nedokázal by som spojazdniť ani pokazené WC, nie to ešte fórum, ako lamky, kde je regnutých cca. 12 000 ľudí....

s láskou a nehou don.carleone.sk :roll:

P.S. : ako povedal Holubar... som psychopat - kvoli Lamkam -

Ja som aj bez toho :) lamky4ever :wink:
johny141
Star
Star

Vetko je pekne ale ako si mohol precitat od Tomasa tak mne islo o to aby bola jedna tema kde bude vsetko o lamky.net ale uz to nechaj tak nerozoberaj pls....
diaboliq
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa diaboliq »

johny141, ty si to inak zabil s tym honenim si o financom prispevku... podla mna si dal na lamky velky ko*ot(odkial by decko ako ty malo prachy,ze? http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=26 ... ht=#268347 v tejto teme pises ze mas 15 rokov
) a teraz tu pi*ujes...

p.s. som darca na lamkach ale neplacem ani nemam abstak ked forum nejde...viem aka je realita dnesnych dni a kolko stoji hosting a aky je asi velky trafic na lamkach
Zamknuté