sa mu nediv, po tom co tu pises a ako urazas dedinyMartin44 napísal:Uh oh ale urazat ma nemusis...ale dobre, cely cas rozpravate aky som sprosty ale nervy tu prasknu vzdy niekomu inemu,ze?
![]()
Zamysli sa co hovoris![]()
Fajn uznavam, pocul som aj ja o nejakej vystavbe domov na vychodnom slovensku pre romov...ale ty vraj uz davno rozobrali a spalili ci tak nejak, nie?
Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Martin nic proti tebe (sak aj taky musia zit, co uz) ale sak sa uz uvedom o com tu tocis....tvoje argumenty za rovnaju argumentov maleho tipujem tak 13r decka ktory objavil moznosti velkomesta a terazsa tu nadrapuje s inymi jak na pieskovisku o daku hracku....Sak sa uz uvedom zamyslal sa aj nad tym co pises? Ja som tiez z Blavy a urcite by som nikdy sa nepovysoval nad ostatnymi....robis hanbu sebe,svojej roidne,svojmu mestu v ktorom zijem aj ja
Iba tu vyvolavas konflikty, ktore stoja za H....
EDIT: presunte to uz prosim vas do sekcie Vtipy....sak z tohto by mohol byt aj komix

EDIT: presunte to uz prosim vas do sekcie Vtipy....sak z tohto by mohol byt aj komix
-
Martin44
Professional
V jednej vete si priam nastvany a v druhej sa valas po zemi od smiechu...nesekas to trocha nasilu?Dead_Warrior napísal:Martin nic proti tebe (sak aj taky musia zit, co uz) ale sak sa uz uvedom o com tu tocis....tvoje argumenty za rovnaju argumentov maleho tipujem tak 13r decka ktory objavil moznosti velkomesta a terazsa tu nadrapuje s inymi jak na pieskovisku o daku hracku....Sak sa uz uvedom zamyslal sa aj nad tym co pises? Ja som tiez z Blavy a urcite by som nikdy sa nepovysoval nad ostatnymi....robis hanbu sebe,svojej roidne,svojmu mestu v ktorom zijem aj ja![]()
EDIT: presunte to uz prosim vas do sekcie Vtipy....sak z tohto by mohol byt aj komix![]()
![]()
![]()
Nechcem nic ine nez aby ste mi odpovedali na otazku a ja ju uz nebudem opakovat citajte naspat...par prispevkov...
smiesni ste vy ako sa vyhybate odpovedi v kuse
-
Dead_Warrior
Professional
-
Martin44
Professional
ten bordel ste si tu narobili vy...ja ti tu nebudem drbat pod nos co pisem...nemas pisat ko*ot...Dead_Warrior napísal:Martin a ty vies ci tie smajle hadzem z haluze alebo sa valam po zemi od smiechu? na oboch bdue daco pravdy...
Btw. mas namysli par prispevkov doazdu alebo stran? Sorry ale nece sa mi v tom tvojom bordeli hrabat teda napis ju este raz a ja ti s radostou odpoviem
-
Dead_Warrior
Professional
pekne napisanedair napísal:hehe, neviem co sa tu s lamou nadrapujete, tipujem ho na nejakeho dalsieho T-baga mixovaneho s Erikom, pre takych abnormalov dediny nie su tak na ne moze len kydat, v meste sa taki skor stratia...
Povecsine ani nechape co tu piseme, taky je blbytak co cakete ze odpise
-
dair
Guru wannabe
aj teba musim pochvalit ze pekne napisaneGothaR napísal:pekne napisaneZakomplexovany uhrovity synacik, ktoremu preplo v hlave a rozhodol sa, ze ked ho vsetci odmietaju, tak zacne aj on odmietat ich.
ozaj tak ma napada ako v dobach stale na hrade mal kral svojho "rozosmievaca" tak Martin je tiez ako nas dvorny saso

Martin zjavne si ešte nenavšťívil Prahu, Berlín, New York alebo iné známe veľkomestá, ako si potom môžeš myslieť že tvoja Bratislava je ta naj? Aano priznávam ani ja som nebol všade ale jedno ti poviem Blava je špinavá stoka Slovenska spôsob ako zle reprezentovať Slovensko ale ked žiješ v krásnej idilke že Blava je naj a všetko ostatné sú dediny nééch sa páči raz sa zobudíš zo sna a bude neskoro
-
Martin44
Professional
Ale my tu teraz nehovorime o mestach ako Praha Rim a ine...Ale o slovensku tak tu neplette piate cez deviate....
Ci som workoholik??? mno to zas nie ale ked robim tak robim a neflakam sa
A tie poznamky ale synacik..To iste mozem povedat o vas ale nehovorim to..a preco? lebo sa hvori "podla seba sudim teba"
Ci som workoholik??? mno to zas nie ale ked robim tak robim a neflakam sa
A tie poznamky ale synacik..To iste mozem povedat o vas ale nehovorim to..a preco? lebo sa hvori "podla seba sudim teba"
-
dair
Guru wannabe
to mas pravdu ale tiez sa hovori vynimka potvrdzuje pravidloMartin44 napísal:Ale my tu teraz nehovorime o mestach ako Praha Rim a ine...Ale o slovensku tak tu neplette piate cez deviate....
Ci som workoholik??? mno to zas nie ale ked robim tak robim a neflakam sa![]()
no rofl, takze ty sa len potrebujes vyvysovat? Tak ako to bolo u nas vo futbale. U nas majster, pride do Ligy majstrov a len otru hubu. Ked hra slaby so slabym tak jeden musi byt lepsi ale aj ten je celkovo uplne slaby. To iste ta tvoja BA. Najviac mi tu sedi prirovnanie s tuzingom. Tuzer si vytuzi skodu 120 a v jeho Hornej dolnej je najvacsi frajer, lebo ma na aute najviac zbytocneho plastu, ale oproti tunerom je to uplny shit.Martin44 napísal:Ale my tu teraz nehovorime o mestach ako Praha Rim a ine...Ale o slovensku tak tu neplette piate cez deviate....
Toto bola fakt uboha vyhovorka. Radsej sa nechval, ked nemas cim.
Lenže keby by si bol v tích veľkomestách pocopíš ako má vyzerať skutočné veľkomesto a nie mesto s veľkým sídliskom.Martin44 napísal:Ale my tu teraz nehovorime o mestach ako Praha Rim a ine...Ale o slovensku tak tu neplette piate cez deviate....
Ci som workoholik??? mno to zas nie ale ked robim tak robim a neflakam sa![]()
-
Martin44
Professional
A ty by si vedel ze i sa pise v nominative.MS FRANKY napísal:Lenže keby by si bol v tích veľkomestách pocopíš ako má vyzerať skutočné veľkomesto a nie mesto s veľkým sídliskom.
Naky trulko tu vypraval o Lige majstrov....My ze sme tam treli hubu ???
Mno tak potom neviem preco ale pamatam sa ze Petrzalka takmer postupila ako novacik aj dalej.Dokonca sa pamatam na vyhru nad Celticom 5:0.Takmer sme znicili Aj Glasgow rangers...a tak takze neviem co zas splietas:) To vase FC horna kompa je proti petrzalke nist:)
A vynimka naozaj potvrdzuje pravidlo a mozno u teba.U mna nie sefko ja viem svoje.ty vies velke hovno.a vies preco lebo ja som z Blavy
Ja nie som trulo a nenarazal som na Artmediu, jej patri uznanie. Ja som pouzil prirovnanie s tym, ze u nas je majster a pride do LM kde dostane na <>. Jedine Petrzalka sa udrzala. Neslo mi o konkretny tim, ale o ten pomer sil, ked niekto zo seba robi frajera doma a pritom inde nedokaze nic. TO si ty s tou tvojou blavou, ked ju nehces porovnat s hocijakym inym vacsim mestom. Si trapny.Martin44 napísal:A ty by si vedel ze i sa pise v nominative.
Naky trulko tu vypraval o Lige majstrov....My ze sme tam treli hubu ???
Mno tak potom neviem preco ale pamatam sa ze Petrzalka takmer postupila ako novacik aj dalej.Dokonca sa pamatam na vyhru nad Celticom 5:0.Takmer sme znicili Aj Glasgow rangers...a tak takze neviem co zas splietas:) To vase FC horna kompa je proti petrzalke nist:)
A vynimka naozaj potvrdzuje pravidlo a mozno u teba.U mna nie sefko ja viem svoje.ty vies velke hovno.a vies preco lebo ja som z Blavy