Ovplyvneny kulturou

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:Pozeram sa na seba, ale mesto som nerozbjal, v zivote som nic nenacarbal na nejaku slovensku pamiatku alebo stenu, kdezto o hip hoperoch sa to povedat neda. A tie konflikty som zopbral od tial ze ich proste vyvolavaju, kazdeho ktoreho vidim na ulici tak tie konflikty vyvolava. Ja neviem mozno ty poznas par normalnych ktory su dobry alebo ako by som to mohol povedat. Ale vacsina z nich su hajzlici ktory robia najviac bordelu a len pi*uju na spolocnost ale aby nieco uzitocne spravili pre spolocnost tak to ich ani nehne. A kvoli par vinimkam nebudem tolerovat vsetkych. A preco si myslis ze kazdy nacko je sprosty ako dub? To je zase taky sprosty komercacky svetonazor, ze ked ma take pravicove nazory tak automaticky je sprosty. Niektory z tychto ludi precitaju viac knih za rok ako ty za cely zivot, kludne mozu mat vacsie IQ ako bars kto iny. Kvoli tomu ze ma niekto iny nazor neni sprosty.
Skus si zistit pomer zatknutych nacistov a hiphoperov :)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

kali520 napísal:Pozeram sa na seba, ale mesto som nerozbjal, v zivote som nic nenacarbal na nejaku slovensku pamiatku alebo stenu, kdezto o hip hoperoch sa to povedat neda. A tie konflikty som zopbral od tial ze ich proste vyvolavaju, kazdeho ktoreho vidim na ulici tak tie konflikty vyvolava. Ja neviem mozno ty poznas par normalnych ktory su dobry alebo ako by som to mohol povedat. Ale vacsina z nich su hajzlici ktory robia najviac bordelu a len pi*uju na spolocnost ale aby nieco uzitocne spravili pre spolocnost tak to ich ani nehne. A kvoli par vinimkam nebudem tolerovat vsetkych. A preco si myslis ze kazdy nacko je sprosty ako dub? To je zase taky sprosty komercacky svetonazor, ze ked ma take pravicove nazory tak automaticky je sprosty. Niektory z tychto ludi precitaju viac knih za rok ako ty za cely zivot, kludne mozu mat vacsie IQ ako bars kto iny. Kvoli tomu ze ma niekto iny nazor neni sprosty.
skoda ze mi vymazali post..lebo som v nom pisal o tebe aj....a zase je rozdeil niekto kto sa hra na hiphopera a kto nim naozaj je....pravy hiphoper urcite nepocarbe daku pamiatku povedz mi videl si na dakej pamamiatke nacarbane RCL´S, MUTANTS, alebo SPK....? Najlepsie je ked dava niekto ako ty rozum inym....nie je hiphoper ako hiphoper :wink:
Ked vravis ze netreba hadzat vsetkych nackov do jedneho vreca tak preco hadzes ty do jedneho vreca hiphoperov? Oni pisu o tom co vidia je to svet ich ocami....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Digital napísal:Skus si zistit pomer zatknutych nacistov a hiphoperov :)
lebo hiphoperi su asi povacsinou trapkovia neskodni pre tento zdegenerovany svet... oni su vlastne jeho sucastou :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:lebo hiphoperi su asi povacsinou trapkovia neskodni pre tento zdegenerovany svet... oni su vlastne jeho sucastou :lol:
A to je dobre ked je niekto skodny pre tento zdegenerovany svet ?? LoL
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

samozrejme.. smash the system:)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:samozrejme.. smash the system:)
Aha tak moja mienka o tebe sa potvrdila :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:samozrejme.. smash the system:)
agh neviem kto je viac zdegenerovany ci ty alebo hiphopery ale myslim ze ty si viac...povedz mi teraz uprimne dodava ti urazanie hiphopu adrenalin v krvy? :lol: Lebo inaksie si to neviem predstavit lebo kazdy aj trochu nenormalny by si sal uz odjazd a nezabrdal by furt do hiphopu :wink: ....PEACE
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

nie Dead_Warrior.. ty si pod hh kulturov predstavujes svoju... no vlastne ani neviem co..

pre mna je to len jeden z prvkov ktory rozklada tento svet, jeho hodnoty, moralku,.... neviem kde to vzniklo.. v negerskom ghete? tak to tam aj patri a nie do civilizovanej europy

inak nic osobne proti hh .. sak vas aj par poznam;) .. proste hiphop , drogy , propagovanie homosexuality , a vsetky ine sracky z tv su ta ista kategoria.....
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak sorry ale v tom ta sklamem pod hh kuluturov si predstavujem svetko co k tomu patri....(garfity,dj,breakdance,rap)...
A povies mi rpeco by to malo rozkladat tento svet? Ano vzniklo to v USA v cernoskych skupinach kde oni opisovali svoj zivot a to ako sa maju an tomto svete...Lenez po case ako si napisal to preniklo aj do civilizovanej europy
A takisto by som nezaradoval propagovanie homosexuality a hiphop do jednej kategorie... :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ked sa pozrem na priemerneho hiphopera je to niekto kto ma absolutne v pi*i veci tykajuce sa naroda jeho buducnosti a pod.. bud su to "gangstri" hulici, frajeri s ciapkou na krivo:)) alebo typy s plnou hubou tolerancie ku vsetkemu moznemu...;)

a okrem toho obliekat sa ako neger je dost trapas ale chapem ze ked sa uz niekto do takeho prostredia narodi a zije v nom je to prenho normalne..... ale je to pod uroven kazdeho bieleho cloveka!

proste by ste sa mali uvedomit, samotni negri si z vas whiggerov (bielych negrov) robia pichu..... :lol: :wink:
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

Niesom fanda hip hopu, reperov, techna, ani nicoho podobneho. Nemam rad pocarbane vagony, steny, brány ...
Ale aspon nemlatia a neodsudzuju ludi iba kvoli tomu, ze sa narodili s inou farbou pleti. Ja si o kazdom cloveku vytvaram nazor individualne a nie podla toho co ten konkretny clovek ovplivnit nemoze (farba pokozky).
Mas pravdu, ze cernoske geta su otrasne ... ale otazka je preco vznikli ?? Ved este v minulom storoci cernosi boli absolutne druhorada rasa (umelo, nie ze by boli naozaj) a do giet boli v poctate zatlaceny. To ze take geta vznikli nie je obraz cernochov ale spolocnosti v ktorej ziju a ktora ich dlhodobo diskriminovala a diskriminuje.

To iste je aj u nas s ciganmi. Ano je pravda, ze su komplikovany, kradnu, robia bordel atd. Ale otazka je preco ? Pretoze tato spolocnost im neposkytuje rovnake moznosti ako bielym. System ktory tu funguje chtiac, nechtiac odsudzuje 99 % narodenych romskych deti uz pri porode na tazky zivot. Aj deti uplne normalnych romov, ktory pracuju a snazia sa normalne zit su odmalicka odstrkovane, pocuvaju nadavky, zazeraju na nich, nechcu sa snimi hrat atd. Od malicka sa musia bat, ze ked pojdu po ulici vyroji sa partia drsnych holohlavich narodniarov a zbije ich iba pretoze su trosicku iny. Co na tom, ze o tom ciganovi nic nevedia, hlavne ze sa citia ako hrdinovia, zachrancovia slovenskeho naroda.

Neznasam nackov, co si riesia komplexi vlastnej menejcennosti na inych. Je to ubohe.
Cely tento problem je zacarovany kruh. Cigani su taky aky su, pretoze spolocnost sa k nim sprava zle, a spolocnost sa k nim sprava zle, preto aky su.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

omg tieto keci o "zlej spolocnosti" uz nezeru ani ludia co su na ich strane a co sa tyka negrov a ich utlacania to je fakt vtipne, napriklad ako dostali cierni otroci v afrike zem menom liberia co je dnes tipicka spinava diera ako vacsina afriky, masakre, vojny, samozrejme.. mi povec kto ich tam utlaca? oni samy seba navzajom pretoze tak funguje ich necivilizovany mozog, na prinicipoch nejakych kmenovych bojov coho su obdoba gangy v getach.. neger sa moze dat scivilizovat ale nikdy sa nescivilizuje sam, bez belochov by neexistoval cierny vedec, cierny doktor, cierny programator,.... ze ich utlacaca spolocnost? uz davno je to len vyhovorka pre ich stav a napr. v minulosti aj samotni africki negri poskytovali otrokov otrokarom.. toto http://www.nationalvanguard.org/docs/video/mlkriots.wmv by si tiez pripisal ich utlacaniu?!?? :roll: :evil:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

slovenski reperi,mozu ist jedine tak do repy,vsak ani nevedia co to je ten pojem,vlastne naco,daju si siroke rifle,vajcia ako keby mali az po zem,oblecu sa ako ti cierni mumulovia,a myslia si ze su hiphoperi a kadekto,boze moj uplny trapni lolovia su vsetci :lol:
je to uplne bezduche,ze slovenska hip hopova scena? :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:slovenski reperi,mozu ist jedine tak do repy,vsak ani nevedia co to je ten pojem,vlastne naco,daju si siroke rifle,vajcia ako keby mali az po zem,oblecu sa ako ti cierni mumulovia,a myslia si ze su hiphoperi a kadekto,boze moj uplny trapni lolovia su vsetci :lol:
je to uplne bezduche,ze slovenska hip hopova scena? :lol:
To iste si moze kazdy povedat aj o style co ty pocuvas !!
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:omg tieto keci o "zlej spolocnosti" uz nezeru ani ludia co su na ich strane a co sa tyka negrov a ich utlacania to je fakt vtipne, napriklad ako dostali cierni otroci v afrike zem menom liberia co je dnes tipicka spinava diera ako vacsina afriky, masakre, vojny, samozrejme.. mi povec kto ich tam utlaca? oni samy seba navzajom pretoze tak funguje ich necivilizovany mozog, na prinicipoch nejakych kmenovych bojov coho su obdoba gangy v getach.. neger sa moze dat scivilizovat ale nikdy sa nescivilizuje sam, bez belochov by neexistoval cierny vedec, cierny doktor, cierny programator,.... ze ich utlacaca spolocnost? uz davno je to len vyhovorka pre ich stav a napr. v minulosti aj samotni africki negri poskytovali otrokov otrokarom.. toto http://www.nationalvanguard.org/docs/video/mlkriots.wmv by si tiez pripisal ich utlacaniu?!?? :roll: :evil:
To video je hrozné ale nacizmus je 10 krat horší !
bez belochov by neexistoval cierny vedec, cierny doktor, cierny
programator
Ani bez ciernej by nebola biela :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

AppleBred napísal:Niesom fanda hip hopu, reperov, techna, ani nicoho podobneho. Nemam rad pocarbane vagony, steny, brány ...
Ale aspon nemlatia a neodsudzuju ludi iba kvoli tomu, ze sa narodili s inou farbou pleti. Ja si o kazdom cloveku vytvaram nazor individualne a nie podla toho co ten konkretny clovek ovplivnit nemoze (farba pokozky).
Mas pravdu, ze cernoske geta su otrasne ... ale otazka je preco vznikli ?? Ved este v minulom storoci cernosi boli absolutne druhorada rasa (umelo, nie ze by boli naozaj) a do giet boli v poctate zatlaceny. To ze take geta vznikli nie je obraz cernochov ale spolocnosti v ktorej ziju a ktora ich dlhodobo diskriminovala a diskriminuje.

To iste je aj u nas s ciganmi. Ano je pravda, ze su komplikovany, kradnu, robia bordel atd. Ale otazka je preco ? Pretoze tato spolocnost im neposkytuje rovnake moznosti ako bielym. System ktory tu funguje chtiac, nechtiac odsudzuje 99 % narodenych romskych deti uz pri porode na tazky zivot. Aj deti uplne normalnych romov, ktory pracuju a snazia sa normalne zit su odmalicka odstrkovane, pocuvaju nadavky, zazeraju na nich, nechcu sa snimi hrat atd. Od malicka sa musia bat, ze ked pojdu po ulici vyroji sa partia drsnych holohlavich narodniarov a zbije ich iba pretoze su trosicku iny. Co na tom, ze o tom ciganovi nic nevedia, hlavne ze sa citia ako hrdinovia, zachrancovia slovenskeho naroda.

Neznasam nackov, co si riesia komplexi vlastnej menejcennosti na inych. Je to ubohe.
Cely tento problem je zacarovany kruh. Cigani su taky aky su, pretoze spolocnost sa k nim sprava zle, a spolocnost sa k nim sprava zle, preto aky su.
No tak to je uplna hovadina. Takze cigan tu svoju sprostost uz ma od narodenia. Spolocnost sa ku nim chova az prilis dobre, nebudem menovat ako, to ti je dufam jasne. A mne osobne je jedno ked je niekto aj zeleny ja sa nekukam na farbu pokozky a tayksto sa nekuka ani ten blby nacko. Ide o tom ze ta vrstva ludi cierny cigani atd su vo vacsine grazli povedzme ze asi tak 75 percent. A tich par vinimok ma netrapia maju smolu.
Digital vysvetli mi to ako to myslis ze bez ciernej by nebola biela?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No tak to je uplna hovadina. Takze cigan tu svoju sprostost uz ma od narodenia. Spolocnost sa ku nim chova az prilis dobre, nebudem menovat ako, to ti je dufam jasne. A mne osobne je jedno ked je niekto aj zeleny ja sa nekukam na farbu pokozky a tayksto sa nekuka ani ten blby nacko. Ide o tom ze ta vrstva ludi cierny cigani atd su vo vacsine grazli povedzme ze asi tak 75 percent. A tich par vinimok ma netrapia maju smolu.
Digital vysvetli mi to ako to myslis ze bez ciernej by nebola biela?
Ja neviem sak to je také prislovie :D Aryan povedal ze bez bielej by neboli cierny tak ja hovorim ze bez ciernej by neboli bieli :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Ja neviem sak to je také prislovie :D Aryan povedal ze bez bielej by neboli cierny tak ja hovorim ze bez ciernej by neboli bieli :D
On tvrdil ze pokial by nebolo nas bielich tak by boli furt v tej afrike na takej urovni ako su tam tie kmene napr krovaci.
...Profesor Andrew Fraser napísal vlani pre denník Parramatta Sun článok o osídlení sudánskych imigrantov v oblasti, v ktorom provokatívne tvrdil, že "skúsenosť vlastne z celého sveta dokazuje, že kde sa zvyšuje počet černošského obyvateľstva, tam automaticky dochádza k zvyšovaniu zločinnosti, k násilenstvám a k veľmi širokému okruhu problémov". Fraser je presvedčený, že černosi majú v priemere oveľa nižší IQ, než belosi, kým Ázijci majú vyšší.

Na základe tohto mu potom univerzita vo Viktórii zakázala vyučovať a dekan následne vydal nariadenie neuverejňovať jeho články. Istý Sudánec sa totiž ponosoval na jeho postoje Komisii pre ľudské práva a rovnakú príležitosť a tá dospela k názoru, že profesor porušil zákon o diskriminácii. Ak sa vraj neospravedlní sťažovateľovi, bude mu hroziť súdna žaloba.

...V stredu však denník Australian uverejnil list šiestich amerických a európskych profesorov a dvoch ďalších učencov, ktorí protestujú proti tomuto rozhodnutiu komisie. V liste sa okrem iného uvádza: "Fraser sa nedopustil ničoho iného, než toho, že nastolil hypotézu, ktorú nadnášali viac než polstoročie poprední psychológovia a antropológovia najznámejších svetových univerzít. V akademickom svete sa vedie dôležitá a oprávnená diskusia o rase, inteligencii a genetike."

...Je tu veľa akademikov, ktorí preháňajú a s ktorých názormi ja osobne nesúhlasím, ale mňa by nikdy nenapadlo naznačovať, že by tu mal byť zákon na ich umlčanie.

...Ja neviem, či má Fraser pravdu alebo sa mýli, ale to, či ide o pravdu alebo nie, rozhoduje o tom, či je rasista alebo nie. Lenže o to sa, ako sa zdá, ani jeden z jeho kritikov nestará. Univerzita Macquarie, ani jej dekan, sa ani len nepokúšali jeho tvrdenia vyvrátiť faktami. Komisia pre ľudské práva sa v liste Fraserovi takisto neodvoláva na pravdu; tej ide len o to, že niekto sa cíti byť urazený. Lenže my potrebujeme viac faktov a menej moralizovania.

Príspevok od používateľa ico »

to je odraz kultury co sa dere cez mury ignoruje cenzury nepozeraj konaj ____ asi tak hi-hop ma brutalne ovplyvnil a takisto skate
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

lol aspon ze si uprimny :)
Napísať odpoveď