Dotovany internet od ST

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa butthead »

no ja už mám dotovaný internet druhý týždeň cez miestneho providera a musím povedať, že som spokojný, v zmluve mám min 512kbit, normálne mávam 900-1000 , neobmedzený, 365 sk za mesiac :D
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

Ja som si chcel dat 1024kbit neobmedzene so susedom, ale radsej som tam zavolal o ten dotovany.Ze vraj to bude stat 420Sk s DPH. Ja ze beriem. Potom som zavolal ese raz a uz to bolo 499Sk s DPH. Pytal som sa vsetko mozne ohladom ich programov a au teraz som sa dozvedel, ze je tam FUP. To ma dost vytocilo. Normalne mam chut to zrusit.
Da sa to nejak? Mohli by ste mi poradit? :cry:
NAPSTER
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

hahah

Príspevok od používateľa NAPSTER »

ujo si to chcel dat tiez na zmluve mal 250sk /mesiac a ked dosli zacali kecat o 780sk tak im povedal ze to nie je kde zapojit (cez wifi) a poslal ich prec :lol:
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: hahah

Príspevok od používateľa jjj »

NAPSTER napísal:ujo si to chcel dat tiez na zmluve mal 250sk /mesiac a ked dosli zacali kecat o 780sk tak im povedal ze to nie je kde zapojit (cez wifi) a poslal ich prec :lol:
Heh ujo toma v hlave teda riadne pomotane :lol: Prispevok je 234 mesacne a hodnota pripojenia (maximum kolko to moze stat obmedze statom) je 733 sk teda viac ako 499 v ziadnom pripade platit nemohol. :smt080:

AD FUP u 512
jjj napísal:Si uplne mimo....
Za 499 s dph mas 2048MB a nie 1024MB :) cez vikendy ked tahate asi najviac to mate free :) Ale na tej 512 je skutocne fupko a p2p ti tam pojde 2KB takze je to o nicom :( Tiez som bol prekvapeny .....
Prispevok ma celkovo hodnotu 6016 Sk ktory v sebe zahrna 1x 400sk a potom 24x 234Sk :) Mna osobne by tych 6000 sk potesilo ale uz nic nenarobim ked na adrese bydliska vysokorychlostny net uz mam :(
Fup je iba od 2300 do 700 teda je to presne naopak :lol: Cez den si mozete za den cez p2p natahat aj 4GB. :smt025
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

ADOXtreme napísal:No ja som sa do tohto projektu zapojil tiež a nie je to výhodný internet... Mne volali z ST, platil by som cca. 400,-SKK/MESIAC. Internet by som mal časovo neobmedzený, ale obmedzený na dáta, myslím, že dokonca tam boli dáta len 1GB! Nad rámec prenesených dát by to bolo 34,-SK/MB.
Koľko platíš za telefónu linku ?V T-COME ešte doteraz nikoho nenapadlo že koľký chcejú byť pripojený na interne bez polatku za tel linku. 8)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

peter9cipa napísal:Ja som si chcel dat 1024kbit neobmedzene so susedom, ale radsej som tam zavolal o ten dotovany.Ze vraj to bude stat 420Sk s DPH. Ja ze beriem. Potom som zavolal ese raz a uz to bolo 499Sk s DPH. Pytal som sa vsetko mozne ohladom ich programov a au teraz som sa dozvedel, ze je tam FUP. To ma dost vytocilo. Normalne mam chut to zrusit.
Da sa to nejak? Mohli by ste mi poradit? :cry:

jednoznacne som to odmietol,volali aj mojej frajerke,a tak som toho trulka potocil,ze nevedel,kde zije,pekny odrbavaci su tam,tiez najprv ze 512/128 za 400Sk a potom to zrazu uz bolo 499,pytam sa ho ze ci to ma FUP,a on ze nie,dalej ze a blokujete P2P siete a on ze ano,fuuu ten zjeb co dostal odo mna,krutil som ho este dobrych 10 minut,ze aky najrychlejsi,bez FUP net mi viete ponuknut a on ze 1024/256 ze za kolko,699 bez DPH,pozeram ze co,to mam u mojho providera za cenu 790 1,5 Mbit/1,5Mbit,zevraj to je nemozne a kde sa ma pytal,vravim mu ze mam wifinu,ze to je o nicom spojenie a nakonci rozhovoru bol najvacsi hlod,ze aj on ma wifinu,pekny debilkovia tam robia
takze dotovany nikdy v zivote
vsak rozmyslajte 499 Sk+ten ostatok co dotuje stat,kde idu dpc tie ostatne peniaze?
:evil: ,obycajne odrbavanie mladych ludi
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

canopus tebe sa to mozno nepaci ale rpedsa len je to lepsie ako ostat dalej na dial - up pripojeni...a vyde ma to skoro rovnako.....mam za 500 mesacne tento dotovany...a pri dial upe som platil ties skoro 500.....a rachlost.....
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

sundevil napísal:upload gaya vs. dsl 1:1 takze pre p2p siete je to uplne jedno
Gaya moze ist aj s ich celym vymrdanym FUP a Blokaciou P2P do <>
Inak novinka .... psst ale odomna to nemate :oops:

Dslko s 1gb dat + volne vikendy(bez agregacie .... ak viete skade a ako tahat 40GB za vikendy mesacne nieje problem ) ..rychlost 1024/256....
bude za menej ako 250sk mesacne
(vratane dph tjst cena je po uplatneni dotacie v ramci projektu minerva ..dotavany internet)

Zaujemcovia co maju 15-25 piste na ICQ 324-124-765 :D

Podla mna je toto asi najlepsie pripojenie vykon/kvalita :D
Ak mate niekto nieco lepsie a da sa to zriadit po celom slovensku ..teda ak nebyvate v nejakej diere kde nieje dslko sem stym :arrow:
Napísať odpoveď