Dotovany internet od ST
Ja som si chcel dat 1024kbit neobmedzene so susedom, ale radsej som tam zavolal o ten dotovany.Ze vraj to bude stat 420Sk s DPH. Ja ze beriem. Potom som zavolal ese raz a uz to bolo 499Sk s DPH. Pytal som sa vsetko mozne ohladom ich programov a au teraz som sa dozvedel, ze je tam FUP. To ma dost vytocilo. Normalne mam chut to zrusit.
Da sa to nejak? Mohli by ste mi poradit?
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: hahah
Heh ujo toma v hlave teda riadne pomotaneNAPSTER napísal:ujo si to chcel dat tiez na zmluve mal 250sk /mesiac a ked dosli zacali kecat o 780sk tak im povedal ze to nie je kde zapojit (cez wifi) a poslal ich prec
:AD FUP u 512
Fup je iba od 2300 do 700 teda je to presne naopakjjj napísal:Si uplne mimo....
Za 499 s dph mas 2048MB a nie 1024MBcez vikendy ked tahate asi najviac to mate free
Ale na tej 512 je skutocne fupko a p2p ti tam pojde 2KB takze je to o nicom
Tiez som bol prekvapeny .....
Prispevok ma celkovo hodnotu 6016 Sk ktory v sebe zahrna 1x 400sk a potom 24x 234SkMna osobne by tych 6000 sk potesilo ale uz nic nenarobim ked na adrese bydliska vysokorychlostny net uz mam
Koľko platíš za telefónu linku ?V T-COME ešte doteraz nikoho nenapadlo že koľký chcejú byť pripojený na interne bez polatku za tel linku.ADOXtreme napísal:No ja som sa do tohto projektu zapojil tiež a nie je to výhodný internet... Mne volali z ST, platil by som cca. 400,-SKK/MESIAC. Internet by som mal časovo neobmedzený, ale obmedzený na dáta, myslím, že dokonca tam boli dáta len 1GB! Nad rámec prenesených dát by to bolo 34,-SK/MB.
-
canopus
Addict
peter9cipa napísal:Ja som si chcel dat 1024kbit neobmedzene so susedom, ale radsej som tam zavolal o ten dotovany.Ze vraj to bude stat 420Sk s DPH. Ja ze beriem. Potom som zavolal ese raz a uz to bolo 499Sk s DPH. Pytal som sa vsetko mozne ohladom ich programov a au teraz som sa dozvedel, ze je tam FUP. To ma dost vytocilo. Normalne mam chut to zrusit.
jednoznacne som to odmietol,volali aj mojej frajerke,a tak som toho trulka potocil,ze nevedel,kde zije,pekny odrbavaci su tam,tiez najprv ze 512/128 za 400Sk a potom to zrazu uz bolo 499,pytam sa ho ze ci to ma FUP,a on ze nie,dalej ze a blokujete P2P siete a on ze ano,fuuu ten zjeb co dostal odo mna,krutil som ho este dobrych 10 minut,ze aky najrychlejsi,bez FUP net mi viete ponuknut a on ze 1024/256 ze za kolko,699 bez DPH,pozeram ze co,to mam u mojho providera za cenu 790 1,5 Mbit/1,5Mbit,zevraj to je nemozne a kde sa ma pytal,vravim mu ze mam wifinu,ze to je o nicom spojenie a nakonci rozhovoru bol najvacsi hlod,ze aj on ma wifinu,pekny debilkovia tam robia
takze dotovany nikdy v zivote
vsak rozmyslajte 499 Sk+ten ostatok co dotuje stat,kde idu dpc tie ostatne peniaze?
-
jjj
Guru wannabe
Gaya moze ist aj s ich celym vymrdanym FUP a Blokaciou P2P do <>sundevil napísal:upload gaya vs. dsl 1:1 takze pre p2p siete je to uplne jedno
Inak novinka .... psst ale odomna to nemate
Dslko s 1gb dat + volne vikendy(bez agregacie .... ak viete skade a ako tahat 40GB za vikendy mesacne nieje problem ) ..rychlost 1024/256....
bude za menej ako 250sk mesacne(vratane dph tjst cena je po uplatneni dotacie v ramci projektu minerva ..dotavany internet)
Zaujemcovia co maju 15-25 piste na ICQ 324-124-765
Podla mna je toto asi najlepsie pripojenie vykon/kvalita
Ak mate niekto nieco lepsie a da sa to zriadit po celom slovensku ..teda ak nebyvate v nejakej diere kde nieje dslko sem stym