Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Dead_Warrior napísal:Ach Martinko ty moj chrustik peknucky ani nevies co splietas a to si hovoris inteligentny Blavak? Ach kam ten svet speje ked ani Blavak obcan hlavneho mesta nevie co splieta je mi ta luto :cry:
Pozri sa viem ze si cez hodiny anglictiny nedaval pozor a ze si sa hrajkal so svojim malickym Gasparkom tak to teraz tak vyzera ze nevies ktora bije...
Vysvetlim ti to tu podla toho co pisal ^Nevermind a uplink moja prezvyka sa sklada z dvoch slov ako si si vsimol ktore su spojene podtrznikom(_) tj. Dead(mrtvy)_Warrior(bojovnik)dufam ze to tvoj miniaturny mozocek po tejto mini lekcii anglictiny pochopil ak nie tak s panom Bohom.... :roll:
Za dalsie keby si navstivil aj inu temu ako je tato v ktorej pi*ujes do druhych tak by si zistil ze mam 15. Ak ta mozem o to poprosit tak netahaj sem moju rodinu lebo vazne ked ta stretnem v BA tak dostatanes po palici a to myslim vazne(ak si nepochopil palica=hlava)
Takze z toho vypliva ze nemam vodicak teda nemozem si zobrat kluce od auta svojho otca. Dalej z toho vypliva ze narozdiel od teba si nemusim zvysovat svoje ego tym ze vypravam ako som si kupil siltovecku z NewYorkeru lebo ta moja je mi uz mala...(Dufam ze mi daku z tych tvojich co mas v skryni pozicias). Dalej nemam gastrace lebo ja si pekne spapam obedik v nasej dobrej skolskej jedalni. A ked raz budem mat auto tak to nebude Fiat alebo poriadny Hummer ktory budem vystavovat takym zavistlivcom ako si ty pred svojim barakom. A jediny d.bnuty ktory pise do tejto temy si jedine TY :wink:

edit// naozaj by sa mohol :lock: presunut do Vtipou ako Dolezite a mohli by sme sa poskladat Martinkovy na spickovu odbornu pomoc v Blava City tak ako navrhol kolega nado mnou :)
Hehe ty si fakt drbko...Si tu vypisujes romany o tom co uz dokazali tu ini napisat v jednej vete....A to snad staci:) ked tak velmi chces sa stretnut tak mi napis SS a neni problem a nemusis my vypravat v ako si obchode bol a co si tma robil :wink:
A tvoj vek si zistovat nepotrebujem a ani ma nezaujima(ak si teda myslis ze by ma to malo obmakcit)
Mozno ze som nedaval pozor na hodine angliny ale ty si asi pocas celeho roka absentoval na hodine slovenciny ze? :oops:
Fakt to locknite lebo tohto bimbasa fakt pocuvat nemusim :lol:
DAIR? a tebe by potom co museli dat? ko*ot? hmmm radsej nie ze? tak ostanme u klasickych rankov :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dead_Warrior napísal: mohli by sme sa poskladat Martinkovy na spickovu odbornu pomoc v Blava City
Stacilo by na neho nalepit napis Smrt Sparte a ukazat ho Slavistom :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Stacilo by na neho nalepit napis Smrt Sparte a ukazat ho Slavistom :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ty si tak vtipny,to nebodaj vymyslas tie v tipy??? Chcel by som byt taky vtipny :cry:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Martin44 napísal:hm...a co je na tom trapne ??? nie som vestec ze vim co on tym ce povedat....
este ze tu nie je moznost videt ta lebo by som asi odkvecol pri pohlade na ten buzi fejs :shock:
JA ti poviem čo je na tom trápne pozri si 14 strán tejto diskusie ani pár desiatok príspevkov nedokázalo tvôj ztvrdnutý mozog presvedčiť že sa mýliš a vieš prečo? Lebo si presvedčený o vlastnej pravde a ideš hlucho dalej. Jediné ča ti už ja k tomuto môžem povedať je to že pod ma navšťíviť zavediem ťa do jednej prekrásnej dediny a tam skús povedať o svjoje krásnej blave niekomu v krčme. Bol by som zvedaví či by si z tej krčmy vyšiel..
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Martin44 napísal: DAIR? a tebe by potom co museli dat? kok****? hmmm radsej nie ze? tak ostanme u klasickych rankov :P
iny si ani nezasluzis, ved sam sebe tu hanbu robis ani teraz si nevysiel inac.
Iba urazat a povysovat sa... K TOMU NIET CO DODAT :lol:
GothaR napísal:Stacilo by na neho nalepit napis Smrt Sparte a ukazat ho Slavistom :lol:
to radsej nie lebo by ho nahodou pobodali do zadku a jemu by sa to zapacilo takze by to bola skor odmena ako trest :D
Martin44 napísal::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ty si tak vtipny,to nebodaj vymyslas tie v tipy??? Chcel by som byt taky vtipny :cry:
neboj na tvoje vtipy nema nikto :smt046
U MNA OSTAVAS #1 :!:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Martin: Tym myslis ze aky si kkt a ze tebe sa nikto nevyrovna?
Ak mas na mysli to tak sry...ked sa bavime o romane :D zrejme taky dlhy text nedokazal tvoj nevyvynuty mozog spracovat alebo mu vysla hodnota ERROR co? Ja som v jednom pre teba romane napisal to co si nedokazal pochopit. Ja som povacsinou chybal na takych castiach slovenciny ako sloh alebo litika....zase len pises kol do kola tie tvoje omacky. Naozaj by si si zasluzil rank DEDINCAN ako pisal dair. Alebo rank nechapem nicomu...to by ta absolutne vystihovalo :wink:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

cubix napísal:tomu budes musiet podrobne vysvetlit pretoze on je z BA! a tam tymto tvojim slovam ala dedina proste nerozumeju...

ale teraz vazne - uz by sa to malo locknut - nech si ide Martin44 liecit svoje komplexy do spickoveho ustavu v Bratislava City. A ostatna chamrad mimo Petrzky si mozete ist kopat krumple na rolu :lol: (posledna veta myslena samozrejme ironicky)
lol ale sak on tu husti ze BA je nejake mesto .. oproti ozajstnim mestam je BA len sidlisko v zapadakove .. :S
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

sa tu hadate jak male deti ... :)

(martin44 : az moc casto opakujes po sebe, kto je ako vtipny...
a aj tie pseudo-prirovnania ["ty mas zase mensie iq ako fasada
od baumaxu"]... podobne sa vyjadruju 14 - 16 rocne decka, tak kolko mas ty? )

add: pre pripad, ze by si to zle pochopil, tak ja sa do teba nenavazam. je to len moja zvedavost :P )
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

^Nevermind napísal:lol ale sak on tu husti ze BA je nejake mesto .. oproti ozajstnim mestam je BA len sidlisko v zapadakove .. :S
he moc by som tu taketo veci nesiril pretoze Martin zobere svojich drsnych friends z pieskoviska a rozkopu ti fasadu.

Martin44 sa proste nemoze zmierit s tym ze nie vsetci chcu byvat v BA.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

cubix napísal:he moc by som tu taketo veci nesiril pretoze Martin zobere svojich drsnych friends z pieskoviska a rozkopu ti fasadu.

Martin44 sa proste nemoze zmierit s tym ze nie vsetci chcu byvat v BA.
nemusi mat strachy ja by som sa pridal na ^Nevermindovu stranu :)
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uz vidim tie vykriky "nehac na mna ten piesok" .. mno komik je ten martin
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Martin44 napísal:Neviem nefandim slovanu a kosice mam fpici... :wink:
Postrehol som zopar chudackych poznamok ze my tu v blave mame dial up... :lol: no co ti na taku kokkotinu mam napisat??? ze ti dobre kuruje v lebeni a za kazdu cenu si ma chcel proste utret s naku volovinu...ale mno povedzme si ze kto koho vlastne utrel :roll:
Kolko blavakov je v artmedii??? a co ja viem? :lol: nestudujem ich rodne listy ...
A nevermajd ano som z petrzalky :) a co ti nervy dochadzaju....
A este jeden prispevok ma pobavil ako si snad aspon jeden clovek myslim ze frikso vsimol ze si z vas robim cely cas piccu ale inak seci ste jak na ihlach. :lol:
tu nejde oto ze BA nefandis ale o to ze si prednedavnom spominal ze Bratislava je omnoho lepsia ako ostatne mesta ktore by sa kludne mohli nazvat dedinami.... Tak ked je Bratislava dokonala preco to prehrala ? Ved ona je vo vsetkom dokonala a zije sa tam lepsie...je vo vsetkom dobra...fiiha co ?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

mam rad jedno take prirovnanie na BA.....Stodola Viedne :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:mam rad jedno take prirovnanie na BA.....Stodola Viedne :lol:
to sa mi zda ze vzniklo vtedy ked sa jednalo o letiska nie?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Dead_Warrior napísal:to sa mi zda ze vzniklo vtedy ked sa jednalo o letiska nie?
Mno ja netusim kedy a je my to momentalne jedno
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hehe aj podla statistik sa v Blave a okoli zije stokrat lepsie ako inde na Slovensku a Blava je na takej urovni ako celkovy priemer byvalej EU-15 co sa o inych mestach povedat neda..a to je fakt.
Zopar ludi si tu moc vsima moje poznamky ale ja ich len sarkasticky opakujem po "inteligentoch" ktori ich vyriekli tak sa potom necudujte....
A blava preco nevyhrala futbal? A co ja viem? zeby to nemalo spolocne nic s tym ako sa dobre zije tu...to je sport a tam je mozne vsetko...Preco USA nevie hrat futbal tak ako Brazilia aj ked je na tom x krat lepsie??? tak si najprv rozmysli ze ci tu ma o tom zmysel debatovat....
:oops: A to ze ze nebyvate v Blave vas ospravedlnuje ze zavidite ako je tu super ale ved kazdy si chrani svoje :wink:
A Nech je Kludne Blava predmestim Viedne aspon tu mame stale turizmus a tym padom je tu vela prace a proste vsetkeho...a to napriklad o Rimavsej sobote povedat neda alebo Horny hrniec :cry: :lol:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

j turizmus .. ked sveda otocia z letiska ktory si bol na slovensku kupit lacny alkohol :D ... to su ti pravy turisti :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

s tymto sa bohuzial neda nic ine len suhasit... Martin44 ma v podstate pravdu, sice to napise tak trochu ostro, ale ja sa priklanam k nemu. Jasne, ze kazdy si obhajuje svoje mesto, svoju dedinku, ja tiez nebyvam v Bratislave ale musim uznat, ze Bratislava oproti inym mestam je uplne niekde inde a to nemoze zapriet nikto. Keby som si mal vybrat kde chcem byvat, tak je to urcite niekde inde ako na Slovensku, ale ked uz tak vyberem si Bratislavu a preco? No lebo tam je uplne iny zivot a ludia sa tam maju lepsie...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

prosex napísal:s tymto sa bohuzial neda nic ine len suhasit... Martin44 ma v podstate pravdu, sice to napise tak trochu ostro, ale ja sa priklanam k nemu. Jasne, ze kazdy si obhajuje svoje mesto, svoju dedinku, ja tiez nebyvam v Bratislave ale musim uznat, ze Bratislava oproti inym mestam je uplne niekde inde a to nemoze zapriet nikto. Keby som si mal vybrat kde chcem byvat, tak je to urcite niekde inde ako na Slovensku, ale ked uz tak vyberem si Bratislavu a preco? No lebo tam je uplne iny zivot a ludia sa tam maju lepsie...
kto povedal, ze nie+ ja len hovorim ze BA nieje nic viac ako ostatne mesta respektivne ako martin povedal dediny ... keby si navstivil mesto a tim mestom myslim ozajstne mesto tak by si zistil ze co je to zivot :)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

A kto ti prosimta bere ze sa tam lepsie zije? Ved to my je jedno, lenze ty tu robis z BA nieco extra-super a pritom nas urazas ze my sme lenivy a nic nerobime atd. Holt chod makat na vychod, namakas sa 5x viac a dostanes 5x menej, takze nevrav ze na vychode sa nic nerobi. A vobec najviac sa investovalo v minulosti prave tam k vam do BA, takze ja neviem o com tu stale tocis. Vyvysujes sa nad nas lebo si Blavak, my to pripomina ako pred par desiatkami rokov ked sa vyvysovali nad nas nemci, pretoze "boli viac". A ty si presne taky isty ignorant co nechape ze BA by bez zvysku slovenska nebola tam kde je.
Zamknuté