bigshow napísal:zaujimave toto vsetko citat, podstata je aj tak v tom, ze sa bojime toho, co nepozname a co sme nevideli
a tak je to aj s vierou, ci verime v take bytosti alebo nie

isto su medzi vami ludia veriaci aj neveriaci (myslim Boha, ale toto nechcem tu pliest), nikto ho nevidel a predsa niekto veri a niekto nie
poviem vam taku srandovnu prihodu
bol som s frajerkou stanovat pri lese, bola tma, ohnik nam uz zhasol a uz sme skoro spali (spali, nie ine

), ked sme zaculi nejake zvuky, praskot a pukot, nieco bolo blizko stanu. Netusili sme, co to moze byt, a kedze sme boli pri lese a clovek nevie

tak si predstavuje rooooozne veci xexe, pozrel som von zo stanu a nic som nevidel, aj ked mesiac svietil. Za chvilku bolo pukot a praskot pocut znova, dokonca to nieco sa suchlo o stan, bolo poznat take preliacenie, ze sa to oprelo. Vyvolavali sme zvuky, aby sme to odplasili a nic. Tak som vykukol zo stanu a zbadal som, ako na mna pozeraju dve velke oci

To bol sok.
Bali sme sa, ze to mohol byt medved, rys alebo ina zver, vsak pri lese moze byt hocico. Riesenie: bola to obycajna macka z nedalekej dediny

lenze sme sa toho tak bali, lebo sme nevedeli, co to je a nevideli sme to
takze pokial ste nevideli ducha, yetiho alebo ine mini zvieratka

bojte sa
chubacabra? to bude len nejaky experiment vlady, ktory mu usiel

moj nazor