neboj sa nic nieco take ako ozajstne mesto som navstivil dokonca som v takom meste nejaky rok byval^Nevermind napísal:kto povedal, ze nie+ ja len hovorim ze BA nieje nic viac ako ostatne mesta respektivne ako martin povedal dediny ... keby si navstivil mesto a tim mestom myslim ozajstne mesto tak by si zistil ze co je to zivot
Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked chcete tak zalozte temu Hlavne mesta Europy a potom,prosim,bude to aktualne a na mieste...Ale ak vam este nedoslo tak hovorime o tom ze kde na slovensku je najvyssia zivotna uroven,platy...a skratka laicky povedane kde sa naj zije...aj ked zase si poviete ze mne sa zije lepsie v tatrach...ale zit treba brat aj to ze mat pracu a nemusiet si na siestu budika natahovat aby v potravinach mali este rozky...a tot by mala tema vystihovat zatial co tu davate neviem co za voloviny ze preco Artmedia alebo slovan nevyhrali ked su z blavy...ale to s tym nema nic spolocne.
Prepac martin, ale podla mna toto
Proste strasne neznasam, ked si niekto mysli, ze BA je jedina a ostatni spavaju v mastali s prasatami. A tiez nezasam, ked ma niekto ozancuje za namysleneho, rozmananeho Bratislavcana. Ale títo ludia su bohuzial vsade
moze napisat len buran. Ja som tiez z Bratislavy. Az take super to tu neni. Ok, je tu dost prace, o nieco lepsie mzdy, mozno viac moznosti na zabavu, na vzdelanie. Ale uz si si napriklad porovnaval napr. ceny bytov v BA a mimo BA. Alebo bezdomovci... no kolko je v BA bezdomovcov? Atd...nemusiet si na siestu budika natahovat aby v potravinach mali este rozky...
Proste strasne neznasam, ked si niekto mysli, ze BA je jedina a ostatni spavaju v mastali s prasatami. A tiez nezasam, ked ma niekto ozancuje za namysleneho, rozmananeho Bratislavcana. Ale títo ludia su bohuzial vsade
-
ROKI49
Medium Professional
Vies nie pre kazdeho su prvorade peniaze, ludia maju ine hodnoty nie len viac prachov=lepsi zivotMartin44 napísal:Ale ak vam este nedoslo tak hovorime o tom ze kde na slovensku je najvyssia zivotna uroven,platy...a skratka laicky povedane kde sa naj zije...aj ked zase si poviete ze mne sa zije lepsie v tatrach...
-
Dead_Warrior
Professional
Martin44 - ty by si si naozaj zasluzil rank aspon na 1tyzden dedincan co tak spustit hlasovanie ze kto by bol za
(inak nic v zlom) Chybali mi tvoje prispevky.Ked si tak dlho neodpisoval som myslel ze ta uz ^Nevermind rozotrel na chodniku ako ti to slubil
Nie su pre kazdeho prvorade peniaze, nakupne centra, bazenika(vyhrievane,kryte) tomu sa hovori nad standart...A vies co? Ja som tiez z BA a niekedy rano uz nemaju rozky takze neviem co splietas
pre niekoho je prvorady odpocinok,klud....
Ok ak sa tu chces bavit o BA a zvysok Slovenska(mesta,dediny,.....) Tak v prvom rade poziadaj niekoho aby zmenil nazov temy lebo to nevystihuje podstatu....
Ok ak sa tu chces bavit o BA a zvysok Slovenska(mesta,dediny,.....) Tak v prvom rade poziadaj niekoho aby zmenil nazov temy lebo to nevystihuje podstatu....
Presne tak, ale taky ignorant ako je Martin to pochopit nemoze. Holt co ma naviac na pyche to mu chyba na rozume.Catch&Run napísal:Prepac martin, ale podla mna toto moze napisat len buran. Ja som tiez z Bratislavy. Az take super to tu neni. Ok, je tu dost prace, o nieco lepsie mzdy, mozno viac moznosti na zabavu, na vzdelanie. Ale uz si si napriklad porovnaval napr. ceny bytov v BA a mimo BA. Alebo bezdomovci... no kolko je v BA bezdomovcov? Atd...
-
Dead_Warrior
Professional
Nam ale nejde o to ze sa tam leopsie zije ale o to ze nas mas za neandrtalcov, lebo vsetci co neziju podla teba v BA su idioti. Ide o to ze nas urazas preto ze niesme z BA....je to ponizujuce pre teba a nie pre nas. A to ti aj mozem dokazat, taketo nazory ma len primitiv...Martin44 napísal:Co mam na tom komentovat hovorim pravdu ale vy komentujete to ci su alebo nie su prvorade peniaze....
Martin44 napísal:zato ked dojde clovek nekam do svatej rici tak tma clovek robi lezernym tempom a sup krcma Smile tak to je kamarade
- Tolko naivity....Martin44 napísal:BTW: keby vsetci blavaci boli ako ja tak Bratislava vytvori davno malicky stat ako je monako alebo luxembursko...a zili by sme si ako prasata v zite
....Martin44 napísal:Ako keby nebola pravda ze keby bola blava samostatna ze by sa jej nevodilo este lepsie... Temeraf ze vodilo .... lenze niekto to musi aj brzdit....trebaaars vychod?
Co povedat na toto, snad len ze ti chyba skromnost....Martin44 napísal:Keby aspon kazdy tereti clovek na Zemi bol taky dokonaly ako ja tak uz davno neriesime dane a podobne voloviny ale to co s prebytocnym jedlom
Martin44 napísal:Ja sa do Trnavy a do Nitry nenavazam a ostatne pre mna na Slovensku nie je hodne toho aby som ho nazval mestom
No uz len tam od vas z BA je uzasny prizvuk.....Martin44 napísal:Taakze Nazor na Kosice....Kosice ako take mi nevadia ale skor ti ludia a ten drbnuty prizvuk.
Nj blavaci vsade boli, vsetko videli a vsetko vedia....Martin44 napísal:U mna nie sefko ja viem svoje.ty vies velke hovno.a vies preco lebo ja som z Blavy Laughing
Uzasne, ak si nam chcel dokazat aky si obmedzeny tak ti to vyslo.Martin44 napísal:Pocuj pocul si uz slovicku psycholog? ak nie je cas hladat na googli..nerobim to rad ale tvoja mamka asi isla na potrat a zrazu hop a si tu ty Razz
To som ani neprecital vsetko, ale taketo veci nemoze napisat normalny clovek, chovas nenavist k mestam ktore v minulosti boli ovela dolezitejsie a aj vdaka ktorym BA rastla tak ako rastla. Co ti uz na to povedat, proste si obmedzenec, ignorant.....
-
Dead_Warrior
Professional
-
Martin44
Professional
nj hlavne ze si si ten svoj prispevok odoslal a blizis sa k dalsiemu ranku...to co si tu zaje*** tak tu povedalo uz xy ludi ale ty musis zase to iste...aha ehm...Rubiki napísal:Uzasne, ak si nam chcel dokazat aky si obmedzeny tak ti to vyslo.
To som ani neprecital vsetko, ale taketo veci nemoze napisat normalny clovek, chovas nenavist k mestam ktore v minulosti boli ovela dolezitejsie a aj vdaka ktorym BA rastla tak ako rastla. Co ti uz na to povedat, proste si obmedzenec, ignorant.....
radsej sa vyjadruj k teme alebo drz chrapu...
heh som zo snv a nikdy by som za blavu nemenil.. nikdy.. su tam vsetko sami obmedzenci ani hovorit poriadne nevedia.. take debilne narecie..ces dade vybehnut von ta mozes akurat na psami osratych 10 metrov travnika uprostred petrzalky.. samy beton hnusny vzduch... auta jak hovna po prehanadle.. seci sa plasia nahlia.. nedokazu sa zastavitt.. samy vorkoholik..ale co sa tu budem vzrusovat... ako si uz spomenul blava je jeden velky chliev.. seci tam ziju jak prasata v zite
-
Martin44
Professional
Prehovoril clovek co nikdy abo bol v lbave max 10 minut a videl tak velku rit....skenner napísal:heh som zo snv a nikdy by som za blavu nemenil.. nikdy.. su tam vsetko sami obmedzenci ani hovorit poriadne nevedia.. take debilne narecie..ces dade vybehnut von ta mozes akurat na psami osratych 10 metrov travnika uprostred petrzalky.. samy beton hnusny vzduch... auta jak hovna po prehanadle.. seci sa plasia nahlia.. nedokazu sa zastavitt.. samy vorkoholik..ale co sa tu budem vzrusovat... ako si uz spomenul blava je jeden velky chliev.. seci tam ziju jak prasata v zite
ti vorkoholici co voravis su ludia co chcu a co robia narozidel od tych co na dedine v krcme chlascu
nefajcim a v zivote som nebol ozraty.... a mi povec ze ty tam nechlasces lolko moj.. rozdiel je akurat v tom ze vo vasich pajzloch je vsetko o 4465465465 sk drahsie jak u nas inak v nicom... a fakt by som nechcel nieco v zivote dosahovat takym sposobom jak vy tam... rano o piatej ides do prace prides vecer o piatej.. poniektori aj vecer o desiatej sa nazeres a rano zomrety des zas do prace.. tomu hovoris zivot? to je zivorenie mojo.. co ja mam z takych penez ket nemam casu ich minut? to je obycajna ludska chamtivost.. hrabat hrabat hrabat a mat co najviac.. mal by si sa hanbit (ale neviem ci take slovo vobec poznas... sak ty si dokonaly)
btv videl si film equilibrium? taky zivot by ti vyhovoval? bo vy blavaci k tomu spejete... teda aspon taki jak ty.. chamtivi ludia bez citu
btv videl si film equilibrium? taky zivot by ti vyhovoval? bo vy blavaci k tomu spejete... teda aspon taki jak ty.. chamtivi ludia bez citu
-
Martin44
Professional
Nj ked mas 13 tka chapem ze si nebol a aj je mi to jedno ale co tvoj fotrik abo susedia? abo ako to je vo vasej dedine? to u nas bohuzial nie jetka ze sa robi od 5 do 5 ale je ut stanoveny 8 hodinovy pracovny cas...ak ot porovnavas s vami tka mn onedobry priklad si uviedol...skenner napísal:nefajcim a v zivote som nebol ozraty.... a mi povec ze ty tam nechlasces lolko moj.. rozdiel je akurat v tom ze vo vasich pajzloch je vsetko o 4465465465 sk drahsie jak u nas inak v nicom... a fakt by som nechcel nieco v zivote dosahovat takym sposobom jak vy tam... rano o piatej ides do prace prides vecer o piatej.. poniektori aj vecer o desiatej sa nazeres a rano zomrety des zas do prace.. tomu hovoris zivot? to je zivorenie mojo.. co ja mam z takych penez ket nemam casu ich minut? to je obycajna ludska chamtivost.. hrabat hrabat hrabat a mat co najviac.. mal by si sa hanbit (ale neviem ci take slovo vobec poznas... sak ty si dokonaly)
Zase
nj je to drahsie u nas ale aj ten plat je o cosi vyssi vies?
Videt ze si v Blave asi moc nepobudol .... pocuj odkial si???
nauc sa citat lama to odkial som mas o 4 prispevky vyssie . inac moj foter je ucitel na strednej skole a mama v materskej so zameranim na mentalne retardovane deti.. cize pracovny cas jak aj u vas
mimochodom mam 17 a v blave som bol raz na 2 dni a mi bohate stacilo.. uz viac necem.. a asi 41654654 razi som cez blavu prechadzal
ano snv je dedina.. ale blava je ako som uz spominal chliev.. pocuvaj bol si uz dakedy v dakom vecssom meste okrem blavy? napr. kodan, stockholm, malmo... a tie mesta na severe... tak to su velkomesta podla mojich predstav.. ziadne betonove dzungle ze sa ani dychat neda s horami odpadkov.. ale s uplne nadhernym prostredim a pohodovymi ludmi. blava moze sa strcit vies de ....( aby si nepovedal.. bol som tyzden v kodani tyzden v stockholme a tyzden v malme)
mimochodom mam 17 a v blave som bol raz na 2 dni a mi bohate stacilo.. uz viac necem.. a asi 41654654 razi som cez blavu prechadzal
ano snv je dedina.. ale blava je ako som uz spominal chliev.. pocuvaj bol si uz dakedy v dakom vecssom meste okrem blavy? napr. kodan, stockholm, malmo... a tie mesta na severe... tak to su velkomesta podla mojich predstav.. ziadne betonove dzungle ze sa ani dychat neda s horami odpadkov.. ale s uplne nadhernym prostredim a pohodovymi ludmi. blava moze sa strcit vies de ....( aby si nepovedal.. bol som tyzden v kodani tyzden v stockholme a tyzden v malme)