Pripomienka k moderatorovi "kinjeril"
-
=»M4tO«=
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nemám ta rád! Si strašne prísny a zlý moderátor. Zlepši sa! a nezamikaj hned svoje témy.kinjeril napísal:Precitaj si to este raz a zistis, ako som to zobral. Keby to tu je*em, tak som uz davno neni modom.. takze vycitky od teba... Ale no, budiz.
//od teba to beriem, co prispevok, to spam. ....Nemám ta rád....zlý moderátor....Neber to v zlom ...lol kinjeril
jasne ja ho tiez neznasam pomylil som sa s temou idem ju zmazat a pozeram uz mam BASU akoze nic ziadne oznamenie a tak nic uplne minule som tak spravil a mod mi aspon povedal ale ten nic !!!
//ak si dostal basu, tak nie za to, ze bola duplicitna. to sa len zamkne a hotovo. takze urcite to nebolo za to. neviem sice o co uz ide, ale vzdy posielam aj upozornenie/dovod. nehovorim vsak, ze som nemohol urobit chybu. ak hej, tak sry. niekdy v tom clovek strati prehlad. kinjeril
//ak si dostal basu, tak nie za to, ze bola duplicitna. to sa len zamkne a hotovo. takze urcite to nebolo za to. neviem sice o co uz ide, ale vzdy posielam aj upozornenie/dovod. nehovorim vsak, ze som nemohol urobit chybu. ak hej, tak sry. niekdy v tom clovek strati prehlad. kinjeril
-
mastermind
VIP
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ludia viete o tom ze tu riesite divne problemy
Ok Ok sak kazdy sa moze pomylit sak aj modovia su len ludia a teda maju pravo na chyby....
Co sa tyka kinjerila tak ja osobne som s nim nemal este ziadny konflikt takze moj nazor nanho je neutralny
Mozno to bude aj tym ze som tu dlhsiu dobu nebol od registracie..... btw o aky pripad ide s tym Aristoxom?
Co sa tyka kinjerila tak ja osobne som s nim nemal este ziadny konflikt takze moj nazor nanho je neutralny