Les napísal:Podla mojho vedomia SMK nieje ziadnou extremistickou stranou. O kridle tzv. durayovcov by sme vsak trosku mohli hovorit... Ktora slovenska politicka strana nieje vytvorena na narodnostnom principe? Hadam reprezentuju Eskimakov? Ja si myslim, ze ludia, ktori sa "boja" politiky SMK maju pocit menejcennosti, ci o tom vedia, ci nie. Preco je smutne, ze tu existuje tzv. madarska strana? Vsak ich clenovia su predsa obcanmi SR alebo nie? Co spravilo SMK proti SR? Je to jedna stabilna politicka strana, ktorej preferencie su percentualne vyssie ako tu zije obcanov madarskej narodnosti takze aj obcania slovenskej narodnosti ich podporuju a volia ich. Ja jedine co by som mal proti SMK by bolo, ze pred par rokmi sa nechceli zlucit so stranou OKS. Podla mna by o par % mali vyssie preferencie ako maju teraz. Len pre zaujimavost vies, ze minister Zajac voli SMK? A tiez napr. Miroslav Kusy? Ja si skor myslim, ze taka xenofobna strana akou je SNS by dokonca mala byt zakonom zakazana a to uz ani nehovorim o KSS... Neviem akej narodnosti si ty, ale ty si napr. myslis, ze povedzme v Nitre ked sa rozpravas nahlas na ulici po madarsky, ze nepritahujes zlostne pohlady, alebo dokonca agresivnost ludi? Podla teba je takato krajina normalna a je demokraticky vyspelou? A take veci ako autonomia a pod. hluposti maju v mysliach len tzv. "hejslovaci". Darmo, pocit menejcennosti sa z ludi neda vymazat zo dna na den. Sme v EU, takze ziadna zmena hranic prepripada do uvahy a napr. autonomia je mozna len vtedy, keby za nu zahlasovali v referende aj obcania slovenskej narodnosti. Co myslis, asi ako by hlasovali? Myslim si, ze niektorym ludom uz to preskakovanie vatier islo na mozog. Vela ludi na Slovensku napr. hovori aj to, ze ako je mozne, ze obcania slovenskej narodnosti, ktori ziju v Madarsku (Bekesska Caba) niesu v parlamente ako tu obcania madarskej narodnosti. Odpoved je samozrejme jasna, jednoducho je ich tolko malo, ze tych 5% aby sa dostali do toho parlamentu by jednoducho neziskali. To nieje ziadne utlacanie. Starosta toho mesta ma slovensku narodnost.
Vyhlasenia Slotu o tom, ze ako "Madari" vykupuju statisice hektarov pody na Slovensku (kde inde by vykupovali?!) a to, ze maju na juznom Slovensku zasobarne pitnej vody su len xenofobnymi sprostostami. Je zaujimave, ze sami, slovensky obcania, ktori ziju v Bekesskej Cabe potvrdzuju, ze proti nim nieje diskriminovane. Samozrejme "ludia" ako Slota, Malikova, Prokes vsak hovoria nieco ine. Asi tam ziju oni.
P.S. Prosim nevytrhavajte vety z kontextu a neprekrucujte fakta.
Mozte spat kludne, Madari s korbacmi neprichadzaju