Dnesne Sito

Diskusie na politické témy...
allias
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa allias »

Fice je ch*j prvej triedy. Jeho demagogia bola miestami az nechutna. Az bude on predseda vlady tak "Boh ochranuj Slovensko" (a to som ateista, chvalabohu).
Netvrdim, ze Miky je hviezda, ale dokazal to co sa Vladovi za jeho vlady nepodarilo. Uznavanie Slovenska, vstup do unie a pritiahnutie investorov.
Mal by este lepsie zvyhodnit slovenskych podnikatelov a zrusit vsetky zdravotne poistovne. Na celu agendu by mohla ostat socialna poistovna. Potom by mal kazdy jedno cislo a nemusel by lietat z uradu na urad. Takto zivime z penazi na zdravotnictvo kopec darmozracov. V kazdom vacsom meste maju ZP svoje pobocky s riaditelmi a celym aparatom :aasmile19:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

po minulom tyzdni by sa toto Sito dalo nazvat takym vaznejsim a viac na urovni, lebo to minule bola tak trochu parodia na vsetko, za co vo velkej miere mohol aj pan Slota... a znova sa to zvrhlo viac-menej na konfrontaciu dvoch politikov, posledne to boli Slota a Bugar a teraz Fico a Dzurinda... Vlado zacal byt aktivny az ku koncu a vtedy sa vazne rozohnil :D ja mozem iba k Ficovmu vystupu povedat, ze sa mi zdalo ako keby ten clovek vobec nepoznal fakty, cisla vymyslal len tak nahodne a vobec to cele posobilo velmi demagogicky... ten clovek hovori to co ludia chcu pocut aj ked je to nezrealizovatelne :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Joe-Joe napísal:... zrusit vsetky zdravotne poistovne. Na celu agendu by mohla ostat socialna poistovna. Potom by mal kazdy jedno cislo a nemusel by lietat z uradu na urad. Takto zivime z penazi na zdravotnictvo kopec darmozracov. V kazdom vacsom meste maju ZP svoje pobocky s riaditelmi a celym aparatom :aasmile19:
lol, toto je ale v dost znacnom rozpore s tym co Miky & Co. robili pocas obdobia uplynulych 8 rokov :)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

JA HOVORIM LEN TO ZE SA UVIDI PO VOLBACH :)
squanto
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa squanto »

nemal som nikdy velku mienku o dzurindovi ale vcera ked na krajcerovu otazku ze ci sa vzda postu premiera ak kdh/smk podmienia tym spolupracu s sdku povedal kopu dristov a ziadnu odpoved
1998, 2002 miki celkom dobre argumentoval aj sa to dalo pocuvat ale vcera boli vsetci traja uplne rovnaki az na kravaty ta dzurindova bola jednoznacne najlepsia a fico tam mal daku hrcu pod krkom.
blbe ze miki je to najlepsie co tu doteraz bolo :cry:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

squanto napísal:nemal som nikdy velku mienku o dzurindovi ale vcera ked na krajcerovu otazku ze ci sa vzda postu premiera ak kdh/smk podmienia tym spolupracu s sdku povedal kopu dristov a ziadnu odpoved
1998, 2002 miki celkom dobre argumentoval aj sa to dalo pocuvat ale vcera boli vsetci traja uplne rovnaki az na kravaty ta dzurindova bola jednoznacne najlepsia a fico tam mal daku hrcu pod krkom.
blbe ze miki je to najlepsie co tu doteraz bolo :cry:
Presne tak to ako keby si mi z "jazyka" zobral. Dzurinda mal vcera dobre argumenty, hlavne voci Ficovi. To ze sa nevyjadril k tomu ci by sa vzdal predsedu vlady ma trochu sklamal a kravatu mal jednoznacne najlepsiu, ved Fico si ani len kravatu nevie zaviazat, tak kam sa hrabe??? A je pravda, ze Dzurinda ma tiez dost chyb a mozno by bolo kopu lepsich politikov, ale v momentalnej situacii si nie ve velmi z coho vyberat a Dzurinda s jeho SDKU je najlepsia alternativa, aspon podla mna...
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Tomasito napísal:lol, toto je ale v dost znacnom rozpore s tym co Miky & Co. robili pocas obdobia uplynulych 8 rokov :)
nikto nie je bez chyby :roll:
Ale ako pisali uz predomnou nic lepsieho nie je.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

hojko napísal:Tak co vravite na Sito??? Fico dobre daval Dzurindovi, ani nevedel ako sa vykecat z toho. No a rozculeny Meciar na konci, no LOL.
no bolo to super... Z Dzurindu sa nam stava populista (teda aspon na par minut sa stal :) )
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

viete co je zaujimave to doticne sito zo slotom ktore zacalo tuto temu uz nie je v archive Markizi, sorry ak to sem uz niekto napisal...necital som cely topic
nadl
Medium Star
Medium Star

Les

Príspevok od používateľa nadl »

Les napísal:Podla mojho vedomia SMK nieje ziadnou extremistickou stranou. O kridle tzv. durayovcov by sme vsak trosku mohli hovorit... Ktora slovenska politicka strana nieje vytvorena na narodnostnom principe? Hadam reprezentuju Eskimakov? Ja si myslim, ze ludia, ktori sa "boja" politiky SMK maju pocit menejcennosti, ci o tom vedia, ci nie. Preco je smutne, ze tu existuje tzv. madarska strana? Vsak ich clenovia su predsa obcanmi SR alebo nie? Co spravilo SMK proti SR? Je to jedna stabilna politicka strana, ktorej preferencie su percentualne vyssie ako tu zije obcanov madarskej narodnosti takze aj obcania slovenskej narodnosti ich podporuju a volia ich. Ja jedine co by som mal proti SMK by bolo, ze pred par rokmi sa nechceli zlucit so stranou OKS. Podla mna by o par % mali vyssie preferencie ako maju teraz. Len pre zaujimavost vies, ze minister Zajac voli SMK? A tiez napr. Miroslav Kusy? Ja si skor myslim, ze taka xenofobna strana akou je SNS by dokonca mala byt zakonom zakazana a to uz ani nehovorim o KSS... Neviem akej narodnosti si ty, ale ty si napr. myslis, ze povedzme v Nitre ked sa rozpravas nahlas na ulici po madarsky, ze nepritahujes zlostne pohlady, alebo dokonca agresivnost ludi? Podla teba je takato krajina normalna a je demokraticky vyspelou? A take veci ako autonomia a pod. hluposti maju v mysliach len tzv. "hejslovaci". Darmo, pocit menejcennosti sa z ludi neda vymazat zo dna na den. Sme v EU, takze ziadna zmena hranic prepripada do uvahy a napr. autonomia je mozna len vtedy, keby za nu zahlasovali v referende aj obcania slovenskej narodnosti. Co myslis, asi ako by hlasovali? Myslim si, ze niektorym ludom uz to preskakovanie vatier islo na mozog. Vela ludi na Slovensku napr. hovori aj to, ze ako je mozne, ze obcania slovenskej narodnosti, ktori ziju v Madarsku (Bekesska Caba) niesu v parlamente ako tu obcania madarskej narodnosti. Odpoved je samozrejme jasna, jednoducho je ich tolko malo, ze tych 5% aby sa dostali do toho parlamentu by jednoducho neziskali. To nieje ziadne utlacanie. Starosta toho mesta ma slovensku narodnost.
Vyhlasenia Slotu o tom, ze ako "Madari" vykupuju statisice hektarov pody na Slovensku (kde inde by vykupovali?!) a to, ze maju na juznom Slovensku zasobarne pitnej vody su len xenofobnymi sprostostami. Je zaujimave, ze sami, slovensky obcania, ktori ziju v Bekesskej Cabe potvrdzuju, ze proti nim nieje diskriminovane. Samozrejme "ludia" ako Slota, Malikova, Prokes vsak hovoria nieco ine. Asi tam ziju oni.

P.S. Prosim nevytrhavajte vety z kontextu a neprekrucujte fakta.

Mozte spat kludne, Madari s korbacmi neprichadzaju :)
Tirpáci s tými korbačami prichadzajú je smutné že si to neuvedomuješ. Preto ti píšem že sú to ťirpáci lebo pri reptriácii ich starí otcovia PODPÍSALI a tým sa prihlásili že sú slováci a ak by neboli podpísali tak sú za Dunajom, v našom kraji sa im hovrí ťirpáci a nie zadarmo. :!:
Napísať odpoveď