predtym som mal avatar wormsa lebo som hraval wormosov ale teraz som si dal tento symbol preto lebo zaujal tym ze newiem co ten symbol znemena....a podla mna sa osoba neda vycitat z avataru....wed ked som po prvy krat vydel nick p4ra myslel som si ze je to zena..nic v zlom p4ra EDIT/NEW AVATAR.....ten cert je fakt coool..kebyze ho zbadam predtym dam si ho uz na zaciatku EDIT: moja vlastna tvorba (iba ten napis wolf) ....a nikto ho urcite nebude mat lebo som si ho ja urobil
// Nepouzivaj W miesto V a pod. (vid. pravidlo 23). Tomasito
KARNEL32 napísal:predtym som mal avatar wormsa lebo som hraval wormosov ale teraz som si dal tento symbol preto lebo zaujal tym ze newiem co ten symbol znemena....a podla mna sa osoba neda vycitat z avataru....wed ked som po prvy krat vydel nick p4ra myslel som si ze je to zena..nic v zlom p4ra
// Nepouzivaj W miesto V a pod. (vid. pravidlo 23). Tomasito
to som si aj ja myslel.. podľa avataru aj mena všetko tomu nasvedčovalo. ale keď som prečítal pár príspevkov tak som zbadal že hovorí v mužskom rode. a neskôr som sa dočítal aj čo znamená to p4ra
audiotrack napísal:to som si aj ja myslel.. podľa avataru aj mena všetko tomu nasvedčovalo. ale keď som prečítal pár príspevkov tak som zbadal že hovorí v mužskom rode. a neskôr som sa dočítal aj čo znamená to p4ra
Moje oko, vyzeralo babsky tak som ho dnes trocha prifarbil.
Nick vznikol uz asi pred 6 rokmi ked som bol este pubertak a neviem vobec ako ma to napadlo, asi sa mi pacilo to slovo. No a som neschopny daky normalnejsi nick vymysliet.
asi preto ze vystihuje urcitu cast mojej MINULOSTI,a dala mi vela skusenosti do BUDUCNOSTI.aj ked v SUCASTNOSTI taketo veci nepodprujem,stale verim v marihuanu ako v zakazanu medicinu.ako vravievam:"keď si zahúli inteligentny clovek je to v poriadku,pretoze pozna hranice,ak si zahúli hlupák,zničí si život,pretože preňho je hranica neviditeľná.