Nokia 7250i
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nokia 7250i
zdravim ludia velmi by ma zaujimalo co mam spravit ked sa mi 7250i cko nechce spojit s inimy mobilmy...staci prepalit soft??? diki
Re: Nokia 7250i
moze to byt HW or SW chyba ... skus odniest do servisu nech ti pozru na ten infrak... a oni ti hned povedia co s nim je ... diagnostika je zdarmaMarko5211 napísal:zdravim ludia velmi by ma zaujimalo co mam spravit ked sa mi 7250i cko nechce spojit s inimy mobilmy...staci prepalit soft??? diki
-
mikkimikki
Medium Professional
vies ale on napisal len ze sa mu neda spojit, nie ze chce posielat napr. obrazky, mozno on chcel len poslat vizitku a vobec mu ju nechcelo alebo skor nedalo odoslatjaso napísal:7250i je nokia s40/1.0.tieto modely mali blokovane posielanie suborov cez infra.hlupa nokia tak chcela zabranit nelegalnemu sireniu obrazkov,melodii a pod. Odoslat slo len vizitky,kontakty a udalosti z kalendara.prvym modelom zo serie40/1.0,kt mal plnohodnotne infra bola 3200ka
pockajme si na vyjadrenie autora.a pokial mu nesla poslat vizitka,moze to byt aj tym,ze dany model nepodporoval format vizitky aku nokia odosiela.skusal si napr poslat kontakt zo siemensu na nokiu???mikkimikki396 napísal:vies ale on napisal len ze sa mu neda spojit, nie ze chce posielat napr. obrazky, mozno on chcel len poslat vizitku a vobec mu ju nechcelo alebo skor nedalo odoslat