Nokia 7250i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nokia 7250i

Príspevok od používateľa Marko5211 »

zdravim ludia velmi by ma zaujimalo co mam spravit ked sa mi 7250i cko nechce spojit s inimy mobilmy...staci prepalit soft??? diki
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: Nokia 7250i

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Marko5211 napísal:zdravim ludia velmi by ma zaujimalo co mam spravit ked sa mi 7250i cko nechce spojit s inimy mobilmy...staci prepalit soft??? diki
moze to byt HW or SW chyba ... skus odniest do servisu nech ti pozru na ten infrak... a oni ti hned povedia co s nim je ... diagnostika je zdarma
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

je prekupeny a ma asi rok....ale aj tak no neviem pocul som ze sa vie spojit le zo 7250i...ze ma proste nieco locknute
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jaso »

7250i je nokia s40/1.0.tieto modely mali blokovane posielanie suborov cez infra.hlupa nokia tak chcela zabranit nelegalnemu sireniu obrazkov,melodii a pod. Odoslat slo len vizitky,kontakty a udalosti z kalendara.prvym modelom zo serie40/1.0,kt mal plnohodnotne infra bola 3200ka
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

jaso napísal:7250i je nokia s40/1.0.tieto modely mali blokovane posielanie suborov cez infra.hlupa nokia tak chcela zabranit nelegalnemu sireniu obrazkov,melodii a pod. Odoslat slo len vizitky,kontakty a udalosti z kalendara.prvym modelom zo serie40/1.0,kt mal plnohodnotne infra bola 3200ka
vies ale on napisal len ze sa mu neda spojit, nie ze chce posielat napr. obrazky, mozno on chcel len poslat vizitku a vobec mu ju nechcelo alebo skor nedalo odoslat
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jaso »

mikkimikki396 napísal:vies ale on napisal len ze sa mu neda spojit, nie ze chce posielat napr. obrazky, mozno on chcel len poslat vizitku a vobec mu ju nechcelo alebo skor nedalo odoslat
pockajme si na vyjadrenie autora.a pokial mu nesla poslat vizitka,moze to byt aj tym,ze dany model nepodporoval format vizitky aku nokia odosiela.skusal si napr poslat kontakt zo siemensu na nokiu???
Napísať odpoveď