Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

maslo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maslo »

sundevil napísal:je uplne jedno ako sa ten rezim volal, podstatne bolo, co robil, napr politicke procesy, resp vyhladzovanie urcitej skupiny ludi, alebo odporcov tohto rezimu
to ze ma napr strana nazov hnutie za demokraticke slovensko automaticky neznamena ze ked bude vladnut tak tu budu dodrzane demokraticke principy, napr v rokoch 94-98 o tom silne pochybujem

este aj cina je ludova republika, ako keby tam lud mal nejaku moc, tak isto nemecka demokraticka republika, ak si predstavitelia vychodneho nemecka takto predstavovali demokraciu, tak sa potom chudaci greci musia v hroboch obraciat

maslo, maslo ale akymi rychlymi krokmi sme sa k tomu komunizmu blizili, ale to vies komunisti u nas nechceli komunizmus, oni asi chceli socializmus, len si troska pomylili nazov strany, ze? :roll: keby chceli socializmus asi by si sa zalozili stranu s troska inym nazvom
tak si mal hovorit o strane a nie o rezime ako o komunistickom...
a potom, komunisti sa vzdy chceli priblizit ku komunizmu ale ako som pisal blizsie, ludia su blbi tak sa to nikdy nepodari
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

SMER
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

HZDS - SNS :lol:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ...

Príspevok od používateľa psycho »

MCBuddy napísal:SMER
su aj nejake volby pre 18-?? alebo mas nejky diverzny plan ako podporit jeho eminenciu ficmajstra? vychadzam z tohoto tu http://www.mcbuddy.host.sk/omne_dotaznik.htm
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

Asi SDKU, ale Miklosa tam urcite nazakruzkujem. Aj ked to asi nebude mat zmysel. Niezeby som nechcel reformy v skolstve..ale taky arogantny clovek tam nema co hladat.
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

psycho ---- keby som mal 18+ tak by som volil smer.... :D
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

MCBuddy napísal:psycho ---- keby som mal 18+ tak by som volil smer.... :D
ako dobre že 18 nemáš 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

bobormako napísal:ako dobre že 18 nemáš 8)
Dovod? Vsetci mame pravo na slobodne rozhodnutie a to, ze sa ty nestotoznis s niekym, kto voli SMER, tak mas smolu, pretoze ich bude volit priblizne jedna tretina.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

hojko napísal:Dovod? Vsetci mame pravo na slobodne rozhodnutie a to, ze sa ty nestotoznis s niekym, kto voli SMER, tak mas smolu, pretoze ich bude volit priblizne jedna tretina.
Klud, však aj ja som len vyjadril svoj názor aké štastie že nemá 18, aspoň bude mať smer o hlas menej. :)
Pauliess
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pauliess »

hojko napísal:Dovod? Vsetci mame pravo na slobodne rozhodnutie a to, ze sa ty nestotoznis s niekym, kto voli SMER, tak mas smolu, pretoze ich bude volit priblizne jedna tretina.
Aj ty ich budeš voliť ? Smer.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..mno pozeram predbezne vysledky.. akoze bral by som ich, keby bol dnes 1. april.. ale nie je.. :(

1. smer 31%
2. sns 12,43%
3. smk 12,42%
4. sdku 12,34%
5. hzds 10%
6. kdh 8,9%
(zdroj: volby.sme.sk, aktualizacia udajov 23:52)

Spolieham sa na prislovie.. pes, ktory steka, nehryzie.. :)

//EDIT: tu uz by nemali byt prognozy, ale seriozne predbezne vysledky, ktore sa postupne doplnaju.. http://www.volby.sk/2006/ :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Vsade su ine prognozy. Na Markize SDKU mali 20% na STV len 15... :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

pre ďalšie voľby odporúčam na sledovanie priebežných výsledkov túto stránku štatistického úradu SR: http://www.statistics.sk/
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Vlada 1998 - 2002 bola zlozena z SOP, SDL, SMK a SDK cize dve lavicove a jedna pravica, a jedna stredo-pravicova strana dajme tomu, islo hlavne o porazenie meciara, samozrejme konfliktov bolo dost... a taketo vladnutie lavica s pravicou v podstate nemozne

Vlada 2002 - 2006 bola zlozena uz ako da sa povedat pravicova vlada, no aj tak krestania, liberali, madari... no bolo to vselijake spravilo sa vela chyb,ale aj tak.. Nato, EU, reformy.. dobre aj zle.. resp. aj ich prevedenie nie vzdy idealne... zabudol som na 76-mandatovu vacsinu.. dalsi problem....

nastastie stale lepsie ako Meciarove vlady, za ktorych rozkradol a roztuneloval republiku... alebo si myslite ze je to Dzurindova vina, ze ked v roku 98 zacal vladnut tak uz za pol roka bola republika na tom zle, lebo to vsetko on stihol za pol roka, alebo to bolo skor tym, ze Meciar ju osem rokov rozkradal a prejavilo sa to prave vtedy, pretoze Makroekonomicke faktory sa neprejavia hned...

dalsia vec... co spravil taky MECIAR pre Slovensko v opozicii, a za co poberal plat, za co poberali 80 tisicove platy, ked tam ani nechodili, nehovorim ze len z opozicie, ale hlavne ti z opozicie, takisto aj KSS... ti spravili velku p.. v parlamente...

ANO to su hrabivci jak svina, myslienky dobre,ale metody sa mi nepacia...

SNS to je ciste blaznovstvo, volit len na zaklade toho ze je to NARODNA strana...

a SMER.. ""najlepsie"" nakoniec... je uplne jasne ze vyhraju volby, pretoze vsetci uz boli vo vlade dokonca aj ZRS a SNS aj KSS len oni este nie, Pan Fico vymyslel na Dzurindu pekne slogany... a hor sa do vlady, ale ani to este nemusi byt iste ...

SMER je lavicovo orientovana strana ci sa vam to paci alebo nie, ci povie Fico ze nie je alebo ze je, je to proste tak. Znamenalo by to zrusenie vela veci.. prave teraz ked sa konecne zacina prejavovat zlepsenie, aj Makroekonomicke ukazovatele to jasne ukazuju...

navyse Fico je pripad sam o sebe, respektujem jeho pravne vedomosti ale on ako clovek ide len po moci, je velky recnik...

takze VOLIL BY SOM a aj SOM VOLIL >> SDKU

//edit: a este nieco, sekciu POLITIKA by som zrusil, ked vekovy priemer fora je do 20 rokov... :roll: taky co ma 15, co moze vediet o politike ked sa zakladala tato republika mal 2 roky.. taze asi tak...
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Po zhliadnuti predbeznych vysledkov som znechuteny. Uz teraz lutujem Slovensko. Perspektiva vlady SMER+SNS+HZDS. :aasmile19:
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

hmmm nizka ucast vo volbach % viac hlasov pre pravicu (SDKU) neviem kto sa to tu hadal ze pre lavicu ale nevadi...
Teraz bude zaujimavesledovat rokovania jednotlivych stran a som zvedavy na koaliciu... Dufam ze to HZDS nepokazi
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Vlado, teraz moze odcinit vsetky hriechy ked povie komunistovi Ficovi NIE.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Joe-Joe napísal:Vlado, teraz moze odcinit vsetky hriechy ked povie komunistovi Ficovi NIE.
ktory z politikov nerbol komunista???? vsetci volili komunistov len v inych stranach...
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

KONEC...Fico vyhral...sme ale sprosty narod
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

dan napísal:KONEC...Fico vyhral...sme ale sprosty narod
Jj ešte sa spoji s Mečiarom a Slotom a môžme si pískať. Ale aspoň že to SDKÚ nemá 12 ale 18%.
Zamknuté