Vlada 1998 - 2002 bola zlozena z SOP, SDL, SMK a SDK cize dve lavicove a jedna pravica, a jedna stredo-pravicova strana dajme tomu, islo hlavne o porazenie meciara, samozrejme konfliktov bolo dost... a taketo vladnutie lavica s pravicou v podstate nemozne
Vlada 2002 - 2006 bola zlozena uz ako da sa povedat pravicova vlada, no aj tak krestania, liberali, madari... no bolo to vselijake spravilo sa vela chyb,ale aj tak.. Nato, EU, reformy.. dobre aj zle.. resp. aj ich prevedenie nie vzdy idealne... zabudol som na 76-mandatovu vacsinu.. dalsi problem....
nastastie stale lepsie ako Meciarove vlady, za ktorych rozkradol a roztuneloval republiku... alebo si myslite ze je to Dzurindova vina, ze ked v roku 98 zacal vladnut tak uz za pol roka bola republika na tom zle, lebo to vsetko on stihol za pol roka, alebo to bolo skor tym, ze Meciar ju osem rokov rozkradal a prejavilo sa to prave vtedy, pretoze Makroekonomicke faktory sa neprejavia hned...
dalsia vec... co spravil taky MECIAR pre Slovensko v opozicii, a za co poberal plat, za co poberali 80 tisicove platy, ked tam ani nechodili, nehovorim ze len z opozicie, ale hlavne ti z opozicie, takisto aj KSS... ti spravili velku p.. v parlamente...
ANO to su hrabivci jak svina, myslienky dobre,ale metody sa mi nepacia...
SNS to je ciste blaznovstvo, volit len na zaklade toho ze je to NARODNA strana...
a SMER.. ""najlepsie"" nakoniec... je uplne jasne ze vyhraju volby, pretoze vsetci uz boli vo vlade dokonca aj ZRS a SNS aj KSS len oni este nie, Pan Fico vymyslel na Dzurindu pekne slogany... a hor sa do vlady, ale ani to este nemusi byt iste ...
SMER je lavicovo orientovana strana ci sa vam to paci alebo nie, ci povie Fico ze nie je alebo ze je, je to proste tak. Znamenalo by to zrusenie vela veci.. prave teraz ked sa konecne zacina prejavovat zlepsenie, aj Makroekonomicke ukazovatele to jasne ukazuju...
navyse Fico je pripad sam o sebe, respektujem jeho pravne vedomosti ale on ako clovek ide len po moci, je velky recnik...
takze VOLIL BY SOM a aj SOM VOLIL >> SDKU
//edit: a este nieco, sekciu POLITIKA by som zrusil, ked vekovy priemer fora je do 20 rokov...

taky co ma 15, co moze vediet o politike ked sa zakladala tato republika mal 2 roky.. taze asi tak...