Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

PAT
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PAT »

Tomasito napísal:Mozno to, ze v relacii STV1, kde boli vsetci predsedovia stran ktore sa dostali no NR SR, az na Meciara (prisiel tam Veteska) uz nieco predznamenava. HZDS by imho urobilo dobre, keby spravili predsedom Vetesku a Meciar nech ostane cestnym predsedom.
bodaj by si mal pravdu

. . . ale mozno len je taky nejaky urazeny jak po prezidentskych volbach :lol:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

t0m4s3 napísal:Viete ako Ficko zakladal SMER? No pravicu tu uz mame, tak budeme lavica! Na zaplakanie...
:smt018 odišieľ z SDĽ, takže nič na zaplakanie, lebo odjakživa bol ľavičiar.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

t0m4s3 napísal:Viete ako Ficko zakladal SMER? No pravicu tu uz mame, tak budeme lavica! Na zaplakanie...
Ked Fico opustil lavicovu SDL a zakladal Smer (1999), SDL bola stale jedna zo stran vtedajej Dzurindovej vlady (1998-2002).
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Tomasito napísal:Ked Fico opustil lavicovu SDL a zakladal Smer (1999), SDL bola stale jedna zo stran vtedajej Dzurindovej vlady (1998-2002).
SDL - Slovenska Demokraticka Lavica :wink:

ked Fico myslel na pravicu, myslel na ine strany nie SDL :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

krija napísal::smt018 odišieľ z SDĽ, takže nič na zaplakanie, lebo odjakživa bol ľavičiar.
fico ani sam nevie ci je praviciar alebo laviciar - vzdy sa ale hra na toho, ktory mu najviac vyhovuje aby sa dostal ku korytu. Nemam slov. Este pockam na vysledok koalicnych rokovani, ale stale viac sa presvedcujem, ze prekrocenie nasich zapadnych hranic som spravil velmi rozumny tah.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

t0m4s3 napísal:fico ani sam nevie ci je praviciar alebo laviciar - vzdy sa ale hra na toho, ktory mu najviac vyhovuje aby sa dostal ku korytu. Nemam slov. Este pockam na vysledok koalicnych rokovani, ale stale viac sa presvedcujem, ze prekrocenie nasich zapadnych hranic som spravil velmi rozumny tah.
presne tak, bude stale to co mu vyhovuje.. no prekorecenie je fajn, ale mne by SR aj tak chybalo :wink:
Tomasito
VIP
VIP

ETieNne napísal:SDL - Slovenska Demokraticka Lavica :wink:

ked Fico myslel na pravicu, myslel na ine strany nie SDL :wink:
Co ma tato tvoja reakcia spolocne s tym o com som pisal? Ano, SDL = Slovenska Demokraticka Lavica, t.j. ide o lavicovu stranu.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

t0m4s3 napísal:... ale stale viac sa presvedcujem, ze prekrocenie nasich zapadnych hranic som spravil velmi rozumny tah.
Tomuto nejak nerozumiem...Co si myslis, ze sa stane, ked tam bude Fico?Ze tu zacne chlieb nejak inak chutit, alebo ze voda sa uz nebude dat pit?Co si vyhral tym, ze si odisiel?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Holubar napísal:Tomuto nejak nerozumiem...Co si myslis, ze sa stane, ked tam bude Fico?Ze tu zacne chlieb nejak inak chutit, alebo ze voda sa uz nebude dat pit?Co si vyhral tym, ze si odisiel?
Nastartovane reformy pojdu do sr**ciek a s nimi aj cela republika. Co som tym vyhral? Vyssiu zivotnu uroven a zabyvanie sa v republike, ktora ma najvacsi hospodarsky rast v Europskej unii.
Tomasito
VIP
VIP

Inak, nechcem byt skodoradostny, ale mna osobne potesilo, ze ANO (Rusko) neprekrocil ani hranicu 3% a tak prisiel o svojich 40 melcov, o ktorych sa hrdill, ze ich vlozil do predvolebnej kampane strany. A teraz si moze davat trestne oznamenia na koho len chce, kedze sa ukazalo, ze MVK, na ktoru kydal pre udajne umyselne zavadzanie v pripade preferencii jeho strany mu nakoniec v preferenciach prisudzovala vacsie percenta, ake bola ANO schopna v konecnom dosledku dosiahnut. Hold, tych 40 mil. vyhodil do vzduchu a kedze sa jeho strana nedostala do parlamentu, on, ani jeho zena tym padom nemaju imunitu. Totiz, vobec by ma neprekvapilo, keby tento dobrodruh este zo Slovenska zdrhol... Slintos to bude mat iste este velmi zaujimave...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

t0m4s3 napísal:Nastartovane reformy pojdu do sr**ciek a s nimi aj cela republika. ....
To su take hororove scenare, ktorym iste neveria nai ti, ktori ich hlasaju...ja neviem, Fica som sice nevolil, 2x sympaticky mi mozno nie je, ale zase nemyslim, ze jeho vlada by mala byt pre mna dovodom na opustenie krajiny.

No a to ze zijes v CR a pises onej, tak ako pises,to je podla tvojich slov uz teraz,teda po byvalej vlade, cize hodnotit dopredu asi nemozes
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

njn.. aj podla mna reformy nezrusi.. maximalne ich upravi.. napr. terazky u lekara sa platilo 20sk.. upravi to, aby sa platilo 19sk.. :D Urcite tie jeho reci boli len kvoli tomu, aby sa uz konecne po neviem kolkych rokoch dockal vlady.. :) A ked clovek po niecom takom tuzi, nakeca toho az-az.. :) A zvysenie dani pre bohatych.. ved za nim stoja tolki bohati velkopodnikatelia, ktori chcu byt vdaka nemu este bohatsi, ze si to jednoducho nemoze dovolit..

Ale aj tak do poslednej sekundy dufam, ze SMER skonci v opozicii.. ;)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tiez si nemyslim, ze sa urobia nejake zasadne kroky proti reformam. Mozno sa nieco upravi, aby mohol povedat, ze nieco urobil ale necha to pekne tak.

ja to vidim tak, ze fico bude zostavovat vladu. dajme tomu nech sa mu podari nejaku zostavit... No Kalinak je az prilis chytry na to aby s fikom ostal. smer sa podla mna rozstiepi... nehovorim, ze hned po volbach no urcite sa rozstiepi.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

t0m4s3 napísal:Nastartovane reformy pojdu do sr**ciek a s nimi aj cela republika. Co som tym vyhral? Vyssiu zivotnu uroven a zabyvanie sa v republike, ktora ma najvacsi hospodarsky rast v Europskej unii.
Len aby ti to tam vydržalo...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

bobormako napísal:Len aby ti to tam vydržalo...
Ver tomu, ze to tam vydrzi. Som na tom podobne, ako on. A ak henten idiot Fico bude vo vlade (co bohuzial asi bude), tak budem rad, ze som prec. Nedokazem pochopit ten narod zmagoreny. To si fakt nikto nevsimol, ze tomu cloveku o nic ine nejde, iba vyliecit svoju zakomplexovanost a naplnit tuzbu byt ministrom. S vladou, kt. sme mali, sme aspon mali uznanie vo svete, hovorilo sa o Slovensku v pozitivnom slova zmysle a bojim sa, ze henten bolsevicky, bielorusky, klamarsky magor pokazi aj to malo, co sa vybudovalo za posledne roky.

A asi sa budem opakovat, ale ten Fico sam sebe odporuje. Hovori o vyssich daniach len pre velkych podnikatelov, pritom jeho chlebodarca je Fedor Flasik. Chcel by som vidiet, ako pojde proti svojmu vlastnemu. Chory idiot. AMEN!

No a co sa tyka Slotu a jeho vystupenia dnes v o 5 minut 12 - cisty debil. Bugar mu aj pekne odpovedal, ze po takomto vystupeni vobec nema chut komentovat jeho, ani jeho vyroky.

Posledna vec, keby Veteska bol v SDKU, tak ma na listine okamzite hlas, ako prvy, skoda..
Tomasito
VIP
VIP

Jedno z poslednych vyhlaseni Janciho Slotu: "Je pre mňa zarážajúce, že niekto ešte so slovenských subjektov môže uvažovať so spoluprácou so SMK. Je to nepochopiteľné a je mi z toho zle," (Zdroj: TASR).
p4ra napísal:... tomu cloveku o nic ine nejde, iba vyliecit svoju zakomplexovanost a naplnit tuzbu byt ministrom.
Ver tomu, ze Fico ma vyssiu ambiciu ako byt ministrom... ci sa tato jeho ambicia naplni alebo nie sa ukaze uz coskoro.
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

som sklamany z tych volieb..a tych takmer 30% ludi co islo volit SMER mohli hned vidiet na vyjadreniach Fica (ohladom jeho predstavy o zlozeni vlady), koho zvolili. Vsetky strany zaujali, aj ked neisty postoj, az na neho. On si pomlci a ked bude povereny :?: zlozenim vlady.. tak az vtedy. To je o com? Podla mna mu ide iba o to, aby mal iste miesto v koalicii, aj ked tam bude len zohrievat stolicku. Nema predstavu ako viest stat a co stat potrebuje. O KDH sa vyjadrovat ani nema vyznam. Som krestan, nie fanaticky .. ale mozem sa tak nazvat. Ale jeho predstavitelia nemaju nic spolocne s krestanstvom a v zivote by som im nedal hlas.
t0m4s3 napísal:Nastartovane reformy pojdu do sr**ciek a s nimi aj cela republika.
uplny suhlas
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Som skalmany z vysledkov. Aj ked SDKU-DS (uz tradicne) prekvapilo, tak to nevidim ruzovo. Ziada sa mi zaspievat Let's go Slovakia, lenze v opacnom klise... Goodbye Slovakia!!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

2 t0m4s3,, 2 all:

ale v ČR sa mali vždy lepšie ako my tu. a neverím, že ich niekedy dostihneme a o predbehnutí ani nehovorím.
či by to bolo s ficom, dzurindom, alebo mečiarom proste nikdy :!:

t0m4s3 ty si si ešte nezvykol na prezliekanie kabátov. u nás to je po chľaste 2. národný šport. všetci boli komančovia a teraz sa hrajú na pravicu a ľavicu.

pozrite si výsledky volieb podľa regiónov. proste zbytok SR už má plné zuby Dzurindu /bratislava=SDKÚ/ a ten zbytok, čo nešiel voliť je proste flustrovaný z toho čo sa u nás deje.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Evidentne byvali Meciarovi volici volili Fica. Ti ludia sa nedaju sa doposila nespamatali.
Zamknuté