bobormako napísal:Len aby ti to tam vydržalo...
Ver tomu, ze to tam vydrzi. Som na tom podobne, ako on. A ak henten idiot Fico bude vo vlade (co bohuzial asi bude), tak budem rad, ze som prec. Nedokazem pochopit ten narod zmagoreny. To si fakt nikto nevsimol, ze tomu cloveku o nic ine nejde, iba vyliecit svoju zakomplexovanost a naplnit tuzbu byt ministrom. S vladou, kt. sme mali, sme aspon mali uznanie vo svete, hovorilo sa o Slovensku v pozitivnom slova zmysle a bojim sa, ze henten bolsevicky, bielorusky, klamarsky magor pokazi aj to malo, co sa vybudovalo za posledne roky.
A asi sa budem opakovat, ale ten Fico sam sebe odporuje. Hovori o vyssich daniach len pre velkych podnikatelov, pritom jeho chlebodarca je Fedor Flasik. Chcel by som vidiet, ako pojde proti svojmu vlastnemu. Chory idiot. AMEN!
No a co sa tyka Slotu a jeho vystupenia dnes v o 5 minut 12 - cisty debil. Bugar mu aj pekne odpovedal, ze po takomto vystupeni vobec nema chut komentovat jeho, ani jeho vyroky.
Posledna vec, keby Veteska bol v SDKU, tak ma na listine okamzite hlas, ako prvy, skoda..