Je to celkom pripustne... ako dnes bolo na TA3 povedane: Fico dokonale zuzitkoval 4 roky v opozicii. Meciar naopak.Joe-Joe napísal:Evidentne byvali Meciarovi volici volili Fica. Ti ludia sa nedaju sa doposila nespamatali.
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
Sa vam tu poniektorym cudujem, placete tu ako male deti, hovorite o tom ako odidete etc. a pritom este vobec nic nie je iste (okrem vysledkov volieb, ktore priblizne predpokladali doterajsie preferencie). Napr. Dzurinda naslubuje Vladovi co mu bude vidiet na ociach, vybavi akceptaciu HZDS u KDH a mame tu kolaciu SDKU, HZDS, SMK a KDH ... zrazu si nikto nespomenie na plytke invektiva ohladom vrahov Remiasa, amnestii, privatizerov atd. (resp. predvolebny boj ako taky). Su 3 pomerne realne moznosti koalicie, kazda jedna strana ma prirodzenu ambiciu stat sa sucastou koalicie, pricom politika je umenie mozneho...
A ti co dokola vyplakavate ako odidete... chodte- nebudete prvi ani posledni, nech zostavenie vlady dopadne akokolvek
A ti co dokola vyplakavate ako odidete... chodte- nebudete prvi ani posledni, nech zostavenie vlady dopadne akokolvek
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ano, asi pojdem urcite budem uspesny..Holubar napísal:tak to aby si siel na sud zazalovat ho....
Btw: Mr Vetesku + Kina & spol. by som vazne uznaval ak by si take majetky zarobili cistym sposobom..
Chod sa pozriet ku nam do BB, vedla mojej byvalej skoly ma Mr Kino krasnu trojposchodovu vilku omurovanu 2m murom... Nice..
-
tomexx
King
Dobre tak si ho zakruzkoval, ja by som to nedokazal, pretoze mam sudnost a aj istu davku hrdosti. V podstate si volil ale aj tak Meciara..POiNTER napísal:Sorry kamo...ale toto si trepol peknu kravinu. Zrejme ho vobec nepoznas... Ked uz chces nieco take tvrdit, tak si najskor o nom nieco zisti... btw...ja som ho tiez zakruzkoval ako jedineho
jj,a v kuse odtial odchadzaju auta minimalne za 1M...to je sila ako sa niekto chvali tym co nakradoltomexx napísal:Ano, asi pojdem urcite budem uspesny..![]()
Btw: Mr Vetesku + Kina & spol. by som vazne uznaval ak by si take majetky zarobili cistym sposobom..
Chod sa pozriet ku nam do BB, vedla mojej byvalej skoly ma Mr Kino krasnu trojposchodovu vilku omurovanu 2m murom... Nice..
-
POiNTER
Medium Star
Pozri za to ze som sa nevedel rozhodnut inak moze terajsia vlada...rozhodol som sa na poslednu chvilu, pretoze jediny clovek ktoremu doverujem v politike je Veteska. HZDS som nemal v plane volit...ale nedali mi na vyber...a zmieril som sa s tym ze je tam aj Meciar.tomexx napísal:Dobre tak si ho zakruzkoval, ja by som to nedokazal, pretoze mam sudnost a aj istu davku hrdosti. V podstate si volil ale aj tak Meciara..
EDIT: A porozmyslaj nad tym ci nie je mozne aby si clovek zarobil na svoje bohatstvo aj legalnou cestou. Veteskovi v tomto doverujem...je to pracovity a ferovi clovek, ktory nieco dosiahol... A zisti si kedy vstupil do HZDS.
-
tomexx
King
Asi tak. Mozno skor minimalne za 3M. Oranzove Volvo za 5M alebo ten velky Landcruiser pani Kinovej su vazne kuul...jackb napísal:jj,a v kuse odtial odchadzaju auta minimalne za 1M...to je sila ako sa niekto chvali tym co nakradol
BTW: Ja som zakruzkoval ako jedinu pani Radicovu.. Ona je tiez jedna z mala politikov co ma moju doveru..