Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Joe-Joe napísal:Evidentne byvali Meciarovi volici volili Fica. Ti ludia sa nedaju sa doposila nespamatali.
Je to celkom pripustne... ako dnes bolo na TA3 povedane: Fico dokonale zuzitkoval 4 roky v opozicii. Meciar naopak.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak Fiko zostavi vladu a pojdete dolu vodou tak sa o ork po maturach zbalim a odidem niekam prec,lebo tu to uz ani nebude mat zmysel :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sa vam tu poniektorym cudujem, placete tu ako male deti, hovorite o tom ako odidete etc. a pritom este vobec nic nie je iste (okrem vysledkov volieb, ktore priblizne predpokladali doterajsie preferencie). Napr. Dzurinda naslubuje Vladovi co mu bude vidiet na ociach, vybavi akceptaciu HZDS u KDH a mame tu kolaciu SDKU, HZDS, SMK a KDH ... zrazu si nikto nespomenie na plytke invektiva ohladom vrahov Remiasa, amnestii, privatizerov atd. (resp. predvolebny boj ako taky). Su 3 pomerne realne moznosti koalicie, kazda jedna strana ma prirodzenu ambiciu stat sa sucastou koalicie, pricom politika je umenie mozneho...

A ti co dokola vyplakavate ako odidete... chodte- nebudete prvi ani posledni, nech zostavenie vlady dopadne akokolvek :roll:
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

krija napísal: ale v ČR sa mali vždy lepšie ako my tu. a neverím, že ich niekedy dostihneme a o predbehnutí ani nehovorím.
či by to bolo s ficom, dzurindom, alebo mečiarom proste nikdy :!:
len oni ešte nemajú začaté reformi pokial viem.... opravte ma ak sa mýlim
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

volby dopadli ako dopadli, no ale mna aspon tesi ze SNS ziskalo viac hlasov ako SMK :twisted:

teraz nam len ostava cakat ci zostavi fico vladu :D
bude to mat tazke si myslim...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Jednoznacne...... by som nechal este tie 4 roky vo vlade... Jee snim spokojny Brusel tak preco by som nemal byt ja, ved oni sa do toho rozumeju viacej ako ja.... nie? :oops: Ak sa spoji slota s ficom... tak uz fakt nebudem mat chut zit na Swk....
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

jackb napísal:ak Fiko zostavi vladu a pojdete dolu vodou tak sa o ork po maturach zbalim a odidem niekam prec,lebo tu to uz ani nebude mat zmysel :roll:
mozes bezat, nik ta nedrzi...vy tu vsetci vidite vsetko dopredu ze pojde vsetko do sraciek a pod. cas ukaze...kocky su hodene
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

jackb napísal:ak Fiko zostavi vladu a pojdete dolu vodou tak sa o ork po maturach zbalim a odidem niekam prec,lebo tu to uz ani nebude mat zmysel :roll:
Mne je jedno kto urobi vladu... aj tak idem prec za sestrou :P
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Holubar napísal:Pan Veteska je fajn :smt023 jeho som zakruzkoval aj na volebnom listku.
Pan Veteska si za Meciara nakradol az to pekne nie je..

4 Tomasito: Na tej STVcke vcera to bola jeho zena? Vazne kus holka.. :)

4 All: Podla mna mame este sancu aj na pravicovu vladu..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

tomexx napísal:Pan Veteska si za Meciara nakradol az to pekne nie je..
tak to aby si siel na sud zazalovat ho....
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

tomexx, nic v zlom, ale to co bez dokazov tvrdis o Veteskovi sa da rovnako povedat o Miklosovi, Dzurindovi, Zajacovi, Kanikovi, Prokopovicovi, Ruskovi, Harachovi, Carnogurskom, Cernakovi, Kanisovi, Migasovi, Moricovi atd. atd. a co sa tym vyriesi?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:tak to aby si siel na sud zazalovat ho....
Ano, asi pojdem urcite budem uspesny.. :roll:

Btw: Mr Vetesku + Kina & spol. by som vazne uznaval ak by si take majetky zarobili cistym sposobom..

Chod sa pozriet ku nam do BB, vedla mojej byvalej skoly ma Mr Kino krasnu trojposchodovu vilku omurovanu 2m murom... Nice.. :roll:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

tomexx napísal:Pan Veteska si za Meciara nakradol az to pekne nie je..
Sorry kamo...ale toto si trepol peknu kravinu. Zrejme ho vobec nepoznas... Ked uz chces nieco take tvrdit, tak si najskor o nom nieco zisti... btw...ja som ho tiez zakruzkoval ako jedineho
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Sorry kamo...ale toto si trepol peknu kravinu. Zrejme ho vobec nepoznas... Ked uz chces nieco take tvrdit, tak si najskor o nom nieco zisti... btw...ja som ho tiez zakruzkoval ako jedineho
Dobre tak si ho zakruzkoval, ja by som to nedokazal, pretoze mam sudnost a aj istu davku hrdosti. V podstate si volil ale aj tak Meciara.. :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

tak tak.. co spravil Meciar a HZDS, okrem kradnutia, co robia vsetci.... tak nas vstup do EU oddialil o pekne dlho.. aj EU aj NATO..to spravil je to jeho vina a to je FAKT... :!:
jackb
Redeemer
Redeemer

tomexx napísal:Ano, asi pojdem urcite budem uspesny.. :roll:

Btw: Mr Vetesku + Kina & spol. by som vazne uznaval ak by si take majetky zarobili cistym sposobom..

Chod sa pozriet ku nam do BB, vedla mojej byvalej skoly ma Mr Kino krasnu trojposchodovu vilku omurovanu 2m murom... Nice.. :roll:
jj,a v kuse odtial odchadzaju auta minimalne za 1M...to je sila ako sa niekto chvali tym co nakradol :roll:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

tomexx napísal:Dobre tak si ho zakruzkoval, ja by som to nedokazal, pretoze mam sudnost a aj istu davku hrdosti. V podstate si volil ale aj tak Meciara.. :roll:
Pozri za to ze som sa nevedel rozhodnut inak moze terajsia vlada...rozhodol som sa na poslednu chvilu, pretoze jediny clovek ktoremu doverujem v politike je Veteska. HZDS som nemal v plane volit...ale nedali mi na vyber...a zmieril som sa s tym ze je tam aj Meciar.

EDIT: A porozmyslaj nad tym ci nie je mozne aby si clovek zarobil na svoje bohatstvo aj legalnou cestou. Veteskovi v tomto doverujem...je to pracovity a ferovi clovek, ktory nieco dosiahol... A zisti si kedy vstupil do HZDS.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:jj,a v kuse odtial odchadzaju auta minimalne za 1M...to je sila ako sa niekto chvali tym co nakradol :roll:
Asi tak. Mozno skor minimalne za 3M. Oranzove Volvo za 5M alebo ten velky Landcruiser pani Kinovej su vazne kuul... :roll:

BTW: Ja som zakruzkoval ako jedinu pani Radicovu.. Ona je tiez jedna z mala politikov co ma moju doveru..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ako hovorim, clovek ktory nema ani 20 rokov moze vediet o politike na Slovensku velke hovno :x
jackb
Redeemer
Redeemer

tomexx napísal:Asi tak. Mozno skor minimalne za 3M. Oranzove Volvo za 5M alebo ten velky Landcruiser pani Kinovej su vazne kuul... :roll:
nj...ale aspon to bol v prvaku pekny pohladn a dvor pana Kina...
Zamknuté