program tejto strany musi byt cloveku, ktory je realista na smiech... ved ako som uz pisal inde keby sa takyto lolovia dostali k vlade (co nastastie z daleka nehrozi) tak je slovensko za chvilu izolovane od ostatneho sveta viac-menej by sme sa tym uplne odpisali... ale jasne ze banda ''narodne uvedomelych'' jedincov z vyholenymi hlavami musi hovorit aka je to super strana... a este k niekoho prispevku o tom co sa zmeni zo dna na den sa nezmeni nic ako to slubuje napriklad pan fico, ale keby ste si skusili pozriet ako to tu vyzeralo na zaciatku mikiho vlady a ako to tu vyzera teraz videli by ste ze slovensko islo hore...
Martin44 napísal:SNS volili vacsinou muzi z zilinskeho a trenciankseho kraja so strednym alebo zakladnym vzdelanim...Tak to o tom svedci.
takemu cloveku sa hovori krcmovy politik, ziveho madara v zivote nevidel, ale nadavat na neho bude ako neviem co, ved predsa aj ten "madar" plati dane tak isto ako on tak ma narok na to iste co on
Trošku som sa nechal uniesť ale nemyslel som tym nejakú výhražku alebo čo, ale jednoducho maj svoj názor a označuj veci pravými menami, čo v tomto prípade nebolo korektné...
sundevil napísal:takemu cloveku sa hovori krcmovy politik, ziveho madara v zivote nevidel, ale nadavat na neho bude ako neviem co, ved predsa aj ten "madar" plati dane tak isto ako on tak ma narok na to iste co on
Prva jeho zena bola madarskej narodnosti. To nie je vtip, to je skutocnost.
hej a ako si predstavujes ze by vykryli straty ked by prijmy z dani by klesli na takmer polovicu? milionarskou danou? nahradit desiatky miliard stovkami milionov? 15% je utopia 10% je uplne sialenstvo