situacia je vazna, nie vsak nezvladnutelna. Al vyzera to blede...treba povedat!Up napísal:Ty vole, vsetko je v prdeli
ANTIFICO
Mas pravdu, ked sa niekto nevie opravit ani na druhy krat, uz to naozaj zacina byt vtipne... (vid. "demkrat"). Dokonca to zacina byt vtipnejsie ako tvoj kamos, ktory si dal do krcmy ten napis. Ja som Smer sice nevolil, no vidiet, ze politika poniektorym v tomto state ide na hlavu viac ako sa zda byt normalne. To iste by platilo, keby sa ten napis tykal volicov akejkolvek inej strany.Linkman napísal:velmi vtipne
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj pred 4 rokmi bola štvorkoalícia a dosiahli pomerne dobré makroekonomické výsledky - tj. reformy sa dali presadiť.
Čo sa týka HZDS tak Mečiara od volieb nebolo vidno, ani tesne po nich nebol na predsedníctve, žeby už sa blížil jeho definitívny koniec? Možno už konečne na neho prišla ta sebareflexia, že je treba zmenu.
A v poslednej dobe HZDS prezentovalo skorej stredopravú politiku ako lavicovú v 98, čo je asi aj dôvod takého poklesu. (Namiesto mečiara si zvolili rovno fica alebo dzurindu.)
Čo sa týka HZDS tak Mečiara od volieb nebolo vidno, ani tesne po nich nebol na predsedníctve, žeby už sa blížil jeho definitívny koniec? Možno už konečne na neho prišla ta sebareflexia, že je treba zmenu.
A v poslednej dobe HZDS prezentovalo skorej stredopravú politiku ako lavicovú v 98, čo je asi aj dôvod takého poklesu. (Namiesto mečiara si zvolili rovno fica alebo dzurindu.)
-
Linkman
Darca
ked mohla byt davno s SDK spolu SDL tak preco by teoreticky nevyslo aj pripadne na oko spojenectvo s hzds, myslim si ze by Vlado mohol v Robovi vidiet akehosi supera a myslim ze ho nema v laske za to ze mu v podstate ukradol hlasy kedze hzds mal prepad na 8 percent volicov. Taktiez by si Vlado v spojenectve so SDKU vylepsil imidz v medzinarodnej politike.
-
mastermind
VIP
-
Ali N
Medium Star
Po takomto prepade HZDS by som sa nedivil keby Mečiar odišiel aj sám a potom by už nebol preoblém poskladať pravicovú vládu.
A aj keby poskladal vládu Fico, pochybujem že by išiel do koalície s SNS a HZDS. Skôr si myslím, že realnejšie je SMER+KDH+SMK a v tom pripade by tie najdôležitejšie reformy prežili.
Hlavne som zvedavý či by v takomto prípade splnil Slota svoj sľub
A aj keby poskladal vládu Fico, pochybujem že by išiel do koalície s SNS a HZDS. Skôr si myslím, že realnejšie je SMER+KDH+SMK a v tom pripade by tie najdôležitejšie reformy prežili.
Hlavne som zvedavý či by v takomto prípade splnil Slota svoj sľub