Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Poviem ti tak mna nezaujima to co robi po mimo man zaujima to co vida zo seba....Noo ano je dobry pripustam ma dobre texty....
Co ty vies mozno sa raz toho dockame ze da aj niekto iny zlato napr H16 :)

2H+ Som zatial nemal moznost pocut...ale chystam sa to vypocut va najblizej dobe...

PS: Nemsuia Rytmusa pocuvat len "male deti" ja poznam aj starsich co ho pocuvaju :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dead_Warrior napísal: PS: Nemsuia Rytmusa pocuvat len "male deti" ja poznam aj starsich co ho pocuvaju :wink:
jj, su to take dve skupiny fanusikov, jedni glorifikuju Rytmusa, KF, Mikyho Moru, Supercroo a druha skupina skor "umiernenenjsich" ako je prave H16, Vec, Cistychov, Moja rec, PSH,...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak ja som potom v strede medzi nimi :D
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Tomasito napísal: tie vase 5 kilove telicka pocitia bolest, chytim vas jak biletar a vyhadzem vas z fora :wink:
Ano hej.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Ano hej :roll: Toto bolo velmo trapne :wink:
//btw ako urazka moze pre niekoho (pre mna zrovna ne)to co si zatepal teraz...
OMG, chod sa stazovat na Sud pre ludske prava. Chcel som len odlahcit to formalne upozornenie. Ze ide o srandu v dosledku zlahka upraveneho citatu textu H16 by si zrejme nepochopil, ani keby som ti ten text a smajla na konci vytetoval na celo... :roll:

PS: Uz konecne strav tu basu, prestan tu hrat rolu urazeneho psychologa a radsej sa zacni vyjadrovat k predmetu temy.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sp1d3Rm4N_2 vies co mozme skusit urobit pokus dojdi do BA jak je Danovy Urad(Plus 7dni) a tak dakde v tej lokacii skus vyhladat H16 alebo si s nimi dohodni stretko a povedz im to z oci do oci....ked urobis tento pokus tak dojdi sem a napis ako sa citis a ci si citis vsetky svoje casti tela :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

nechajte spidermana lebo uz ani nedokaze odporovat .. je to proste bu*ik
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Vitusko napísal:tak to mozes iba snivat... neber teraz do uvahy to, ze Rytmus je "komercny", ale co sa tyka repu, to je 100 a 1...

moj kamos dobre povedal, ked som mu pustil H16 = to je taky detsky rep (nemyslim tym pre deti, ale ten rep... to ako keby repujem ja, basnicky jak na hviezdoslavovom kubine)

ps: na bengoro a 2h+ zatial nikto nema...
(teraz budete pisat, ze som male decko, lebo pocuvam Rytmusa, ale on je naj na sk scene... mna nezajima co robi ostatne, ale jeho rep je super...)
A koho zaujima nazor tvojho kamarata? A keby si chcel vediet tak je uplne je***... aj rytmus a aj tvoj kamos. Ked natoci video v NYC tak je boh? VIac sa mi paci video od Trosiek v 97 a nie ten chudak. Je trapny a aj s celym KF... Sak si zober nove video od AMO.. Predstavuju ich tam.. a vsetci su normalny len oni ako je*** so strinflami od starej mamy... DPC aj s nimi. H16 = KVALITNY MATERIAlCHAPES? Ak nie tak si to vypocuj este raz-. A ked ten tvoj kamos tak pi*uje.. Co on dokazal spravit. Co spravil ked tak strasne ukazuje ake to je detinske. KF je komercny sak to aj sam "velky" Rytmus vravi. Tak o co vam ide. Su to komercny chudaci co sa vedia prejavit iba takto... Jeho spatny flow, jeho trapne texty, ked skace od seba a svojho velkeho JA k piciovaniu ake nepouziva nik... na slovenskej scene urcite nie. Robit texty sa da bez toho aby sa v nich pi*ov***. VID: skutocnych pravdivych ...H16, AMO, VEC... atd. Z nich by si mal brat priklad... PEACE!
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

frodimir1 napísal:Coa viem miky mi neak nesmakuje :D, i ked ma svoj styl, ale radsej SC :D
No, ale zase az take hrozne to nebolo, a este preco miky to dal na cd neviem su to len 4 treky a stoji to kilo pade a jednasestka mala myslim 6 , teda 5 veciii a bolo to skoro za kilo a viac sa mi to paaacilo, taaaze :D asi taaaakk
Ano a tych poondiatych 50 sk ta zabilo vsak.. Je to king
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

M4jk1:-) napísal:nechajte spidermana lebo uz ani nedokaze odporovat .. je to proste bu*ik
NO Ja sa s vami nexcem hadat a v ziadnom pripade pohadat si vas ,preto ked som sa niekoho dotkol mojimi textami tak sa ospravedlnujem.
Edit: Tomasito: Ta basa ma vobec nesere :smt047
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Sry ale nemozem odpustit mensie ot... URazka dobre nemas basu (ani ma to neprekvapuje)
"Uz ani neodporujem" ...Prepac ja nesedim cely den za compom ako vacsina ludi tu ...Chapes vonku,slnko,kupko etc...
NO Ja sa s vami nexcem hadat a v ziadnom pripade pohadat si vas ,preto ked som sa niekoho dotkol mojimi textami tak sa ospravedlnujem.
Edit: Tomasito: Ta basa ma vobec nesere :smt047

no ani ja tu niesom kadzy den a ked pises take kktiny a vsetci ta nicia tak potom ani nevies co mas odpisat
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

ako H16 ma ted dost chitila ale ten album nie je az taka kvalita...patri k tym top, ale chalani este potrebuju nejake tie skusenosti... :) ale aj tak drzim do bud palce s takouto tvorbou to podla mna daleko dotiahnu!
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

Juelz Santana je najlepší si myslím
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

Dilema... :)
rebrik5
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rebrik5 »

Je to supovy paradny album,ktory nema chybu aj ked som ich nikdy predtym nepocuval som si stiahol ich album a paradaaaa :shock: :shock:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Uz nehlasujte, sobotu bude upload na MegaUpload, RapidShare a Share.Am :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

rebrik5 napísal:Je to supovy paradny album,ktory nema chybu aj ked som ich nikdy predtym nepocuval som si stiahol ich album a paradaaaa :shock: :shock:
tak sup sup do obchodu, oni si to zasluzia ;)
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš »

Rytmus rulezzzzzz
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Jednoznačne Sido :smt034
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

njn, idu hore, mne sa ich flow paci, ale tiez nechapem, preco robia tie smiesne prsa a v niektorych textoch sa chcu podobat Kontrafaktu. Neviem ako sa mam pozerat na ich texty, ked si od Dilemu vypocujem Byt ci nebyt a potom H16- Nech vidia :(

"Idem si svoje"- vidiet, ze chalankovia vyrastali na Troskach

Ked mam ale hodnotit beaty, flow a tak, kvalitny material.
Napísať odpoveď