co to..tusim sa mi tu mazu moje prispevky ::idea:
Mas pravdu tipek - otvaram :
Ludia nechcete nejake tabletkove alebo injekcne anabola ?
Neni problem pre vas spravit aj kuru.. napr. v hodnote 2000 sk tabletkovu ,, vedlajsie ucinky su minimalne,, dost efektivna kura , s minimalnymi vedlajsiemi ucinkami...Vhodna pre zaciatocnikov,, kvalitna svalova hmota,, efektivita je uz vidiet po tyzdenom uzivani...beru sa 4 + 1 tabletka denne.. asi 3 tyzdne.. samozrejme nikoho nenavadzam na AS,, je to vasa ciste volba -vase rozhodnutie, , ozaj ,, prepacte ze pisem len jednu kuru,, ale myslim si - nac tu pisat vsetky kuri ked viem ze su tu same deti

,,
PS : nikdy som nebral AS,, neobchujem snimy, mozem len vyvait, samozrejme sa venujem posilke, berem len legalne veci !! (crea-alkaline, crearibosu, proteiny aj sojove, Aminace a vsetko co do suplementov patri

.. ale mam k nim kladnejsi nazor ako tie nazory - ze je to blbost, ze za tyzden budete vyfucany , ze budete mat ebaky na celom tele...hovadiny ,, chapete ?? ,, to su uuuplne odlisne kury, to su kuri naozaj tipkov ktory chcu byt 5 x vacsi ako su sami ...skutocne to si normalny clovek ani neda...poznam vela tipkov co su po tejto zaciatocnickej kure a velmi su spokojny, a tipni si,, hovada maju len 17 rokov ! hehe magori co chcu byt nafucany a balit holky po meste

Takze este raz : nenahovaram - nenavadzam na nic...tvoja volba,, hah presne jak predvolbami ak nechces volit tak odit