Steroidy

O športe...
asta23
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa asta23 »

Lewis napísal: tak to si teraz prestrelil, lebo ja do krcmi nechodim a nepijem, nikdy ani nefajcim a ani nedrogujem. no neviem kto je z nas dvoch vacsi... si myslis ze si das niejaky liek na pecen ze je vsetko ok? haha.
ja som nic neprestrelil ked si si to zobral k srdcu to je us tvoj problem ....
a ked ti krvne testy nic mezistia tak neni ocom a takim ako si ty nevyslvetlis ....co uz a este nieco myslis,ze ked chodim na odberi krvy tak mi nieco je a zodrali by taku hmmmm :lol:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

asta23 - naco sa snimy vlastne bavime ?? sak lewis je chudak, a holubar je detsko...
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Toxikoman napísal:asta23 - naco sa snimy vlastne bavime ?? sak lewis je chudak, a holubar je detsko...
KAMARAT NEVIEM KTO JE CHudak? ci diler alebo clovek ktory sa podobnym veciam vyhyba a snazi sa od toho odhovorit ostatnych, pretoze by to mohla byt zivotna chyba.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Holubar napísal:Murphy:preco to prosim ta pises do temy Steroidy?
Lebo ten moj maxi ginat mass obsahuje aj steroidne latky napr. diosgenin sice v malom mnozstve /10mg v 250ml hotoveho napoja/ a potom aj inosin taurin a l-karnitin, aj ked som nevedel co mam do tejto temy zaradit lebo opat neaky mudry a skuseni zakladatel tem napisal ako prvy do tejto temy, citujem: "Co vy na to?" tak som nevedel tak sa pochvalim
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

MurphY napísal:Lebo ten moj maxi ginat mass obsahuje aj steroidne latky napr. diosgenin sice v malom mnozstve /10mg v 250ml hotoveho napoja/ a potom aj inosin taurin a l-karnitin, aj ked som nevedel co mam do tejto temy zaradit lebo opat neaky mudry a skuseni zakladatel tem napisal ako prvy do tejto temy, citujem: "Co vy na to?" tak som nevedel tak sa pochvalim
Diosgenin je 100% podvod, mal by mat ucinok podobny tribulusu alebo saw palmeto, teda na prirodnej baze zvysit hladinu testosteronu, no uz viac rokov je zname, ze je to fake bez akehokolvek ucinku. Ale aj keby bol, od steroidov ma daleko. inosin, taurin a l-karnitin patria medzi bezne suplementy...do gainerov ich davaju stopove mnozstva,len aby mohli zvysit cenu, pricom ucinok ziadny...len komercny tah
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Holubar napísal:v tych je az 90% steroidov,to si vedel? :roll:
Uz druhy bod pre teba v sprostosti :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

LumberJack napísal:Uz druhy bod pre teba v sprostosti :?
a to len preto, ze si nepochopil ako som to myslel. Ten smajl za vetou to snad dava dostatocne najavo. Vies, ak niekto napise do temy o steroidoch nieco o "energetickych tycinkach", pre mna ani nema zmysel, davat mu serioznu odpoved...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

hen holubar :) , kde mas toho svojho holubka ? :lol:
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

s tymto by som sa nekrmil
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

najprv sa nakrmis prestanes bravat a za tyzden si vyfucany!
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

ooo chlapci so skusenostiami sa ozvali :lol:
MurphY
Professional
Professional

kepuc napísal:najprv sa nakrmis prestanes bravat a za tyzden si vyfucany!
hm za tyzden akurat nie ale neaka ta doba tam je.. ked nekdo cvici aktivne tak tie svaly sa proste nemozu zdeformovat.. kebyze mam o par rokov viac tak urcite sa dam na anabolicku cestu i ked by to nebolo spravne ja som strasna kur*a.. ja by som to vyskusal ale viem si to predstavit kebyze prestanem cvicit co by to bolo.. teraz som celkom so sebou po fyzickej stranke dost spokojny..
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Toxikoman napísal:ooo chlapci so skusenostiami sa ozvali :lol:
Aroganci a egoismus ma v sobe asi kazdy, ale dokud jsem nepoznal tebe tak bych neveril, ze u nekoho muzou tyhle dva povahove rysy tak vyrazne prevysovat ostatni.
Udelas lip, kdyz se zas postavis nekde pred fitko, otevres si stanek a budes se venovat prodavani Sustanonu a Deca-durabolinu. To ti pujde urcite lip nez diskuze.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

co to..tusim sa mi tu mazu moje prispevky ::idea:
Mas pravdu tipek - otvaram :

Ludia nechcete nejake tabletkove alebo injekcne anabola ?
Neni problem pre vas spravit aj kuru.. napr. v hodnote 2000 sk tabletkovu ,, vedlajsie ucinky su minimalne,, dost efektivna kura , s minimalnymi vedlajsiemi ucinkami...Vhodna pre zaciatocnikov,, kvalitna svalova hmota,, efektivita je uz vidiet po tyzdenom uzivani...beru sa 4 + 1 tabletka denne.. asi 3 tyzdne.. samozrejme nikoho nenavadzam na AS,, je to vasa ciste volba -vase rozhodnutie, , ozaj ,, prepacte ze pisem len jednu kuru,, ale myslim si - nac tu pisat vsetky kuri ked viem ze su tu same deti :roll: ,,
PS : nikdy som nebral AS,, neobchujem snimy, mozem len vyvait, samozrejme sa venujem posilke, berem len legalne veci !! (crea-alkaline, crearibosu, proteiny aj sojove, Aminace a vsetko co do suplementov patri :arrow: .. ale mam k nim kladnejsi nazor ako tie nazory - ze je to blbost, ze za tyzden budete vyfucany , ze budete mat ebaky na celom tele...hovadiny ,, chapete ?? ,, to su uuuplne odlisne kury, to su kuri naozaj tipkov ktory chcu byt 5 x vacsi ako su sami ...skutocne to si normalny clovek ani neda...poznam vela tipkov co su po tejto zaciatocnickej kure a velmi su spokojny, a tipni si,, hovada maju len 17 rokov ! hehe magori co chcu byt nafucany a balit holky po meste :wink: Takze este raz : nenahovaram - nenavadzam na nic...tvoja volba,, hah presne jak predvolbami ak nechces volit tak odit 8)
MurphY
Professional
Professional

hm hned ako zaciatocnik zacat s kurami a s anabolikami.. nj to musi byt zdravy clovek co to robi.. bude mat krasne obdobie ale iba chvilku.. potom to vsetko spadne a bude to v stoke.. je mam v meste dokonca aj v posilovni su takyto.. ked ma tricko vyzera konc normalne ale ked to da dole uff no blee.. fakt ze jedna vrstva svalov je dost opadnuta..
ja by som teraz v podstate mohol zacat brat anabolika ale radsej si dam na proteiny a creatiny nez na anabolika..
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

MurphY napísal:hm hned ako zaciatocnik zacat s kurami a s anabolikami.. nj to musi byt zdravy clovek co to robi.. bude mat krasne obdobie ale iba chvilku.. potom to vsetko spadne a bude to v stoke.. je mam v meste dokonca aj v posilovni su takyto.. ked ma tricko vyzera konc normalne ale ked to da dole uff no blee.. fakt ze jedna vrstva svalov je dost opadnuta..
ja by som teraz v podstate mohol zacat brat anabolika ale radsej si dam na proteiny a creatiny nez na anabolika..
správna voľba :!:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

MurphY napísal:hm hned ako zaciatocnik zacat s kurami a s anabolikami.. nj to musi byt zdravy clovek co to robi.. bude mat krasne obdobie ale iba chvilku.. potom to vsetko spadne a bude to v stoke.. je mam v meste dokonca aj v posilovni su takyto.. ked ma tricko vyzera konc normalne ale ked to da dole uff no blee.. fakt ze jedna vrstva svalov je dost opadnuta..
zas si jeden z tych co to zle poxopil ..som napisal zaciatocnicka kura...neznamena ze daky tipek ktory necvici si hned da tuto kuru...to musi byt clovek co uz ma nieco odmakane naturalne...ze vsetko spadne ??...no zbohom dalsi dilinko na obzore...mozes ich poznat...ale oni teba nepoznaju..cize ty len zavystlivo mozes na nich pozerat a ohovarat ich ze su sracky ze beru anabola a ze su doebany cely,, maju oragany f pi...heh...to je jedine co mozes ;)
MurphY
Professional
Professional

ach jaj ja som to zle pochopil ? neviem ci by si ti daval zaciatocnikom hned zaciatocnicke kury.. dal by si mu taku kuru za ktoru by dobre zacvakala a potom mohol spokojne odkracat.. jasne ty si svojich "klientov" budes overovat ci makali naturalne ze ? inac ako natural to slovo sa moc v kulturistike nevyskituje takze nemusime ho moc pouzivat.. natural nie je nikdo okrem ryze.. jasne urcite oni ma nepoznaju ale ja ich poznam.. oni ma az moc dobre poznaju a hovoria mi ze nezacinaj si s tym ak nevies co to moze sposobit.. len tebe ide o jedno aby som ti akoze neodplasil zakaznikov..nj jasne zavidim im.. aj bez anabolik som uz dost nabuchany takze k zivotu to ja moc nepotrebujem a nikoho nikdo neohovaral a za sracky ja ich nepovazujem za sracky povazujem iba teba.. ze su cely doje*** a organy maju doje*** to som ja nepovedal.. takze vymyslal pi*ov*** uz..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

MurphY napísal:ach jaj ja som to zle pochopil ? neviem ci by si ti daval zaciatocnikom hned zaciatocnicke kury.. dal by si mu taku kuru za ktoru by dobre zacvakala a potom mohol spokojne odkracat.. jasne ty si svojich "klientov" budes overovat ci makali naturalne ze ? inac ako natural to slovo sa moc v kulturistike nevyskituje takze nemusime ho moc pouzivat.. natural nie je nikdo okrem ryze.. jasne urcite oni ma nepoznaju ale ja ich poznam.. oni ma az moc dobre poznaju a hovoria mi ze nezacinaj si s tym ak nevies co to moze sposobit.. len tebe ide o jedno aby som ti akoze neodplasil zakaznikov..nj jasne zavidim im.. aj bez anabolik som uz dost nabuchany takze k zivotu to ja moc nepotrebujem a nikoho nikdo neohovaral a za sracky ja ich nepovazujem za sracky povazujem iba teba.. ze su cely doje*** a organy maju doje*** to som ja nepovedal.. takze vymyslal pi*ov*** uz..
jaj ty tupec..to uz sam kto si to kupi musi vediet ci je schopny to jest...ja nic overovat nebudem mne to je tri...aj keby zomrel na dalsi den,,,natural sa vyskytuje v kulturistike..len mozno ne u vas v dedine...tam sa to vola : '' nemam penaze ''..hahahh..Si uz nabuchany ? oooo pozoor pozooor..cvrk cvrk :P ....hehe inak ani ja ich k zivotu nepotrebujem

// 2 dni basa za urazanie uzivatela MurphY (pravidlo 6) + nauc sa citovat prispevky (vid. rubrika INFO). Tomasito
MurphY
Professional
Professional

Toxikoman napísal:jaj ty tupec..to uz sam kto si to kupi musi vediet ci je schopny to jest...ja nic overovat nebudem mne to je tri...aj keby zomrel na dalsi den,,,natural sa vyskytuje v kulturistike..len mozno ne u vas v dedine...tam sa to vola : '' nemam penaze ''..hahahh..Si uz nabuchany ? oooo pozoor pozooor..cvrk cvrk :P ....hehe inak ani ja ich k zivotu nepotrebujem
hehe ty si cisty trapko ze u nas na dedine nemaju penize jaj ty zebrak sa pozri odkial si ty z pezinka omg.. ty ma ides o necom poucat.. jasne len ty nechapes pojem natural inac v pohode.. mne tie peniaze problem nerobia by som si mohol dovolit aj kupit oxandrolon,clomid atd.. len nemam o to zaujem.. radsej ostanem na tych mojich "trapnych" gainerov proteinov creatine.. trapne nejsu pre mna ale pre teba.. ako ty ich k zivotu nepotrebujes ? no cudujem sa.. inak aj tak pochybujem ze ty na tom ficis.. skorej by som povedal ze ficis na indulone a na koldrexe a na penicilene nemal by si to tak miesat bude to mat fakt vedlajsie ucinky a potom ti to v hlave ostane..

// 2 dni basa za urazanie uzivatela Toxikoman (pravidlo 6) + nauc sa citovat prispevky (vid. rubrika INFO). Tomasito
Napísať odpoveď