Akú krajinu by ste chceli navštíviť?
-
Colortraincleaner
Medium Star
vsetci co chcu navstivit jamajku s takym uzasom ako Ty a kvoli lahkym drogam ako Ty mi pridu ako vo sne ... vies vobec, kde Jamajka je bez toho aby si si rychlo neprezrela mapu ? ha ?zuzuzu napísal:Maroko je tam vraj kvalitny hasis a samozrejme HOLANDSKOlubim tu zelenu vec
a potom Jamaiku
a Kolumbiu donedavna som chcela navstivit aj Kanadu ale odkedy nas porazili v hokeji tak som po tom prestala tuzit
a navjac, Jamajka nie je iba raj vsetkych hulicov a raggajunglistov ... ked tam nikoho nespoznas tak ta cez den okradnu, znasilnia a vklude aj zabiju ... miestny tam pri sebe nosi zbrane lebo sa tam prepadavaju ako vo filmoch ...
ale ta ganja tam naozaj divoko raste ...
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no fakt to mozem potvrdit. Co som tam par krat bol tak sa stalo ze fakt zmizli nejaki turisti a co viem, uz ich nenasliColortraincleaner napísal:vsetci co chcu navstivit jamajku s takym uzasom ako Ty a kvoli lahkym drogam ako Ty mi pridu ako vo sne ... vies vobec, kde Jamajka je bez toho aby si si rychlo neprezrela mapu ? ha ?
a navjac, Jamajka nie je iba raj vsetkych hulicov a raggajunglistov ... ked tam nikoho nespoznas tak ta cez den okradnu, znasilnia a vklude aj zabiju ... miestny tam pri sebe nosi zbrane lebo sa tam prepadavaju ako vo filmoch ...
ale ta ganja tam naozaj divoko raste ...
A drogy vsetkeho druh su fakt dostupne a chrlia to na vas z kazdej strany (nevadi ze policajti stoja 3 metre od vas) a tie ceny
-
Colortraincleaner
Medium Star
tak uz asi nemusim komentovat, ze ked to iny za mna urobili^Nevermind napísal:Colortraincleaner a to si to info o jamajke ako to tam je kde zobral? ha?
poznam jedneho chalana, ktory tam isiel na vlastnu pest a hodinu po tom co priletel ho pobodali dvaja tak 50 rocny sympataci a vsetko mu zobrali
a tiez som cital v cestopisnom casaku rozsahlu dokumentaciu a bolo tam popisanych spustu zazitkov od badatelov, co sa tam vypravili ...
-
dair
Guru wannabe
je vela nebezpecnych miest na svete. Radim ist na Haiti a vravim ze v jednom mestecku co som nedaleko bol by ste bez ujmu neprezili ani pol hodky a to hovorim na viac nez 100%. Jamajka je tiez nebezpecna ale to neznamena ze ked tam pojdes tak ta niekto sejme. Treba mat rozum a rozmyslat a tiez vsimat si veci co sa deju okolo seba. Precestoval som mega krajin a ani raz som nebol okradnuty aj ked sa stalo ze ma napadli no to bolo skor tu doma ako v zahranici (a bez vaznejsich nasledkov)
V JAR mam zopar kamosov a ze je to tam celkom zle ale ako som povedal ak nejdes vecer domov peso po blbych stvrtiach si vpoho...
V JAR mam zopar kamosov a ze je to tam celkom zle ale ako som povedal ak nejdes vecer domov peso po blbych stvrtiach si vpoho...
-
dair
Guru wannabe
no podla toho co si napisala daleko do tych 14 to nebude....zuzuzu napísal:tych 14 by si mohol mat aspon ty... 14 nemam. mam viac okrem toho je to len SEN... to tu uz clovek nemoze ani snivat??????????
Ja som sa nesnazil nikoho urazit, len som podotkol poznamku co ma napadla a ty mi tu skriabes oci......
sa spametaj a precitaj co si napisala. Puberta je drsna co???
Ja si za svojimi snami idem a zatial som bol v priblizne 40tich krajinach sveta a dalsie pecky ma cakaju (coskoro) takze nic nie je problem...
Aj ked vecsinou je realita ina....
napisat tu NO OFFENCE je asi zbytocne (lebo to ani nepochopis