Bezdomovci - co si o nich myslite?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
t0m4s3 & vendo: No vidite, ja hovorim NIKDY. Lebo sa poznam a viem, ze by som tak neskoncil, keby sa neviem co dialo. Viete kto tak konci? Ten, kto si nechce sam pomoct. A aj ked mu chcu pomoct, tak pomoc odmieta a ostava pritom, ale ako sa hovori: "Komu niet rady, tomu niet pomoci."
A ja som si povedal, ze fajcit nikdy nebudem a vidis, nefajcim a nikdy ma na tom nic nelakalo, ani nikdy lakat nebude. Radsej tie peniaze hodim do kanala, ako si nicit zdravie.
A ja som si povedal, ze fajcit nikdy nebudem a vidis, nefajcim a nikdy ma na tom nic nelakalo, ani nikdy lakat nebude. Radsej tie peniaze hodim do kanala, ako si nicit zdravie.
-
vendo
Guru
ja sa obycajne necham ponuknut(nekupujem si, iba na chaty -malokedy)p4ra napísal:
inac ked fajcis tak si zvacsujes pluca
K tym bezdomovcom > je mi to uplne jedno, nech si robia co chcu ak tym neohrozuju ostatnych ludi...
Raz ma zastavil jeden bezdak a hovori: pocuvaj, nedal by si mi par korun na vino (lebo bola velka zima), a ja: jasne tu mate asi 20sk ale slubte mi ze si za to kupite vino a nic ine... aspon sa mi hned priznal na co chcel peniaze
ps: vzdy lepsie ako by mal zato okradnut nejaku starenku...

upravil som havmles na bezdomovec
Raz ma zastavil jeden bezdak a hovori: pocuvaj, nedal by si mi par korun na vino (lebo bola velka zima), a ja: jasne tu mate asi 20sk ale slubte mi ze si za to kupite vino a nic ine... aspon sa mi hned priznal na co chcel peniaze
ps: vzdy lepsie ako by mal zato okradnut nejaku starenku...
upravil som havmles na bezdomovec
-
Dead_Warrior
Professional
vendo njn male pozitivum ale naco ti budu vacsie pluca ked bdues mat kratsi zivot
Vitusko Lepsie povedat na rovinu ako keby mal klamat ze to chce na jedlo pricom by bolo na nom vidiet ze nevie klamat a ze to chce na alkohol...
Vesper Hmm paraziti? hmm tak by som ich nenazyval vacsina z ncih su vzdelani ludia len dako sa im zvrtol zivot opacnym smerom...
Vitusko Lepsie povedat na rovinu ako keby mal klamat ze to chce na jedlo pricom by bolo na nom vidiet ze nevie klamat a ze to chce na alkohol...
Vesper Hmm paraziti? hmm tak by som ich nenazyval vacsina z ncih su vzdelani ludia len dako sa im zvrtol zivot opacnym smerom...
-
vendo
Guru
-
Dead_Warrior
Professional
Ako si ziju bezdomovci
Od kolegu v praci som pocul, ze isty bezdomovec z vychodu SR si zaraba vo Viedni kde denne zarobi 400-500EUR! Aj keby sa jednalo len o zlomok tejto sumy je to nehorazne!
-
p4ra
Redeemer
Re: Ako si ziju bezdomovci
Ved bezdomovci alebo zobraci casto patria do organizovanej skupiny, kt. si tymto ver ci never zaraba. A tieto osoby, kt. vyzobru z toho vidia "mozno 1 cent". Inak existuje aj druha skupina ludi. Neviem, ci sa im da hovorit, ze su chori, ale myslim, ze na to existuje pomenovanie. Su to ludia, kt. "zosaleju" z bohatstva, ale oblecu sa, ako posledna spodina a idu zobrat na ulicu.cert napísal:Od kolegu v praci som pocul, ze isty bezdomovec z vychodu SR si zaraba vo Viedni kde denne zarobi 400-500EUR! Aj keby sa jednalo len o zlomok tejto sumy je to nehorazne!
ja bezdomovcom peniaze nedavam, nebudem ich predsa podporovat v piti a este ked mi rovno povie ze to chce na vino
...ked idem z nakupu a daky ma zastavi tak mu dam radsej rozok ak samozrejme chce, ak nie ma smolu....a keby som zarabal tak by som si mozno aj to notabene kupil, lebo ty co to predavaju sa aspon trochu snazia tych mi je niekedy aj luto...
-
Dead_Warrior
Professional
Ale ber to tak ze sa ti aspon hned priznal na co to chce...co sa asi o vacsej casti bezdomovcov neda povedat
Minule cakam na zastavke a taky bezdomovec pekne v ruke dojde za mnou ci nechcem kupit Notabene este sa ma to aj spytal povacsinou ked ich vidim predavat Notabene tak iba stoja...kebyze mam pri sebe vtedy daky cash tak si to kupim i ked by som to zrejme necital 
-
Reli.C
Medium Star
Som z HE a tu je takých veľa ... neraz som ich videl ako sedia na schodoch pri kaštieli a tzv. chamuľa sa točí ako "med v lete" ... minule som sa z jedným dal do reči a musim povedať že sa s nimi celkom da ... mal som s nim asi 1 hod. rozhovor a to čo som sa podozvedal ma dosť prekvapilo ... neviem či mi chceli "zahrať na city" alebo čo ale bolo to dosť zaujimave ... zaleží na okolnostiach ... napr. minule ako som videl že sa ku mne bliži tak z felku "ak ideš pytať peniaze tak sa hned otoč a chod preč" ... ale teraz to už kolegovia
takže dam im po 5 Sk a nech si idu po svojich ... asi toľko z mojej str.
-
Dead_Warrior
Professional
-
Dead_Warrior
Professional