Bezdomovci - co si o nich myslite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

t0m4s3 & vendo: No vidite, ja hovorim NIKDY. Lebo sa poznam a viem, ze by som tak neskoncil, keby sa neviem co dialo. Viete kto tak konci? Ten, kto si nechce sam pomoct. A aj ked mu chcu pomoct, tak pomoc odmieta a ostava pritom, ale ako sa hovori: "Komu niet rady, tomu niet pomoci."

A ja som si povedal, ze fajcit nikdy nebudem a vidis, nefajcim a nikdy ma na tom nic nelakalo, ani nikdy lakat nebude. Radsej tie peniaze hodim do kanala, ako si nicit zdravie.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

p4ra napísal:
A ja som si povedal, ze fajcit nikdy nebudem a vidis, nefajcim a nikdy ma na tom nic nelakalo, ani nikdy lakat nebude. Radsej tie peniaze hodim do kanala, ako si nicit zdravie.
ja sa obycajne necham ponuknut(nekupujem si, iba na chaty -malokedy) :oops:
inac ked fajcis tak si zvacsujes pluca :lol: :lol: (maly pozitivny efekt)
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

K tym bezdomovcom > je mi to uplne jedno, nech si robia co chcu ak tym neohrozuju ostatnych ludi...
Raz ma zastavil jeden bezdak a hovori: pocuvaj, nedal by si mi par korun na vino (lebo bola velka zima), a ja: jasne tu mate asi 20sk ale slubte mi ze si za to kupite vino a nic ine... aspon sa mi hned priznal na co chcel peniaze

ps: vzdy lepsie ako by mal zato okradnut nejaku starenku...
:smt001

upravil som havmles na bezdomovec :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

No aby som pravdu povedal tak mi ich je lúto... I keď je pravda, že väčšina z nich sú velmi agresívny :? V Zámkoch jedného voláme, že Sniper, lebo vždy na nás striela svojou imaginárnou zbraňou... Minule sa ma pýta, či by som mu nedal cigu, ale som už nemal, tak on že nech idem do pi*e... :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vitusko: Len mensia oprava -> homeless a nie "havmlese", ci ako si to napisal.

homeless - bez domova
homeless - bezdomovci
homeless - bez přístřeší
homeless - osoba bez domova
homeless - bezdomovec
homeless - jsoucí bez domova
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

vendo njn male pozitivum ale naco ti budu vacsie pluca ked bdues mat kratsi zivot :?:
Vitusko Lepsie povedat na rovinu ako keby mal klamat ze to chce na jedlo pricom by bolo na nom vidiet ze nevie klamat a ze to chce na alkohol...
Vesper Hmm paraziti? hmm tak by som ich nenazyval vacsina z ncih su vzdelani ludia len dako sa im zvrtol zivot opacnym smerom...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Dead_Warrior napísal:vendo njn male pozitivum ale naco ti budu vacsie pluca ked bdues mat kratsi zivot :?:
aj ludia ktory fajcili sa dozili vela rokov :lol: :lol: a naco zit 100rokov?? mne by bohate stacilo aj 80 8)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:aj ludia ktory fajcili sa dozili vela rokov :lol: :lol: a naco zit 100rokov?? mne by bohate stacilo aj 80 8)
ano mas pravdu je rozdeil vyfajcit za den skatulku a vyfajcit 1-2cigary..njn rakovina si vas raz najde(inak nic v zlom) :smt036
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ako si ziju bezdomovci

Príspevok od používateľa cert »

Od kolegu v praci som pocul, ze isty bezdomovec z vychodu SR si zaraba vo Viedni kde denne zarobi 400-500EUR! Aj keby sa jednalo len o zlomok tejto sumy je to nehorazne!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako si ziju bezdomovci

cert napísal:Od kolegu v praci som pocul, ze isty bezdomovec z vychodu SR si zaraba vo Viedni kde denne zarobi 400-500EUR! Aj keby sa jednalo len o zlomok tejto sumy je to nehorazne!
Ved bezdomovci alebo zobraci casto patria do organizovanej skupiny, kt. si tymto ver ci never zaraba. A tieto osoby, kt. vyzobru z toho vidia "mozno 1 cent". Inak existuje aj druha skupina ludi. Neviem, ci sa im da hovorit, ze su chori, ale myslim, ze na to existuje pomenovanie. Su to ludia, kt. "zosaleju" z bohatstva, ale oblecu sa, ako posledna spodina a idu zobrat na ulicu.
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

ja bezdomovcom peniaze nedavam, nebudem ich predsa podporovat v piti a este ked mi rovno povie ze to chce na vino :roll: ...ked idem z nakupu a daky ma zastavi tak mu dam radsej rozok ak samozrejme chce, ak nie ma smolu....a keby som zarabal tak by som si mozno aj to notabene kupil, lebo ty co to predavaju sa aspon trochu snazia tych mi je niekedy aj luto...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale ber to tak ze sa ti aspon hned priznal na co to chce...co sa asi o vacsej casti bezdomovcov neda povedat :? Minule cakam na zastavke a taky bezdomovec pekne v ruke dojde za mnou ci nechcem kupit Notabene este sa ma to aj spytal povacsinou ked ich vidim predavat Notabene tak iba stoja...kebyze mam pri sebe vtedy daky cash tak si to kupim i ked by som to zrejme necital :oops:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Som z HE a tu je takých veľa ... neraz som ich videl ako sedia na schodoch pri kaštieli a tzv. chamuľa sa točí ako "med v lete" ... minule som sa z jedným dal do reči a musim povedať že sa s nimi celkom da ... mal som s nim asi 1 hod. rozhovor a to čo som sa podozvedal ma dosť prekvapilo ... neviem či mi chceli "zahrať na city" alebo čo ale bolo to dosť zaujimave ... zaleží na okolnostiach ... napr. minule ako som videl že sa ku mne bliži tak z felku "ak ideš pytať peniaze tak sa hned otoč a chod preč" ... ale teraz to už kolegovia :lol: takže dam im po 5 Sk a nech si idu po svojich ... asi toľko z mojej str.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ako to tu bolo spomínané môžu si za to sami a taktiež keď skončia na ulici nemusím tam byť večne ale sa rýchlo pozbierat a hladať robotu pokym uz nevyzeram jak...bo ma nikde nezobreruu
ale zas nie som v ich kozi treba zazit a potom sa bude inak pisat...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

velka somarina ze 98% bezdomovcov su pijani ... velmi velkaaaa
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

bezdomovcov delim na 2 veci .. ti co si za to mozu a ti co si to sami nezavinili .. samozrejme kazdy je ta druha skupina [ :lol: ] ale rad im pomozem ale nie tak ze im dam peniaze ale napriklad ze im kupit dajme tomu hot dog ... viem len to ze ani jednej skupine sa neda verit
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bezdaci mi ani nevadia, skor sa ich da dobre okradnut :D ked su ozrati :D ostatne bezdaci ani nechcu sa zo svojej situacie dostat a tak im uz staci flasa SP :wink:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep : ako sa daju bezdomovci okradnut? oni aj maju daco? :shock: :? :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Dead_Warrior napísal:Sheep : ako sa daju bezdomovci okradnut? oni aj maju daco? :shock: :? :)
ta vies nemusia to byt total bezdaci ale aj spicai a taki :D proste corknem hlavne cigy lebo tie maju :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ta vies nemusia to byt total bezdaci ale aj spicai a taki :D proste corknem hlavne cigy lebo tie maju :D
aha a nebojis sa dakej chrooby? co ak mali daku infikovatelnu chorobu :?: :lol: :cry:
Napísať odpoveď