Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

POiNTER
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

sundevil napísal:podla ceny auta by to bolo velmi problematicke, ako bysi dal pokutu 20-30 rocnej skodovke?
v skandinavii uspesne funguje system podla vysky mzdy
Asi preco som dal do zatvorky ze by to muselo byt dokladne ostrene? ...prave pre pripady kedy je auto starsie, alebo poskedene...atd..

umk4s: poprve nie som tvoj, podruhe som kampan pre nikoho nerobil, po tretie ak narazas na smer tak ta sklamem... inak som volil HZDS a nie som babka.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ETieNne napísal:
Brusel mas v p*** hmm... pozrite sa na nho, on ma brusel niekde, cela Europa sa spaja... aby vytvorila silne spolocenstvo, aj na baze pomoci.. myslis ze odkial cerpame z roznych fondov? z Ruska? nie z EU...

kazdy sa chce mat ako na "Zapade" ale EU majme v p*** ved nam to nic neprinesie, ani neprinieslo, hlavne ze kazdy si chodi von zarabat...
ano tlacte sa europe do riti a stale sa prisposobujte inym
nechcem sa tu mat ako na zapade pre mna zamna mozem robit bacu na salasi a bude mi dobre :roll:
aj tak velka cast EU fondov sla par ludom rovno do vacku :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

vendo napísal:ano tlacte sa europe do riti a stale sa prisposobujte inym
nechcem sa tu mat ako na zapade pre mna zamna mozem robit bacu na salasi a bude mi dobre :roll:
aj tak velka cast EU fondov sla par ludom rovno do vacku :wink:
no tak si bud aj baca na salasi, ja nechcem byt magnat, ale Fica, Meciara ani Slotu tu nechcem :x

Na margo Europy, Ludia by sa mali spajat, nie sa kazdy starat o seba..

Na margo fondov, ano islo par ludom do vacku, ale naozaj len par, a vela islo tam kde malo...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

2 vendo.

prosím ťa, zobuď sa. odkedy sa datuje história slovenského národa, od narodenia 1. slováka, si nás niekto podroboval, zotročoval, ponižoval a mohol by som písať všetky zápory z mojej slovnej zásoby. proste to tak vyzerá, že sa stále niekomu pcháme do zadnice. ale sami sme nič nedokázali, a našťastie to luďom dochádza, že jeden bača na salaši, iba s ovcami a jedným psom dieru do sveta nespravia. tvojim smerom je slepá ulica a raz sa aj ty otočíš a pôjdeš smerom do sveta. len aby si sa veľmi nezadýchal, keď nás budeš dobiehať ako SR do EÚ a NATO.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

sami sme dokázali napr. vyhrať zlato v hokeji :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Linkman napísal:sami sme dokázali napr. vyhrať zlato v hokeji :D
pravda, ale trocha OT. :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

krija napísal:2 vendo.

prosím ťa, zobuď sa. odkedy sa datuje história slovenského národa, od narodenia 1. slováka, si nás niekto podroboval, zotročoval, ponižoval a mohol by som písať všetky zápory z mojej slovnej zásoby. proste to tak vyzerá, že sa stále niekomu pcháme do zadnice. ale sami sme nič nedokázali, a našťastie to luďom dochádza, že jeden bača na salaši, iba s ovcami a jedným psom dieru do sveta nespravia. tvojim smerom je slepá ulica a raz sa aj ty otočíš a pôjdeš smerom do sveta. len aby si sa veľmi nezadýchal, keď nás budeš dobiehať ako SR do EÚ a NATO.
Sme maly a vzhladom na EU chudobny stat, aby sme si mohli dovolit kaslat na nich. Svajciarsko moze, ma vybudovanu ekonomiku, ktora nepotrebuje tolko investorov a dokazu fungovat sami, ale teraz si to SVK nemoze dovolit. Rast HDP je excelentny, ale treba ho udrzat a to sa nam samym nepodari. Preto sa musime spojit so silnejsim a skusenejsim a ktory nam ponuka pomoc. (nie ako prvy Slovensky stat s Hitlerom)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Linkman napísal:sami sme dokázali napr. vyhrať zlato v hokeji :D
OT:ale bez hracov co sa ten hokej poriadne naucili az v USA by sme to nezvaladli ani nadodou :?

funguje tu taky kolobeh, my sa chceme vyrovnat zapadnej europe a zapadna europa zase usa takze je tu stale dovod zlepsovat sa a nenechat vsetko napospas tomu, ze reformy tu uz ake take mame a uz sa nikam dalej neda dostat
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Volil by som asi slobodne forum, lenze nikto nevie skym by sli do koalicie... Ostava iba SDKU

HZDS, SMER, KSS, KDH, SNS by som nevolil nikdy :!:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

lama2d napísal:Volil by som asi slobodne forum, lenze nikto nevie skym by sli do koalicie... Ostava iba SDKU

HZDS, SMER, KSS, KDH, SNS by som nevolil nikdy :!:
tu?pozeral si sito?asi nie,ked jej Krajcer jej dal otazku ohladne jej progamu a nachytal ju na hruskach lebo boli uz dopredu dohodnute otazky co sa ich bude pytat,a on ana to ale pan Krajcer na tejto otazke sme predsa neboli dohodnuty, a on nato ze urobime zmenu,potom si mal vidiet ako zacala habkat
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

IMHO, vlada SMER, HZDS, SNS je uz viac_menej ista. Uvidime... :coffee:
ZATIM
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ZATIM »

ja by som len nevolil KDH
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Tomasito napísal:IMHO, vlada SMER, HZDS, SNS je uz viac_menej ista. Uvidime... :coffee:
Nj o 4 roky sa mozme pripravit na znovupresadzovanie zrusenych reforiem.. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

heh si si nejak isty ze o 4 roky bude zas vo vlade dzurinda a spol lol
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Aryan Angel napísal:heh si si nejak isty ze o 4 roky bude zas vo vlade dzurinda a spol lol
Nie som si isty ci bude vo vlade Dzurinda, ale som si isty, ze reformy su a aj budu potrebne, a je uplne jedno kto ich bude presadzovat.. :?
Cubone
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Cubone »

tomexx napísal:Nie som si isty ci bude vo vlade Dzurinda, ale som si isty, ze reformy su a aj budu potrebne, a je uplne jedno kto ich bude presadzovat.. :?
Presne tak som tiez toho nazoru :smt048
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

sundevil napísal:funguje tu taky kolobeh, my sa chceme vyrovnat zapadnej europe a zapadna europa zase usa takze je tu stale dovod zlepsovat sa a nenechat vsetko napospas tomu, ze reformy tu uz ake take mame a uz sa nikam dalej neda dostat
a na druhu stranu zapadni podnikatelia vidia strasne nizke mzdy a tlacia svoje firmy na vychod
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

tomexx napísal:Nj o 4 roky sa mozme pripravit na znovupresadzovanie zrusenych reforiem.. :roll:
Napriek vsetkemu co odznelo v predvolebnom obdobi, nemyslim si, ze pride k nejakemu plosnemu ruseniu reforiem...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Výzva z juhu Róbertovi Ficovi
Signatári tradičných pätnásťročných Stretnutí Slovákov z južného Slovenska
v Šuranoch (od r. 1990) vyzývajú zo svojho rokovania predsedu Smeru Róberta Ficu, aby upustil od pozývania SMK do budúcej vlády Slovenskej republiky.
SMK sa v minulej koalícii verejne preukázala ako strana etnická, regionálna
a úzskoprso zameraná nie na celoslovenské, ale etnické maďarské otázky na Slovensku. SMK svojim programom naďalej favorizuje potreby a nadštandard jednej menšiny, na úkor ďalších a väčšinového národa. Signatári upozorňujú Róberta Fica, že slovenský juh patrí Slovensku a nie Strane maďarskej koalície. Slovenská politika potrebuje kontinuitu, ale i zmenu. SMK s výlučným etnickým programom stráca celoslovenský a európsky rozmer. Za tradičných signatárov
Stanislav Bajaník
Signatár a hovorca Matice slovenskej
:)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Aryan Angel napísal::)
Loooll,, ake klamstva,, zapalkari chcu nas obrat o uznemie...my tu mame aj ine a ovela vacsie mensiny a nemaju vlastnu politicku stranu :!:
Zamknuté