sundevil napísal:podla ceny auta by to bolo velmi problematicke, ako bysi dal pokutu 20-30 rocnej skodovke?
v skandinavii uspesne funguje system podla vysky mzdy
Asi preco som dal do zatvorky ze by to muselo byt dokladne ostrene? ...prave pre pripady kedy je auto starsie, alebo poskedene...atd..
umk4s: poprve nie som tvoj, podruhe som kampan pre nikoho nerobil, po tretie ak narazas na smer tak ta sklamem... inak som volil HZDS a nie som babka.
ETieNne napísal:
Brusel mas v p*** hmm... pozrite sa na nho, on ma brusel niekde, cela Europa sa spaja... aby vytvorila silne spolocenstvo, aj na baze pomoci.. myslis ze odkial cerpame z roznych fondov? z Ruska? nie z EU...
kazdy sa chce mat ako na "Zapade" ale EU majme v p*** ved nam to nic neprinesie, ani neprinieslo, hlavne ze kazdy si chodi von zarabat...
ano tlacte sa europe do riti a stale sa prisposobujte inym
nechcem sa tu mat ako na zapade pre mna zamna mozem robit bacu na salasi a bude mi dobre
aj tak velka cast EU fondov sla par ludom rovno do vacku
vendo napísal:ano tlacte sa europe do riti a stale sa prisposobujte inym
nechcem sa tu mat ako na zapade pre mna zamna mozem robit bacu na salasi a bude mi dobre
aj tak velka cast EU fondov sla par ludom rovno do vacku
no tak si bud aj baca na salasi, ja nechcem byt magnat, ale Fica, Meciara ani Slotu tu nechcem
Na margo Europy, Ludia by sa mali spajat, nie sa kazdy starat o seba..
Na margo fondov, ano islo par ludom do vacku, ale naozaj len par, a vela islo tam kde malo...
prosím ťa, zobuď sa. odkedy sa datuje história slovenského národa, od narodenia 1. slováka, si nás niekto podroboval, zotročoval, ponižoval a mohol by som písať všetky zápory z mojej slovnej zásoby. proste to tak vyzerá, že sa stále niekomu pcháme do zadnice. ale sami sme nič nedokázali, a našťastie to luďom dochádza, že jeden bača na salaši, iba s ovcami a jedným psom dieru do sveta nespravia. tvojim smerom je slepá ulica a raz sa aj ty otočíš a pôjdeš smerom do sveta. len aby si sa veľmi nezadýchal, keď nás budeš dobiehať ako SR do EÚ a NATO.
prosím ťa, zobuď sa. odkedy sa datuje história slovenského národa, od narodenia 1. slováka, si nás niekto podroboval, zotročoval, ponižoval a mohol by som písať všetky zápory z mojej slovnej zásoby. proste to tak vyzerá, že sa stále niekomu pcháme do zadnice. ale sami sme nič nedokázali, a našťastie to luďom dochádza, že jeden bača na salaši, iba s ovcami a jedným psom dieru do sveta nespravia. tvojim smerom je slepá ulica a raz sa aj ty otočíš a pôjdeš smerom do sveta. len aby si sa veľmi nezadýchal, keď nás budeš dobiehať ako SR do EÚ a NATO.
Sme maly a vzhladom na EU chudobny stat, aby sme si mohli dovolit kaslat na nich. Svajciarsko moze, ma vybudovanu ekonomiku, ktora nepotrebuje tolko investorov a dokazu fungovat sami, ale teraz si to SVK nemoze dovolit. Rast HDP je excelentny, ale treba ho udrzat a to sa nam samym nepodari. Preto sa musime spojit so silnejsim a skusenejsim a ktory nam ponuka pomoc. (nie ako prvy Slovensky stat s Hitlerom)
Linkman napísal:sami sme dokázali napr. vyhrať zlato v hokeji
OT:ale bez hracov co sa ten hokej poriadne naucili az v USA by sme to nezvaladli ani nadodou
funguje tu taky kolobeh, my sa chceme vyrovnat zapadnej europe a zapadna europa zase usa takze je tu stale dovod zlepsovat sa a nenechat vsetko napospas tomu, ze reformy tu uz ake take mame a uz sa nikam dalej neda dostat
lama2d napísal:Volil by som asi slobodne forum, lenze nikto nevie skym by sli do koalicie... Ostava iba SDKU
HZDS, SMER, KSS, KDH, SNS by som nevolil nikdy
tu?pozeral si sito?asi nie,ked jej Krajcer jej dal otazku ohladne jej progamu a nachytal ju na hruskach lebo boli uz dopredu dohodnute otazky co sa ich bude pytat,a on ana to ale pan Krajcer na tejto otazke sme predsa neboli dohodnuty, a on nato ze urobime zmenu,potom si mal vidiet ako zacala habkat
tomexx napísal:Nie som si isty ci bude vo vlade Dzurinda, ale som si isty, ze reformy su a aj budu potrebne, a je uplne jedno kto ich bude presadzovat..
sundevil napísal:funguje tu taky kolobeh, my sa chceme vyrovnat zapadnej europe a zapadna europa zase usa takze je tu stale dovod zlepsovat sa a nenechat vsetko napospas tomu, ze reformy tu uz ake take mame a uz sa nikam dalej neda dostat
a na druhu stranu zapadni podnikatelia vidia strasne nizke mzdy a tlacia svoje firmy na vychod
Výzva z juhu Róbertovi Ficovi
Signatári tradičných pätnásťročných Stretnutí Slovákov z južného Slovenska
v Šuranoch (od r. 1990) vyzývajú zo svojho rokovania predsedu Smeru Róberta Ficu, aby upustil od pozývania SMK do budúcej vlády Slovenskej republiky.
SMK sa v minulej koalícii verejne preukázala ako strana etnická, regionálna
a úzskoprso zameraná nie na celoslovenské, ale etnické maďarské otázky na Slovensku. SMK svojim programom naďalej favorizuje potreby a nadštandard jednej menšiny, na úkor ďalších a väčšinového národa. Signatári upozorňujú Róberta Fica, že slovenský juh patrí Slovensku a nie Strane maďarskej koalície. Slovenská politika potrebuje kontinuitu, ale i zmenu. SMK s výlučným etnickým programom stráca celoslovenský a európsky rozmer. Za tradičných signatárov
Stanislav Bajaník
Signatár a hovorca Matice slovenskej