Stretko
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
R1k1nko
Darca
ked uz sa raz uskutocni to '' stretko''
tak to bude riadna najebavka !
lebo co dojdeme tam !? a co povieme si nicky zasmejeme sa a za 10-15 min ticho ... potom niekto ''inteligentny'' zahlasi pome do krcmy alebo nieco podobne .. lebo ja si neviem prestavit ze co tam budu robit ludia rozneho veku a rozlicnych nazorov.... inak sa to riesit neda jedine takto :
tak to bude riadna najebavka !
lebo co dojdeme tam !? a co povieme si nicky zasmejeme sa a za 10-15 min ticho ... potom niekto ''inteligentny'' zahlasi pome do krcmy alebo nieco podobne .. lebo ja si neviem prestavit ze co tam budu robit ludia rozneho veku a rozlicnych nazorov.... inak sa to riesit neda jedine takto :
-
Dead_Warrior
Professional
Keby si predstavim, ze by som sa mal stretnut s niektorymi individuami z tohto fora... tak by som ich tak zmastil
... a potom by sme isli na pivo...
Kde by bolo stretko.. urcite v Blave, ze martine44... ved komu sa chce trepat az tam na vychod...
Urobime kompromis a zideme sa v Brne... to je prijatelne aspon pre zapadniarov... aspon sa t0m4s3 nebude moct vyhovarat, ze nemoze prist...
Kde by bolo stretko.. urcite v Blave, ze martine44... ved komu sa chce trepat az tam na vychod...
Urobime kompromis a zideme sa v Brne... to je prijatelne aspon pre zapadniarov... aspon sa t0m4s3 nebude moct vyhovarat, ze nemoze prist...
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
Dead_Warrior
Professional
-
canopus
Addict
podla mna je to HolubarR1k1nko napísal:koho konkretne by si zmlatil ?
ja len jedneho ... jeho meno este nepoviem lebo co ak sa naozaj stretneme !
stretko nech je v Leviciach