No ja som mal len zlomenu klucnu kost. Dost bolestive a 3 tyzdne som sa skoro nemohol hybat.....proste horor......A pri tej operacii ti drzim prst. Aj pri velkom riziku sa to moze vydarit.....tak dufamze to bude tvoj pripad
madonna1 napísal:pisal som to par prispevkov vyssie - caka ma dost rizikova operacia a dnes sa potvrdilo ze riziko je velke.
pockat ! to myslis ozaj vazne ?
s tymto sa nezartuje, to dufam dobre vies !
a o co vlastne ide ? ? ?
k teme: zazil som operaciu obydvoch kolen z autohavarie ... brutalna bolest !
Colortraincleaner napísal:pockat ! to myslis ozaj vazne ?
s tymto sa nezartuje, to dufam dobre vies !
a o co vlastne ide ? ? ?
k teme: zazil som operaciu obydvoch kolen z autohavarie ... brutalna bolest !
myslim to uplne vazne!
Nerad by som to rozoberal dopodrobna, pretoze su tu aj nejaky moji znami, ktori vedia presne o co ide no a nechcem sa az tak okato prezradit aby ma potom lutovali - to nepotrebujem...zatial o tom viem len ja a zopar lekarov...v praci, doma, vonku, proste vsade sa tvarim ze je skoro vsetko OK, ale mam z toho velky strach a hlavne nejde mi to do hlavy ze co "po tom" bude?, zacal som zariadovat nejake veci, aby tu po mne neostal ziaden dlh, prave naopak a podobne, ale zda sa mi to krute...lenze zivot je uz raz taky
ako troj ročnemu detsku mi operovali oči poriadne neprijemna vec ako na truc si s toho dost pametam a potom mi už len vyberali nosne mandle ale ani to nebolo bohvie čo
Hmmm raz mi sestrenka ked som mal cca 6-7 rokov omylom zabuchla prsty do dveri ( nejaka nahanacka uz sa nepamatam ) . no a tam ako je klucka taka zelezna vec vychadza ked sa zatvaraju nevim ako sa to vola tak to mi odtrhlo prst (prstennik) ale prisili mi ho nastastie naspet a funguje ako ma a ani nevidno ze bol dole
spadol som z bicykla= zosivana horna pera, zodrate kolena +ramena +dlane, polovica tvare zodrata. Prve 4 dni bola pecka, kedze som mal opuchnute hornu peru tak som ich nemohol ani poriadne otvorit, cize jedol som cez slamku, moja strava bola polievka, a take vodnate veci.
dado26 napísal:spadol som z bicykla= zosivana horna pera, zodrate kolena +ramena +dlane, polovica tvare zodrata. Prve 4 dni bola pecka, kedze som mal opuchnute hornu peru tak som ich nemohol ani poriadne otvorit, cize jedol som cez slamku, moja strava bola polievka, a take vodnate veci.
3x rozbitá hlava /iba raz šité/
rozbité koleno
nosné mandle
odtrhnutá sietnica
\\edit: zabudol som: ženská korčula kolmo na mojom nose, našťastie zostali len dve malé, takmer neviditeľné jazvy.