V BA to dajme radsej na august..... inak som uvazoval ze by to bolo dobre hodit mozno aj medzi dolezite nech to zasa nedopadne ako team s prekonanim rekordu v pocte userov
bocian napísal:dnes sa kazdy stretne so svojimi zo svojho mesta...trebars ze vsetci kosicania spolu a potom na druhy den tu kazdy prida fotky z hojko stretnutia a bude tu kopec fotiek userov z roznych miest fuh vycerpavajuco som to napisal ale dufam ze sa to da pochopit
A budu temy ze stretnutie : BA,KE,BO,PO,NZ,BB,.....
a taka NR,LV a co je paneboze BO taku znacku som v zivote nevidel
Urcite napriklad mna, lebo som mu nadaval kvoli tym jeho fetackym excesom Bolo by to urcite zaujimave, ja by som nemohol z tych ksichtov Btw: !ExploiD! sa nauc pisat, lebo sa niekdo neovladne a nauci ta to na tom stretku manualne...
Gangy napísal:Urcite napriklad mna, lebo som mu nadaval kvoli tym jeho fetackym excesom Bolo by to urcite zaujimave, ja by som nemohol z tych ksichtov Btw: !ExploiD! sa nauc pisat, lebo sa niekdo neovladne a nauci ta to na tom stretku manualne...
konkretne hovoris o com o tom ze davam H priklad dHavam? lebo tam to KED som myslel kde thakze mi mozes olizat vajcia
Linkman napísal:čo sa tyka nazvy stretiek davajte len krajske mesta aby to nedopadlo tak ze tu bude zachvilu ze Stretko Dobšinná, Vyšná Myšľa a pod....
Odkial poznas Vysnu Myslu?? Jeden spoluziak z gympla tam byva
GothaR napísal:ja som ochotny spravit stretko v KE, zist sa niekde na hlavnej, zakotvit v nejakom podniku a trochu sa spolocensky unavit
¨ked v KE tak jednoznacne krcma u kelta na tom slavnom namesti s fontanou, co ta ostrieka.. Ja som sice z BA ale raz rocne cez prazdniny si taky maly vylet po slovenku do kosic urobim spolu s fotrami..