Haha tak to su teda debili
Za Slovensko za Tatry volme cislo 23 (SNS)
Haha tak to su teda debili
V tomto konkretnom pripade by si bolo odkazat negramotneho madarskeho biskupa na zakon o statnom jazyku SR. Ked sa nie su schopni obcania SR madarskej narodnosti na slovenskych uradoch dohovorit po slovensky, problem by mali hladat v prvom rade u seba. Paradoxom je, ze ked v obci tvori mensina min. 20% obyvatelstva, mozu v tejto obci pouzivat v uradnom styku aj jazyk tejto mensiny, okrem verejnych listin atd. (este to myslim stale plati). Druha vec je, ze ked volate napr. na Okresny sud Galanta, moze sa vam stat- stava sa, ze vam uradnicka zodvihne telefon s "pozdravom" tessek. Hold, kazdemu co patri...PP132 napísal:Pokial viem tak na Slovensku je zatial stale narodny jazyk slovencina...
slovaci akosi malo drzia pokope... toto bude zniet trochu nacisticky ale budis...skusme chvilu nerozmyslat sposobom ze slovensko stoji za hovno a treba ist do zahranicia inak sme strateni ALE co tak zamysliet sa nad tym ako mozme svojej vlasti pomoct? spravit poriadok s ciganmi, vytlacit madarov pekne naspat za dunaj, nech vsetci vidia ze nie sme taki slabi ako sa zda...Lamor napísal:Slovaci su velmi slaby narod a velmi jednoducho sa podraduju dravsim narodom ...tak to bolo a aj bude (niesom ziaden nacista) ale ak chceme aby aj v buducnosti existovalo Slovensko mali by sme prejavit aspon stipku nacionalizmu ...
ved ja nevravim ze nevedia po slovenskyMartin44 napísal:Viete, ked si to tu tak citam tak kazdy ma velke reci ako by dakoho vytlacal za dunaj a sam vie velke hovno o tom co sa deje....Ide len o to ze bud to ide z rodiny a co povie rodic to aj syn uznava....(aj ked je to z pravidla volovina)
Alebo proste media (tv,bulvar)
A v skutocnosti je to castokrat o 180 stupnov otocene.... tak to proste nechajte tak....
Madari zijuci na slovensku by vas mohli zacat ucit slovensku gramatiku (nie vyslovnost)....ale mohli
uplne s tebou suhlasim az na to ze jazYk nie jazIkSato42 napísal:Ja proti madarom nic nemam, ale ak chce niekto trvale zit na uzemi inej krajiny tak by sa mal prisposbyt miesnemu jaziku a kulture a nemal by si zakladat na tom z kade prisiel.
LOL, tomuto Lajoszovi uz to velke Madarsko vazne leze na hlavu, pritom napriek podobnym vyhlaseniam si ho vedenie SMK opakovane brani, ba dokonca v SMK stale zastava vysoku strannicku fukciu- vykonneho podpredsedu. A nech SMK o5 vyhlasuje, ze "ide o sukromny nazor pana poslanca Duraya". Obcas sa vazne zamyslam, ako mozu SMK volit aj obcania hlasiaci sa k slovenskej narodnosti (samozrejme nic proti slobodnemu voleb. pravu). Hold, slovensky narod nech ma to, co si zasluzi...Podľa Duraya sú tvorcovia Trianonu vojnoví zločinci
Skutočnými vojnovými zločincami 20. storočia sú tí, čo vymysleli Trianon. Cituje vydanie maďarského denníka Népszabadság výkonného podpredsedu SMK Miklósa Duraya, ktorý v maďarskej Tatabányi hovoril o trianonskej mierovej zmluve pri príležitosti znovuodhalenia pomníka pripomínajúceho prvú svetovú vojnu.
"Holokaust založený na triednej, rasovej a národnej nenávisti zorganizovali tí istí komunisti, fašisti a nacisti, ktorí projektovali versaillský a trianonský svetový poriadok," povedal politik SMK na podujatí, ktoré sa konalo minulý piatok.
"Pochopí niekto, že od Trianonu nemáme svoj domov?", pokračoval Duray a dodal, že dnešné Maďarsko nie je skutočným domovom ani pre tam žijúcich, ale iba "zvyškovou" krajinou.
Myslim ze by to vyzeralo ako u nas s SMK. Neboli by z toho nadseni, nasla by sa strana ktora by ju chcela zakazat, ale ostatni by ju respektovali. Jediny rozdiel je v tom ze v Madarsku neni tolko Slovakov kolko u nas Madarov, resp. ich to az tak netrapi ci maju vlastnu stranu alebo nie.magnum napísal:...chcel by som vidiet či by madari suhlasili aby sme mali mi stranu u nich...