Ste za znizenie platov poslancov NR?
Mali by mat vsetcia platy tak 25-30 tisic, aby vedeli ako sa zije na SK normalnym, dokonca trosku solventnejsim ludom. Ved poslanci by NAS mali reprezentovat, ale mne sa to nezda! Mali by si za vsetko platit rovnako ako MY obycajniiii.
Ta imunita, to je jaka pikovina > to akoze preco maju? co su oni volaco viac? sak su z masa a kosti jak my a aj tak vdacia nam za to kde su!!!
Podla mna sa politici velmi vzdaluju ludom a vobec nevedia o nasich obycajnych problemoch.Asi sme z nich spravili moc velke hviezdy???
politika je svinstvo > slusny clovek, ktory by aj chcel pre nas dobre sa podla mna nedokaze presadit vo vysokej pol. lebo mu to paani nedovolia > sak radsej daju sebe ako nam!
ale ani sa necudujem > vela penazi a moci este nikomu neprospeli
mIEr (volte zelenych)
Ta imunita, to je jaka pikovina > to akoze preco maju? co su oni volaco viac? sak su z masa a kosti jak my a aj tak vdacia nam za to kde su!!!
Podla mna sa politici velmi vzdaluju ludom a vobec nevedia o nasich obycajnych problemoch.Asi sme z nich spravili moc velke hviezdy???
politika je svinstvo > slusny clovek, ktory by aj chcel pre nas dobre sa podla mna nedokaze presadit vo vysokej pol. lebo mu to paani nedovolia > sak radsej daju sebe ako nam!
ale ani sa necudujem > vela penazi a moci este nikomu neprospeli
mIEr (volte zelenych)
-
HardiKrishna
Light Star
-
freestyler
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
last_knight
Light Professional
-
will.i.am
Darca
samozrejme ze si ich maju znizit (co samozrejme aj tak neurobia)
nie su tam na to aby sa nabalili. najhorsie je ako sa stazuju aka je to narocna praca a podobne, blbosti, ale ked sa im niekedy neraci prist do parlamentu, nic sa nedeje.
ja som za minimalne platy, alebo za ziadne, nech to robia len z dobrej vole
nie su tam na to aby sa nabalili. najhorsie je ako sa stazuju aka je to narocna praca a podobne, blbosti, ale ked sa im niekedy neraci prist do parlamentu, nic sa nedeje.
ja som za minimalne platy, alebo za ziadne, nech to robia len z dobrej vole
-
mastermind
VIP
-
will.i.am
Darca
priblizne tak to funguje v amerike. prezident tam ma minimalny plat. jasne ze tam ide len o moc. a o co ine tam ma ist? aby sa nabalili z nasich penazi??? ved politika je o moci, tak o com tocis?Ali N napísal:Hej, a potom budu v politike len manageri a podnikateli, ktori su financne zabezpeceni a potrbuju uz len moc.